Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Aelita multumesc si asteptam poze. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| woow cat e de frumoasa si boleroul e fain rau |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| aelita foarte frumos setul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2007 Mesaje: 42
| Va dau un link util cu tot felul de torsade,ca sa va inventati singure modelul http://www.garnstudio.com./lang/en/structures.php?id=1
dati pe TO PETTERN si gasiti explicatii si grafic.
dati copy pe tot linkul,ca vad ca nu il ia bine
va pun si un video cu bilutele http://www.garnstudio.com./lang/es/video.php?id=39&sort=2&thumbnails=on (copy pe tot,ca vad ca se face albastru doar jumate din el.) |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| aelita....ce set frumos, felicitari... |
|
| Poate va ajuta pozele in timpul lucrului

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumos setul sa-l poarte cu drag |
|
| Multumesc ! Sper sa va fie de folos ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Sper sa ajung si eu sa fac intr-o zi o rochita asa de frumoasa ca a ta. Tehnica raglan nu este grea insa tre sa vad si un tutorial mai intai pentru a-mi da seama unde se pun marcatorii.
|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Aelita multumim,esti o draguta.Ne folosesc foarte mult pozele. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Aelita tu faci totul de jos in sus unesti apoi scazi raglan ? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Aelita cat e de frumos setul facut de tine !Felicitari! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Minunata rochita, mi-as dori sa pot face si eu asa ceva!!!!!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| diana_mm27 wrote:Anamaria, nu mai pune ca nu mai imi pot lua ochii. Sa stii ca am ramas de zile intregi pe site-ul acela rusesc si nu mai fac fata cu salvatul pozelor... Am inceput mai adineauri fustita aia frumoasa tare, cu inimioarele, si sper sa ma descurc. Poate ma mai ajutati voi, deocamdata am inceput-o, mi s-a parut ca se incepe de jos, cate un volanas din acela.
diana nu stiu daca ai terminat fustita dar vreau si eu sa te intreb pe cate ochiuri ai inceput-o???si pt cea micuta de 2 ani? as vrea si eu sa incep dar nu am idee deloc cate ochiuri sa pun |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Nu am terminat fustita cu modelul inimioarei... N-am avut rabdare sa ma uit sa vad cum se face, am avut o groaza de probleme intre timp, din pacate una destul de importanta, fara rezolvare, care m-a dat rau peste cap. Am continuat fustita cealalta, de care iti spuneam ca o incepusem, si am terminat 2 volanase si l-am inceput si pe al 3-lea. Nu stiu inca cum o sa ii vina, dar eu am inceput pe 190 ochiuri volanasele 2 si 3, apoi am mai inmultit pana la 230 sa fie in clos. Primul volanas l-am inceput pe 160 parca, nici nu mai tin minte sigur, dar tot pana la 230 am inmultit. Pentru cea mare parca puneam 200 ochiuri la inceput, iar apoi mai inmulteam pentru ca si ei in place sa "i se invarta" fustitele. As vrea sa termin saptamana viitoare prima fustita pentru cea mica si atunci o sa o si probez si iti pot spune sigur cum este. Am una terminata si pentru cea mare, dar mai trebuie sa ii pun un snurulet sau un elastic subtire si sa-i mai fac o floricica cu croseta. Sper sa ma pot tine de cuvant si sa pun si pozele. |
|
|