Rochita tricotata pentru fetitze
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ligia27
Scris: Wednesday, February 29, 2012 2:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
oliv wrote:

buna. si eu ma numesc tot ligia. imi pare bine de cunostinta. ras imi place tare mult fustita. e superba. imi poti da si mie cateva detalii? te roooooooog. pentru ce varsta este? cati ochi ai pus la bata? ce lungime are la final? cat ai inmultit pentru volanase? of, de cand am aflat ca voi avea o nepotica, am "intrat in priza" si vreau sa-i fac lucruri frumoase. pooop dulce si astept raspunsul. multumesc

OLIV in primul rand bine ai venit in grupul nostru si grabnica acomodare.
in al doile rand imi pare bine de cunostinta. eu sunt din suceava tu de unde?

nu prea ma pricep la fustita . atat am inteles ca se incepe de la genunchi in sus . se lucreaza un volanas apoi seaprat se mai lucreaza inca un volanas identic cu primul care se va atasa la primul. se va lucra si al 3 volanas care se va atasa si el din mers la fustita.
ultimul volanas va fi pe solduri. de acolo lucram normal pana in talie , unde vom face bata.
eu nu am lucrat inca fustita poate te mai ajuta cine a facut-o cu mai multe amanunte.
braun_yes2005
Scris: Friday, March 2, 2012 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2012
sall.ma poate ajuta cineva cu niste modele de rochita pt o fetita pentru botez,acum are 3 saptamani si mamaei,prietena mea vrea sa ii fac rochita de botez,set,si daca imi puteti spune si cam cate ochiuri mi-ar trebui ca baza,k sunt derutata,nu am bebe.multumesc anticipat.
mimisor
Scris: Friday, March 2, 2012 4:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/22/2010
braun_yes2005 wrote:
sall.ma poate ajuta cineva cu niste modele de rochita pt o fetita pentru botez,acum are 3 saptamani si mamaei,prietena mea vrea sa ii fac rochita de botez,set,si daca imi puteti spune si cam cate ochiuri mi-ar trebui ca baza,k sunt derutata,nu am bebe.multumesc anticipat.

daca iei topicul de la inceput gasesti acolo o rochita tare simpatica cu alb si bleo..este si explicatia pe acolo....spor sa ai..
am si eu cateva salvate in calc..

mimisor attached the following image(s):
_vyrn_63_vyr_63rochita-tricotatat-rosa.jpg52847..jpg52848..jpgbotez.jpegpict4920.jpgrochitica pt botez 07.jpgpicture058-1.jpgthumbnail.jpegset-happy-cute~t_847627.jpg

braun_yes2005
Scris: Saturday, March 3, 2012 8:20 AM
Nivel

mimisor wrote:

daca iei topicul de la inceput gasesti acolo o rochita tare simpatica cu alb si bleo..este si explicatia pe acolo....spor sa ai..
am si eu cateva salvate in calc..

ms mult,raman datoare:*pupici pupici
oliv
Scris: Sunday, March 4, 2012 9:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2012
braun_yes2005 wrote:

ms mult,raman datoare:*pupici pupici

sal. am vazut ca vrei sa faci rochite pt botez. ma poti ajuta si pe mine cu dimensiunile rochitei? te roooog
mimisor
Scris: Sunday, March 4, 2012 5:03 PM
Nivel

poate te ajuta tabelul asta:)

mimisor attached the following image(s):
marimi-haine-crosetate-sau-tricotate-pentru-copii.jpg

Mami_de_gemeni
Scris: Sunday, March 4, 2012 8:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mimisor, se vede foarte mic tabelul, cu siguranta gasesc si pe net unul asemanator.
braun_yes2005
Scris: Sunday, March 4, 2012 8:57 PM
Nivel

mimisor wrote:

ms
oliv
Scris: Monday, March 5, 2012 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2012
mimisor wrote:

SARUMANA PT AJUTOR. MAI AM DOAR O INTREBARE: nu-i asa ca marimile nu sunt in cm? ceee pt.ca, daca sunt in cm, nu pot sa cred ca la piept, un nou-nascut are 46cm what
mimisor
Scris: Monday, March 5, 2012 12:02 PM
Nivel

oliv wrote:

SARUMANA PT AJUTOR. MAI AM DOAR O INTREBARE: nu-i asa ca marimile nu sunt in cm? ceee pt.ca, daca sunt in cm, nu pot sa cred ca la piept, un nou-nascut are 46cm what

sincera sa fiu nu am idee..nu m-am ajutat niciodata de tabel...ori ma ajut cu o bluzica ceva ori direct pe fata probez..dar in nici un caz la piept 46cm...la un nou nascut...cred ca in jur de55-60 de ochiuri sunt ok..
braun_yes2005
Scris: Monday, March 5, 2012 3:31 PM
Nivel

mimisor wrote:

sincera sa fiu nu am idee..nu m-am ajutat niciodata de tabel...ori ma ajut cu o bluzica ceva ori direct pe fata probez..dar in nici un caz la piept 46cm...la un nou nascut...cred ca in jur de55-60 de ochiuri sunt ok..

eu cred ca e bun tabelul k mi-am pus prietena sa o masoare pe viitoare finuta si o spus ca are 50 de cm la piept masurat rotund.si are fetita 1 luna
aelita
Scris: Wednesday, March 7, 2012 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2007
Nu v-am mai pus de mult poze,dar va citesc .Va pun o rochita facuta raglan,poate va inspira.

Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, March 7, 2012 3:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
aelita wrote:
Nu v-am mai pus de mult poze,dar va citesc .Va pun o rochita facuta raglan,poate va inspira.

Superba rochitacomputerlove
felixthecat
Scris: Wednesday, March 7, 2012 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2011
Aelita superb setul.Ne dai si scheme daca ai?
aelita
Scris: Wednesday, March 7, 2012 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2007
Rochita e pt fetita mea care are 104 cm inaltime.
E lucrat circulat,inceput pe andrele "ciorapesti" .
montat 80 ochiuri.
8fata,2 dos,8 fata,...2 dos
primele doua randuri punct elastic.
La fiecare 4 randuri cresc cate 2 ochiuri la partile lucrate pe dos = 16 o crescute la cate 4 randuri.
La fiecare 8 randuri se impletesc torsadele.

Se imparte la 224 ochiuri :58+50+66+50 . Se lasa manecile 50 ochiuri in asteptare si se adauga sub brat cate 2 o in fiecare parte (deci cate 4 sub fiecare brat).Apoi cand se vor continua manecile(am facut doar cateva randuri pt incheiere,se adauga la fel cate 2 o stanga si dreapta)

in portiunile pe dos am introdus cate 8 fata pentru a face alte torsade in partile unde am crescut cate 4 o.

in jos am crescut in functie de cum vedeam eu ca se largeste ,in portiunile pe dos

Am sa revin mai tarziu cu poze in timpul lucrului,poate va lamuriti mai bine.Adevarul e ca eu le cam inventez pe masura ce le fac,si uit:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.