Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoaa rochita |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Crysty wrote:buna dimineata Va urmaresc demult si am vazut multe lucruri frumoase facute de voi. Acum am reusit si eu sa imi fac cont si sa pun o poza. Nu prea am avut timp. Sper sa va placa.
Superba rochita. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sandica80 wrote:Diana, cum mai stai cu rochita ai reusit?Am incercat modelul si asa mi-a iesit   Am sa incerc si eu sa vad cum imi iese modelul, dar ceva nu am inteles. La mimisor, acelasi model este "tradus" altfel. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Eu asa l-am facut, si a iesit zic eu.
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| crysty felicitari.frumoasa rochita. |
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| mami de gemeni...eu am tradus cum am stiut...este acelasi lucru.. ba chiar este mai explicita sandica zic eu...nu cunosc termenii in romaneste si am tradus cum m-a dus capul..modelul este acelasi |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 9
| Buna dimineata Multumesc pentru aprecieri, mai tarziu o sa pun si schema de la ea, asa cum am promis. Mai am o rochita gata dar vreau sa ii pun niste margelute pe ea. In poza are peste ea un fel de bolero sau pelerina nu stiu cum sa-i zic, ceva intre... Crysty attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| e simpluta dar mi se pare foarte eleganta |
|

| In sfarsit, am gasit schema de la rochita alba plisata. Se incepe de sus si se monteaza cate 12 ochiuri pentru fiecare frunza dorita + cate 5 ochiuri de margine (rochita se incheie cu nasturi la spate). Randurile pare (pe dosul lucrului) se lucreaza cum se prezinta. In schema sunt doar randurile impare (fata lucrului). o - jeteu - - ochi fata x - 2 sc.stg., 1f care se trage prin ochiul rezultat din scaz. triunghiurile sunt scaz.stg. sau dr. in functie de directie - alea simple sau cu 2 sunt 2 ochiuri impreuna stg. sau dr. - alea cu 3 sunt 3 ochiuri impreuna stg. sau dr. Sper sa nu fie vreo gresala...... Daca este ceva care nu se intelege .....explic Crysty attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| ce notatii ai pe dreapta cu 1+ 2 |
|

| 1+2 - acolo sunt 3 ochiuri scazute primul din ele este de la sfarsitul frunzei si urmatoarele 2 din urmatoarea frunza. cand o sa il lucreze o sa vezi ca iti arata modelul suscces la lucru |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| crysty sunt frumoase ambele |
|

Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| buna, fetelor. am gasit zilele trecute modelul asta si nu mai stiu de la cine l-am luat. va rog tare mult sa ma jutati si pe mine si sa-mi explicati modelul (mai pentru to(n)ti ) pt ca eu nu stiu "limbajul" semnelor de pe diagrame. oliv attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| ligia27 wrote:exact la astea doua m-am oprit si eu. tare mi-au placut. mai jos ma era si una crosetata. m-aam uitat mult la ele si chiar ma gandeam.....oare cum se fac?....
bire.anamaria gand la gand cu bucurie.
buna. si eu ma numesc tot ligia. imi pare bine de cunostinta. imi place tare mult fustita. e superba. imi poti da si mie cateva detalii? te roooooooog. pentru ce varsta este? cati ochi ai pus la bata? ce lungime are la final? cat ai inmultit pentru volanase? of, de cand am aflat ca voi avea o nepotica, am "intrat in priza" si vreau sa-i fac lucruri frumoase. pooop dulce si astept raspunsul. multumesc |
|
|