Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne ce frumoase is ,dar si ce fetita frumoasa ai ce zici nu vrei sa te arati si tu sa te cunoastem mai bine ...ca cu asa fetita cred ca si mamica e o dulcica! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| Foarte frumoasa rochita si caciulita, dar si fetita:) sa le poarte sanatoasa |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Multumesc! Eu am sa ma arat intr-o zi cand voi avea ocazia sa-mi fac o poza cu toti trei copilasii. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| irinuta foarte frumoasa rochita iar la fetita multi pupici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| frumoasa fetita si rochita pe masura |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mama,mama ce fetita si ce rochita frumoasa,si palarioara |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe si rochita si printesa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Irinuta Sa-ti traiasca micuta ! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Irinuta ce printesa frumoasa ai. Iar rochita e pe masura. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Irinuta wrote:Rochita si palaria facute saptamana trecuta pentru Irina. 
Foarte frumoasa! Felicitari! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| culoarea ,modelul , "manechinul".......alegerea perfecta. FELICITARI |
|
| Va multumesc din suflet fetelor! Nu pot decat sa merg mai departe si sa mai imbogatesc cu cate ceva garderoba printesei mele dragi. Va rog ajutati-ma sa gasesc linkul acela cu modele de rochite pentru papusi Barbie. As vrea sa-i fac ceva si de acolo, dar l-am vazut doar cateva minute intr-o seara si din pacate nu l-am salvat. Nu-l mai gasesc nicaieri. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Irinuta wrote:Va multumesc din suflet fetelor! Nu pot decat sa merg mai departe si sa mai imbogatesc cu cate ceva garderoba printesei mele dragi. Va rog ajutati-ma sa gasesc linkul acela cu modele de rochite pentru papusi Barbie. As vrea sa-i fac ceva si de acolo, dar l-am vazut doar cateva minute intr-o seara si din pacate nu l-am salvat. Nu-l mai gasesc nicaieri. Ti-l dau eu,ca i-am facut Elizei o rochitza ca acelea si-l mai am. http://picasaweb.google.com/NIDIALEFFA/VESTIDOSBARBIEAGANCHILLO# |
|
| Alimami, iti multumesc din suflet! Asta il caut de cateva saptamani. Poate daca l-as fi gasit de la inceput nu-mi mai faceam cont pe forum si n-as fi avut ocazia sa cunosc fete asa minunate ca voi. Iti multumesc inca o data. Nu ma pricep tare bine la crosetat, dar am sa pun andrelele la treaba si voi reveni cu noutati. |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| [birinuta][/b] sa nu uiti sa ne arati si noua ce rochita ai facut pentru printesa ta cand va fi gata |
|
|