Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| o rochita frumoasa(sau sarafan) http://www.liveinternet.ru/users/4044761/post205091509/ bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela multumesc! Dar mie imi place mai mult a ta Probabil daca o sa am timp o sa mai fac una. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Sandica, foarte frumos iese fustita. Spor mult, |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Dana, nu este a mea fustita ,este a Dianei |
|

Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Imi cer scuze, nu am fost atenta. Diana, spor mult cu fustita. |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| DIANA EU TOT LA FUSTITA AIA M-AM UITAT MULT DAR NU PREA MA PRICEP SA O FAC. |
|

Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Pozele cu fustita sunt luate de pe un site rusesc, eu abia am inceput sa o fac, inca nu am pus poze, ma cam incurc, sa vad daca reusesc pana la urma ceva. |
|

| Dupa cum spuneam, NU MA DESCURC... Nu imi ies inimioarele... Ma poate ajuta cineva, va rog mult. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
|
buna..am incercat sa trimit mesaj privat dar nu am reusit ce fel de inimioare vrei sa faci? arata-mi despre ce este vb si te ajut daca pot |
|

| acum am vazut fustita cu inimioare uite aici o schema poate te ajuta traducere in caz ca iti trebuie
patratelul inseamna un ochi pe fata 0 -este un ochi adaugat /-sunt 2 ochi luati impreuna %-pun asa ca nu am simbolul in tastatura dar intelegi tu care este,inseamna un ochi peste celalalt(iei un ochi nelucrat pe andrea lucrezi un ochi si apoi treci ochiul nelucrat peste cel lucrat) iar ^ se lucreaza asa...iei un ochi nelucrat pe andrea apoi iei 2 ochi impreuna si treci ochiul nelucrat peste cei doi luati impreuna sper ca ti-a fost de ajutor..spor la lucru mimisor attached the following image(s):

|
|

| Mersi mult de tot, Mimisor. Am sa mai incerc din nou, adineauri am desfacut iar si iar... |
|

| fa intai un esantion..acolo e mai usor sa desfaci pana prinzi cum se face |
|

| La 200 de ochiuri cate am pus, mi s-a acrit sa tot desfac, pana la urma cred ca fac pe vreo 10-20 ochiuri pana reusesc si apoi mai trec la fustita. Imi plac tare mult inimioarele alea, par foarte simplu de facut, dar cand nu stii e super complicat. M-am chinuit sa caut si pe youtube, ca inteleg mai repede si usor daca vad cum se face, dar n-am gasit inca. |
|

| ai dreptate diana..se fac foarte usor..dar am vazut modele tare faine facute de tine..asta ar fi floare la ureche |
|

| mimisor wrote:ai dreptate diana..se fac foarte usor..dar am vazut modele tare faine facute de tine..asta ar fi floare la ureche
Offfff, Mimisor, tocmai asta ma incurca rau, nici eu nu inteleg de ce, probabil fiindca nu ma pot orienta cum trebuie. Tot ce am lucrat pana acum, la modele ma refer, le-am lucrat cu carticica langa mine. |
|
|