Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| superbe esti talentata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| am facut si eu o rochitza am mai postato undeva dar nu o mai topicul cred ca sunt mai multe FYORELLA attached the following image(s):
![b[1].jpg](/i.ashx?a=23415)    
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Superbe |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
|
BUNA AELITA AM VAZUT ROCHITA DE CULOAREA PIERSICII SI CEA ALBASTRA SI MI-A PLACUT LA NEBUNIE. CHIAR NE PREGATIM LA O NUNTA SI MA GANDESC SA O FAC PT FETITA MEA. AM O RUGAMINTE DACA PUTETI SA-MI DATI DESCRIEREA.MULTUMESC MULT |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| felicitari fiorella si meli. ati realizat niste rochite superbe.
iar trandafirasul este pentru mica printesa. pupici
|
|

| BUNA lIGIA27
ROCHITA NU ESTE CREATIA MEA, MIE IMI PLACE FOARTE MULT SI TARE MI-AS DORI SA O POT FACE PENTRU FETITA MEA. AM CERUT DESCRIEREA. SI EU LUCREZ MULT PENTRU FETITA MEA PT NEPOTICA MEA SI PENTRU FINUTTI MEI. ACUM AM DESCOPERIT PAGINA ACEASTA SI M-AM ALATURAT VOUA PENTRU CA VAD NISTE CREATII SUPERBE. SPER CA SAPTAMANA ACEASTA SA PUN SI EU CATEVA POZE.
|
|

| bine ai venit printre noi . asteptam cu drag modelele tale -am sa caut undeva in arhiva PC meu ca aveam o bluzita ceva de genul astasi parca avea si ceva explicatii. -o caut si revin imediat cu un raspuns
sau daca ma uit mai bine la baza gatului sunt ca niste frunzute mici.eu am facut o caciulita cu frunze. sa caut si modelul asta. asta e schema dupa care am lucrat eu caciulita galbena.numai ca la primul rand cel cu 25 de oc am lucrat randuri de vreo 8-9 cm dupa care am inceput sa scad. Atasamente:
explicatii.odt 7 KB, salvati 869 ori.
ligia27 attached the following image(s):
   ![p30-03-10_12-44[1].jpg](/i.ashx?a=23426) 
|
|

| Multumesc mult pentru explicatii am sa ma apuc de rochita chiar astazi
|
|

| spor la treaba si asteptam finalul |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| FYORELLA superbe rochite ,felicitari.
|
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Sincer cand ma uit la ce frumuseti tricotati si crosetati pentru fetitele voastre" mi se face rau". Si eu astept o fetita ...de vreo 5-6 ani dar nu vrea sa vina...si cand o veni sigur nu o sa vina singura,poate cu inca o surioara sau un fratior,cine stie.Eu o astept totusi inca vreo 2 ani ca pe urma voi fi prea batrana de bebelusi si apoi si baietelul e mare de acum. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Katrina wrote:Sincer cand ma uit la ce frumuseti tricotati si crosetati pentru fetitele voastre" mi se face rau". Si eu astept o fetita ...de vreo 5-6 ani dar nu vrea sa vina...si cand o veni sigur nu o sa vina singura,poate cu inca o surioara sau un fratior,cine stie.Eu o astept totusi inca vreo 2 ani ca pe urma voi fi prea batrana de bebelusi si apoi si baietelul e mare de acum.
sa-ti implineasca dumnezeu dorinta ,sa stii ca la el nimic nu-i imposibil ,eu am scoasa o toampa ,un ovar si jumate din uter si pe urma am mai facut inca doua fete (cea ce pt medici e o minune si spuneau ca e ceva mai sus de stiinta care a lucrat asa ) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| fetelor, cu ajutorul lui Dumnezeu am terminat si eu prima rochita din viata mea:) sper sa va placa...am luat modelul de pe forum si l-am modificat putin:) florymarry attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| florymarry wrote:fetelor, cu ajutorul lui Dumnezeu am terminat si eu prima rochita din viata mea:) sper sa va placa...am luat modelul de pe forum si l-am modificat putin:)
e superba , |
|
|