|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| maria,felicitari ptr set si ptr frumoasa purtatoare! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Pai acestea sant ale Mariei ,nu?
Probabil Luminita, vroia sa felicite sau sa intrebe ceva. |
| sandica80 wrote:Pai acestea sant ale Mariei ,nu?
Probabil Luminita, vroia sa felicite sau sa intrebe ceva. ai dreptate,am facut modificarile de rigoare,mersica mi-ai atras atentia! |

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| andra bine ai venit printre noi felicitari pt lucrusoare |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/11/2012 Mesaje: 4
| buna dimineata. as vrea sa ii fac fetitei mele de 1,5 ani rochita atasata. in partea de sus cred ca voi face modelul acela stea iar jos asa cum e in poza. ma puteti ajuta cu nr aprox de ochiuri si cum si unde se scade? va multumesc frumos elena.ju attached the following image(s):

|
|
| sa zicem ca incepi cu 2 pe fata si 10 pe dos alea pe dos se scat cam la 8,,,10 rinduri cite 2 din fiecare patratica.Scazi unul la inceputul modelului de pe dos si unul la sfirsit... cind ajungi sus o o sa ai cam 2 pe fata si 2 pe dos...Sper ca ti.am fost de ajutor |
|
| Zilele trecute am terminat o rochita pentru finuta mea, din firul primit la concurs de la Cristina. Ieri am mers cu finuta si parintii ei in mall asa ca i-am dat si rochita. Atat de mult i-a placut incat a vrut sa o imbrace in masina, nu a mai avut rabdare sa ajunga acasa... asa ca ia uitati rochita.
PS. Mamica ei mi-a zis ca vrea si ea una tot asa, exact acelasi model, si sincer si mie mi-ar place. pcinfo attached the following image(s):

|
|
| carmen, arata super rochita! felicitari! si finuta e dragutza foc! |
|
| Merci mult! E o smecheruta dulce! |
|
| pcinfo wrote:Merci mult! E o smecheruta dulce! sa ne postezi modelul,te rog! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| pcinfo....superba |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoaa rochita s-o poarte cu drag |
|
| Modelul nu e mare lucru, l-am facut din cap, dar l-am vazut pe undeva. Schema e atasata. Ca si croi, am inceput de jos, si am mers drept pana aproape de rascroiala manecii, apoi la ultimul rand pe fata al modelului, am lucrat ochiul de pe fata cu cel de pe dos din stanga lui impreuna pe fata, si am scazaut practic, in loc de 5 ochiuri modelul a devenit de 4 ochiuri. Apoi rascroiala am icnercat ceva gen reglan de jos, dar nu a iesit prea stralucit, deci a trebuit sa improvizez la bentita de la gat. Cred ca era mai ok daca mergeam drept fara sa fac nici o rascroiala la maneca. Atasamente:
8.pdf 27 KB, salvati 548 ori.
|
|
| mersi carmen ,mie imi plac cu rascroiala la mineca ... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2013 Mesaje: 4
| Buna ziua. Sunt noua pe forum, dar am descoperit deja o multime de modele dragute pentru fetita mea. Foarte frumoase rochite. Abia astept sa incep si eu. PAcat ca e duminica azi. |
|
|
|