|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2007 Mesaje: 42
| va multumesc,fetelor!
Mami de gemeni,eu aici pe forum am invatat tehnica raglan ,si apoi am tot vazut filmulete ..atat de multe ac tot nu sunt lamurita bine daca se face spatele mai mic decat fata:)
endy wrote:Aelita tu faci totul de jos in sus unesti apoi scazi raglan ? Rochita e inceputa de sus,cu 80 de ochiuri jacheta e inceputa de jos cu corpul intreg ,manecile separat pana sub brat,unit si facut in sus raglan odata cu anchiorul (la anchior scad cate 1 ochi la fiecare 4 randuri;scad dupa ce fac marginea de 5-6 ochiuri punct elastic). |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| diana pai de ce inmultesti? e inceputa de sus fustita??? eu as fi vrut sa incep de jos cum arata in poze...sunt indecisa.. mersic de raspuns |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| mimisor wrote:diana pai de ce inmultesti? e inceputa de sus fustita??? eu as fi vrut sa incep de jos cum arata in poze...sunt indecisa.. mersic de raspuns
Da, Mimisor, am inceput de sus. Cealalta care am inceput-o sa o fac cu inimioarele alea, am inceput-o de jos, dar n-am facut decat vreo 6-8 randuri si atat. Cel rosu e primul volanas, de sus, cel alb al 2-lea si va mai fi unul roz. Le voi coase pe dedesubt. Ultima este o fustita pentru cea mare si vreau sa-i fac un snurulet si sa-i fac o floricica ceva, cum am facut la una mai veche.
diana_mm27 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| cat de frumoase suuuuuuuuuuunt...ultima imi place cel mai mult.. |
|

| mimisor wrote:cat de frumoase suuuuuuuuuuunt...ultima imi place cel mai mult..
Mersi mult, Mimisor. Ultima este deja folosita de mult timp de Amy la gradinita, dar abia acum am invatat sa fac floricele cu croseta, asa ca am zis sa-i pun si ei o floricica. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Aelita multumesc de raspuns , am inteles procedeul |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| diana sunt superbe rochitele sa le poarte sanatoase printesele tale |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| diana mm27,foarte frumoase fustele |
|

| Multumesc mult. |
|

Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Am mai facut si eu o fustita (am invatat cu martisoarele sa crosetez..) Inca e nefinisata , dar pana la ziua nepoatei mele va fi gata timea attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| timea wrote:Am mai facut si eu o fustita (am invatat cu martisoarele sa crosetez..) Inca e nefinisata, dar pana la ziua nepoatei mele va fi gata Felicitari este foarte frumoasa. Cu siguranta ii va sta bine nepoatei cand o va imbraca.
|
|
| Felicitari tuturor, frumoase fustite. Va prezint si eu fustita facuta pentru fata cea mare
 Si sarafanul pentru cea mica
 Urmeaza sa le mai fac si altele, dupa ce termin ce am in lucru.
|
|

| Foarte dragute fustitele, as combina si eu tricotatul cu crosetatul, insa nu ma pricep inca, sper sa invat si eu. |
|
| diana_mm27 wrote:Foarte dragute fustitele, as combina si eu tricotatul cu crosetatul, insa nu ma pricep inca, sper sa invat si eu.
Multumesc. Si eu mai am de invatat.
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| diana_mm27 wrote:
Da, Mimisor, am inceput de sus. Cealalta care am inceput-o sa o fac cu inimioarele alea, am inceput-o de jos, dar n-am facut decat vreo 6-8 randuri si atat. Cel rosu e primul volanas, de sus, cel alb al 2-lea si va mai fi unul roz. Le voi coase pe dedesubt. Ultima este o fustita pentru cea mare si vreau sa-i fac un snurulet si sa-i fac o floricica ceva, cum am facut la una mai veche.
buna, diana imi plac tare mult fustitele. se vede ca iti place sa lucrezi. din pacate, eu nu prea am timp. imi poti spune si mie pentru ce varsta este fustita? cu cati ochi ai inceput? si ma intereseaza si modelul. incerc sa fac ceva pentru viitoarea mea nepotica (pt cand va fi mai mare) si nu prea mi se "leaga" ceva de mana. sarumana |
|
|