|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| bire.anamaria wrote:bleaumihaelamariana ce rochitele frumoase am si eu cateva modele cae spune cas pentru botez(si nu numai) si rochitele acestea imi plac |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| bire.anamaria ce frumoase sunt pacat ca nu au si schema
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2010 Mesaje: 92
| O rochita care am terminat-o de curand loreroli attached the following image(s):

|

| loreroli wrote:O rochita care am terminat-o de curand foarte frumoase si rochita si fetita, s-o poarte sanatoasa ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| lore ,frumoase lucruri faci,bravo |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| loreroli wrote:O rochita care am terminat-o de curand Lorena ai facut o rochita foarte frumoasa,la fel ca si modelul.S-o poarte sanatoasa. |

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| loreroli wrote:O rochita care am terminat-o de curand ce faina e..voiam si eu candva asa ceva dar nu aveam idee cum se face..dar acum ca am vazut nu pare grea deloc sa o poarte sanatoasa cretulina mica |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| foarte frumoasa rochita si-i vine si bine micutei e tare mandra de noua ei rochita sa o poarte sanatoasa
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2010 Mesaje: 92
| Va multumesc fetelor
Mimisor nu e greu de facut rochita dar mie mi-a mancat o gramada de timp pt ca am folosit un fir foarte subtire si a mers foarte incet |
|

Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| loreroli bine ca mi-ai spus..in caz ca ma apuc de asa ceva sa iau un fir mai grosut oooo da multe mai vreau eu sa fac si nu reusesc mai am o maneca la un plovras si ma chinui la ea dinainte de paste...m-am plictisit..dar sper sa termin saptamana asta si sa ma apuc de altceva |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| loreroli wrote:O rochita care am terminat-o de curand
E super super rochita!Ai o scumpica de fetita!!!!!Sa-ti traiasca! |
|

Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 100
| am gasit si eu ceva, dar tot fara schema georgi attached the following image(s):

|
|

| georgi wrote:am gasit si eu ceva, dar tot fara schema Frumoase rochite Atasez si eu un sarafan simplu. Elamihaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| frumusica foc |
|

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Mihaela simplu ,dar foarte frumos. |
|
|