Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| kristinaap wrote:Multumesc din suflet MARIANA 71. Am inceput rochitica si deocamdata se pare ca merge treaba. nu stiu cumsa fac romburile de pe rochita, cum sa scad la subrat , la gat, dar am sa va mai intreb pe parcur.MII DE MULTUMIRI!!!!!!!!!!!
kristinaap,spor la lucru si cind ai nevoie de ajutor ,eu sint pe aici . |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariana71 wrote:kristinaap,spor la lucru si cind ai nevoie de ajutor ,eu sint pe aici  . Gata!!!!!!!!! Am ajuns in talie...de acuma sa ma vad!!!!! |
|
|
| mariana71 wrote:kristinaap,spor la lucru si cind ai nevoie de ajutor ,eu sint pe aici  . Mariana 71 am facut si modelasul din talie, dar de acuma....? Cum fac mai departe?
|
|
|

| kristinaap wrote: Mariana 71 am facut si modelasul din talie, dar de acuma....? Cum fac mai departe?
kristina,deci tu ai ajuns la modelul de unde incep frunzele, nu? |
|
| mariana71 wrote:kristina,deci tu ai ajuns la modelul de unde incep frunzele, nu? Da.Si acolo am ramas
|
|

| kristinaap wrote:Da.Si acolo am ramas Acum imparti in 3 parti toti ochii.R1-lucrezi prima perte pe dos ,iar cind ajungi la primii 11 pt frunza faci asa:2 ochi impreuna pe dos,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu, 2 impreuna pe dos.Faci a doua parte pe dos ,dupa lucrezi frunza ca pe prima si urmatoarea parte pe dos.Sper ca m-am facut inteleasa pina aici. R2-cind ajungi la ochiul din care la primul rind ai facut 2 impreuna pe dos,ochiul respectiv si cu primul ochi de linga din dreapta ii faci impreuna pe dos,dupa care unu pe dos ,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu,unu pe dos , si 2impreuna pe dos.Deci scazi intr-o parte dar inmultesti pe mijloc. R3-exact k la rd 2 ,numai ca inainte de jeteu vin de lucrat 2 ochi pe dos.Deci vin 2 impreuna pe dos ,2 pe dos ,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu,2 pe dos,si 2 impreuna pe dos.R4,2 impreuna pe dos,3 pe dos ,un jeteu ,unu pe dos,un jeteu,3pe dos,si 2impreuna pe dos.R5-frunzulita trebuie sa aiba 11 ochi.Cind ajungi la model,faci un jeteu ,apoi 2 impreuna pe dos,7 pe dos ,2 impreuna pe dos un jeteu.Asa faci pina inchei frunzulita,scazind ochi din interior si inmultind la exterior.Cind ramii in 3 ochi incepi frunza din nou, in acelasi mod. Sper ca ai inteles cum am explicat . |
|
| mariana71 wrote:Acum imparti in 3 parti. R1-lucrezi prima perte pe dos ,iar cind ajungi la primii 11 pt frunza faci asa:2 ochi impreuna pe dos,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu, 2 impreuna pe dos.Faci a doua parte pe dos ,dupa lucrezi frunza ca pe prima si urmatoarea parte pe dos.Sper ca m-am facut inteleasa pina aici. R2-cind ajungi la ochiul din care la primul rind ai facut 2 impreuna pe dos,ochiul respectiv si cu primul ochi de linga din dreapta ii faci impreuna pe dos,dupa care unu pe dos ,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu,unu pe dos , si 2impreuna pe dos.Deci scazi intr-o parte dar inmultesti pe mijloc. R3-exact k la rd 2 ,numai ca inainte de jeteu vin de lucrat 2 ochi pe dos.Deci vin 2 impreuna pe dos ,2 pe dos ,un jeteu,unu pe dos ,un jeteu,2 pe dos,si 2 impreuna pe dos. R4,2 impreuna pe dos,3 pe dos ,un jeteu ,unu pe dos,un jeteu,3pe dos,si 2impreuna pe dos. R5 Cred ca am inteles.Am sa vad in practica:018: Dar cum impart in 3 parti?
|
|

| TU citi ochi ai? De exemplu daca ai 90 ochi lasi cite 3 ochi pt frunzulite si restu ii imparti la 3. 90-6=84:3=28 Deci lucrezi 28 pe dos ,faci modelul si tot asa.Acum tu imparti ochii in acelasi mod. |
|
| mariana71 wrote:TU citi ochi ai? De exemplu daca ai 90 ochi lasi cite 3 ochi pt frunzulite si restu ii imparti la 3. 90-6=84:3=28 Deci lucrezi 28 pe dos ,faci modelul si tot asa.Acum tu imparti ochii in acelasi mod. AAAAAAAAAAAAAAAA acum am intesle.Multumesc din suflet.:018: |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| "<karina-i> salutare tuturor ,sunt noua printre voi si ma bucur ca v-am gasit,avem o pasiune comuna...tricotajul,crosetatul am gasit o rochita care mi-a placut mult si nu prea stiu cum se executa,ma poate ajuta cineva? voi incerca sa postez poza cu rochita"
gasesti explicatii aici...dak nu intelegi intreaba-ma, te voi ajuta
|
|
|
Imi place la nebunie! Am niste lanica portocalie , fir Rosa , oare merge? |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| denygina wrote:
Imi place la nebunie! Am niste lanica portocalie , fir Rosa , oare merge?
sigur ca merge se lucreaza foarte frumos firul rosa spor la tricotat si asteptam poze |
|
| Din lanica portocalie deja am inceput sa fac ceva , dupa ce termin puloverasul o sa incerc rochita...Uffff, atatea modele !!! nu stiu la care sa ma opresc! |
|
|  |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| setul facut de mine e pentru o bebelusa de 2 luni verusca attached the following image(s):

|
|
|
|