Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 39
| ''alessia faci cam 12-14 randuri cu 120 oc pe urma cresti la fiecare 3 oc mai lucrezi 12-14 rinduri si mai cresti tot la 3 oc pe urma mai lucrezi cam 16-18 rinduri si ajungi la subrat''.
Cristina am facut exact ce mi-ai spus u pana acum si de aici iarasi m-am blocat. Cum trebuie sa continui? Cum sa impart ochiurile(210) pe care le am. Si alta intrebare cum fac sa imi iasa si mie ca latine rabdurile pe unde se baga panglicuta? ca nu stiu....
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| lucrezi 4 rinduri numai pe fata sa-ti iasa cele 2 rinduri in relief randul 5fata randul6 dos rindul 7 fata (la randul7 lucrezi 2 oc ,2oc le iei impreuna si mai adaugi 1oc sa-ti iasa o gaurica )randul 8 dos si iar lucrezi 4 randuri pe fata sa-ti iasa cele 2 rinduri in relief .sper sa intelegi
la manecute ai cate 45 oc iar spate si fata cate 60 .eu am avut firul mai grosut si mi-au ajuns oc ,daca firul tau e subtirel poti sa mai cresti inca 30 oc sa ai la maneci 50 si la fata si spate 70 .eu am lucrat intai manecutele si apoi fata si spatele impreuna .am cusatura pe spate pana la platcuta .la platcuta i-am pus 3 nasturei sa o imbrace usor .unde nu intelegi intreaba-ma |
|
|

Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| Asta e rochia pe care i-am facut-o eu fetitei mele.Desi pare simpla,cel mai tare mi-au dat bataie de cap cusutul buzunarelor Mai am ceva floricele de montat pe fata,iar la spate am folosit capse de care am cusut florile crosetate. paula1975 attached the following image(s):

|
|
|

| paula ti-a iesit foarte frumoasa rochita asteptam si finalul ,ai avut idee buna cu capsele .fiind lucrata drept bordura de jos ar fi trebuit mai mare cam vreo 14 -16 rinduri pe fata ca sa nu se intoarca in sus .vezi si tu cum se comporta acum |
|
| Cristina de cate ori ai mai inmultit de a iesit rochitica mai larguta jos( de la subsuoara?). |
|

| sa inteleg ca te-ai descurcat pana acum?modelul meu are 13 oc si 2 oc intre ele .eu am crescut de o parte si de alta la cele 2 oc cam la 6 rindurisi la poale am ajuns la 12 oc in loc de 2 deci am incheiat cu 200 oc |
|
| multumesc Cristina. Eu nu am facut modelul tau la rochitica, am facut-o simplu ca e prima mea rochitica. :).Sper sa-mi reuseasca...tricotez cam greu, asa doar cand am timp ca asta mica e cam rasfatata. :) Oricum multumsec mult de tot. |
|

| partea de jos poti sa o faci sa iasa un fel de cute cum am eu modelul tu faci drept ,adica 13 oc fata 2 oc spate ,pe dos le iei cum vin ,mergi 6 -8 rinduri si cresti cum ti-am zis si vei avea 13 oc fata 4 spate , e usor si iti ies si cute ,daca vrei incearca
nu conteaza ca tricotezi cam greu ca toate am fost asa la inceput ,important e sa-ti placa ce faci |
|
| Gataaaaaaaaaa...am terminat si eu rochitica pt printesa mea...sunt ffff mandra cum a iesit ca e prima mea rochitica....Multumesc pt ajutor Cristina....  alessia attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| MANECA CUM AI FACUT-O?AI INCEPUT DE SUS? FOARTE FRUMOASA TI-A IESIT.OARE MERGE SI LA 3 ANI? |
|
| Multumesc... Da maneca e facuta de sus. E facuta dupa modelul aratat de Cristina si m-a ajutat ea sa o fac. Acum incerc una rosie de Craciun , sper sa o reusesc si pe asta. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| foarte frumoasa !felicitari ! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Bravo alessia! Foarte frumoasa rochitica! Spor la treaba in continuare! |
|

| bravo alesia,ti-a iesit foarte frumoasa rochita .credeam ca ai abandonat. sa o poarte sanatoasa si mamaei sa-i mai faca |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alessia foarte frumoasa!!!felicitari!!
Paula si a ta imi place!!!! |
|
|
|