Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Va arat si eu doua di rochiile facute de mine endy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| minunate! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| endy,ce frumoase! dar vrem si la purtator sa stii! eu am facut o singura rochie,cind aveam 18ani,mi-o aduc aminte si acum,rosie,lucrata peace circulare si mulata.cit mai eram mandra de ea! |
|

| Va multumesc mult Prima e un verde cu galben in degrade un bumbacel placut pe piele a doua e fir PNA cu un pic de sclipici purtata cu un roling subtire e foarte calduroasa Acum am in lucru un sarafan maro |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| superbe |
|

| Ruth , multumesc mult ! |
|

| Am terminat un sarafan maro si deja e facut ghem Am lucrat tot seara si nu am observat ca un scul avea alta nuanta .Dupa sarbatori o sa-l incep iar si o sa pun nuanta mai deschisa chiar la tiv .Mergem inainte nu disparam nu ? se observa o dunga mai deschisa si nu mi-a placut !ghemul mai mic e cel cu culoare deschisa pe care o sa incep tivul ! endy attached the following image(s):

|
|
| draga mea,ce frumos arata! pacat ca trebuie sa desfaci! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| endy wrote:Am terminat un sarafan maro si deja e facut ghem Am lucrat tot seara si nu am observat ca un scul avea alta nuanta .Dupa sarbatori o sa-l incep iar si o sa pun nuanta mai deschisa chiar la tiv .Mergem inainte nu disparam nu ?  se observa o dunga mai deschisa si nu mi-a placut !ghemul mai mic e cel cu culoare deschisa pe care o sa incep tivul !
Pacat ca a trebuit sa-l desfaci... dar e adevarat ca se observa diferenta... nu-i nimic, o sa iasa mai frumos a doua oara |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| eu sunt sigura ca va iesi ceva super, imi placea tare mult modelul, dar eu iti fac galerie sa termini repede si sa fie asa cum ti-l doresti |
|

| Dragelor va multumesc mult ! o sa va arat ce v-a fi cu culoarea deschisa la tiv ! |
|
| endy mult spor sa ai.o sa iasa minunat si va pun o rochie caremi place mult bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| bire.anamaria wrote:endy mult spor sa ai.o sa iasa minunat si va pun o rochie caremi place mult
E intr-adevar f frumoasa. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Si mie imi place foarte mult ,este si la pag.1 si de cand am vazut-o prima data am pus ochii pe ea. |
|
| DIn pacate mie nu cred ca mi-ar veni bine, se muleaza, si nu sunt tocmai fotomodel |
|
|