Rochii tricotate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana-andreea
Scris: Thursday, August 2, 2012 4:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ahhhhh finlanda!!!!ma duce gandul la lana aia de la voi!!!!!!!!!e foarte scumpa in comparatie cu ce se gaseste in mercerii dar merita toti banii!!!!!!stie baba ca-i trecutahohot hohot hohot hohot eu ador lana facuta in ''tarile reci'', vopsita manual....si daca e si superwash e ''euforie curata''majoreta majoreta
t-mihaela
Scris: Thursday, August 2, 2012 7:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Una,rochia e superba si mai ales pentru adolescenti ca e simpla ...nu stiu ce nu-i place la maneca ,afla si fa o transformare mica.poate vrea maneci mai largi.
Ce fir ai folosit?Si unde-i modelul original, vreau sa-l arat si eu fiica-mii,mi-ar place sa o vad intr-o rochie asa.
Una
Scris: Thursday, August 2, 2012 9:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
Mihaela, firul e mandarin petit insa nu exista niciun model :) Am ¨construit-o¨ , ca sa zic asa, direct pe fiica-mea.
Ea vazuse o rochie-tunica maro intr-o revista si si-a dorit si ea una, asa ca am luat-o usor-usor. Am ales impreuna firul iar apoi un model potrivit pentru partea de sus si am masurat-o tot timpul ca sa iasa in asa fel incat sa o avantajeze.
Am facut la partea din spate niste scazaturi in asa fel incat sa arate ca pensele la fund si cam atat :)
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, August 2, 2012 9:35 PM

Superba rochia, Unanewclap newclap newclap
Cu siguranta o sa ii faca placere sa o poarte da ii faci un accesoriu sa o scoata in evidenta.dance dance
Una
Scris: Thursday, August 2, 2012 10:14 PM
Nivel

Ah, nu... Cu accesoriu nici atat... Tocmai asta e problema ei, ca nu vrea sa iasa in evidenta cu nimic, nu vrea sa fie altfel decat fetele de la scoala. Ea inca se lupta cu integrarea in grup...
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, August 2, 2012 10:21 PM

Off, va dorim acmodare cat mai rapida si fara probleme.
Spunei cavei face si unei prietene dea ei o astfel de rochita, poate se incumeta amandoua sa le poarte.
kmn
Scris: Thursday, August 2, 2012 11:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
Una.....superbanewclap newclap , imi place mult, felicitari!!
t-mihaela
Scris: Friday, August 3, 2012 4:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Una wrote:
Ah, nu... Cu accesoriu nici atat... Tocmai asta e problema ei, ca nu vrea sa iasa in evidenta cu nimic, nu vrea sa fie altfel decat fetele de la scoala. Ea inca se lupta cu integrarea in grup...

Una,mandarin petit e delicatesa,e din categoria "scump dar merita ras " l-am avut si eu pe andrelebounce ...vai cum ai avut rabdare sa faci o rochie intreaga nu stiu .
Cat despre fata,nu o stresa, daca nu-i place asta e,am patit-o si eu.Si mai ales daca e in perioada de adaptare exact o rochie "ciudata" ii mai lipsea.Eu as desface-o si mi-as face mie ceva ca e pacat de fir sa zaca asa in dulap nepurtat.Poate deskidem topic tricotaje pentru adolescenti ,e greu sa gasesti modele pentru ei.
Phildar are modele bune pentru adolescenti,simple fara floricele si alte brizbrizuri.Eu fac acum o bluzita ceva asemanator cu prima poza in Ultra alpaca Berocco si daca n-o poarta sa fie sanatoasa ,o port eu ca suntem cam aceeasi talieras

t-mihaela attached the following image(s):
223057_f1.jpg224132_f1.jpg

andrushka
Scris: Friday, August 3, 2012 6:26 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
Una wrote:
I-am facut o rochita fiicei mele insa cred ca nu o va purta niciodata...

E foarte frumoasa,inca nu o desface,poate o va purta.newclap newclap newclap
KALE
Scris: Friday, August 3, 2012 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2010
Una, si mie imi place foarte mult! Aceesi problema o am si eu cu fiica mea....nu imbraca lucrurile facute de mine....in cercurile in care se invarte, daca nu poarta nimeni...e ...”cah!” Asta e!
Ai depus multa munca acolo...nu o desface! Mai bine o faci cadou cuiva care o va purta si...mai ales oo va merita!sic
Una
Scris: Friday, August 3, 2012 9:31 AM
Nivel

t-mihaela wrote:

Una,mandarin petit e delicatesa,e din categoria "scump dar merita ras " l-am avut si eu pe andrelebounce ...vai cum ai avut rabdare sa faci o rochie intreaga nu stiu .

Ei, la capitolul rabdare nu stau chiar foarte bine, trebuie sa recunosc... Si ca sa ma fac inteleasa, trebuie sa spun ca mereu am in lucru mai multe chestii. De exemplu acum am terminat o jachetica (sau nu stiu cum sa o numesc) pentru mine , insa de cand am facut ultimul nod, nu am mai atins-o. Adica mai trebuie sa ii pun nasturi, sa o spal, sa ii aranjez nodurile, etc... Nu imi vine sa o fac.... (pun o poza mai jos)

Intre timp am mai inceput o rochita (tot pentru mine) neagra cu margini rosii. Am inceput-o de sus si am ajuns pana aprox la talie . Ma asteapta cuminte intr-o punguta. :)

Am o vesta , tot pentru mine, mai trebuie sa ii fac bordura. Ma asteapta cuminte in alta punguta hohot

Am in lucru si un pardesiu , tot pt mine, am inceput de sus si am ajuns cam la solduri, i-am facut si una din maneci... Cand si cand mai fac cate un rand la el...

Fiicei mele ii fac zilele astea o ¨bluza cu gauri¨ verde-albastru ca apa (asa a fost cerinta) Greu a fost sa gasesc un model de gauri care sa-i placa, acu ca l-am gasit, merge repede :)

Mie mi-am inceput zilele trecute rochita-tunica verde de care vorbeam acu cateva pagini, tot din mandarin petit. Nu stiu daca ramane, nu sunt foarte entuziasmata de cum iese...

Citisem topicul cu concursul - frunze si ma gandisem sa particip, asa ca am inceput ceva si acolo. Nu am terminat pt ca .... Nu stiu de ce hohot Cred ca de rabdare era vorba :))

Deci cam asa stau eu cu rabdarea. Nu am!!! Ca sa nu ma plictisesc de niciunul din proiescte, trebuie sa am un altul la indemana mereusic

Si mi-am mai cumparat saptamana trecuta niste lanica de asta loco finlandeza, de care vorbea Diana-andreea, una mov si una verde, superbe culori, scump material, cel mov l-am inceput, nu stiu daca ramane... hohot

Nu stiu cate sunteti in situatia mea, stiu doar ca sotul meu e tare mirat cand chiar termin ceva din ce am inceput yes

Una attached the following image(s):
dsc01861.jpgdsc01860.jpgdsc01869.jpgdsc01863.jpgdsc01864.jpgdsc01871.jpg

diana-andreea
Scris: Friday, August 3, 2012 9:58 AM

hohot hohot hohot hohot ahhhhh si tu?????am si eu pungi prin dulap,pe dulap,pe sub pat pe langa pathohot hohot hohot hohot
Una
Scris: Friday, August 3, 2012 10:14 AM
Nivel

diana-andreea wrote:
hohot hohot hohot hohot ahhhhh si tu?????am si eu pungi prin dulap,pe dulap,pe sub pat pe langa pathohot hohot hohot hohot

Hahahahaha!!!! Banuiam eu ca nu sunt singura!!!

Am pus si cateva poze spre exemplificare... dance
kmn
Scris: Friday, August 3, 2012 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
una...nu cred ca esti singuraras hohot

imi plac fff mult atele pe care le folosesti...dar si modelele pe care le-ai inceput, e pacat sa nu le finalizezi....spor maximmajoreta majoreta
Antilopa_Bongo
Scris: Friday, August 3, 2012 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 12/26/2009
Una, super-atze, super-modele!newclap Imi vine sa urc in avion si sa iti fac o vizita, ca sa scotocesc prin pungile alea unde tii lucruri neterminateras

Ma ucide curiozitatea: ce e in poza 4, patratul din lanica degrade cu o floare in mijloc? Aaaaaaaaaaaa si sa nu carecumva sa strici rochia! Nununu!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.