Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| Ailemac, iti multumesc mult mult! Am google-it si eu toata ziua dar nu am gasit nimic... Adevarul e ca, numai in rusa nu ma asteptam sa fie explicata rochita asta... M-a indus in eroare doamna care imbraca rochia, cred :018: |
|
| In schimb, am gasit asta :
http://www.etsy.com/listing/84453349/hand-knit-lace-tunic-mini-dress-skirt
Daca cineva stie cum se face.... Cred ca mi-as petrece cateva luni incercand s-o fac :018: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Imi place tare mult ideea. Am si eu ceva ata in doua culori diferite, vroiam initial sa-mi fc o fusta dintr-una si un plover din cealalalta, dar m-am razgandit si vreau sa-mi fac o rochita in doua ulori, eram chiar in cautare de idei. Acum ca am gasit ideea mai trebuie sa am si timp.
Multumesc mult! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| Spor la lucru! |
|
| I-am facut o rochita fiicei mele insa cred ca nu o va purta niciodata... Una attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| foarte frumoasa si rochia si fiica. de ce sa nu o poarte? prefera atele insirate de la magazin? nu se poate....
|
|
| Laura, Multumesc!
Sincer, nu stiu clar de ce nu o poarta... Ceva de genul ¨unde sa merg cu ea? la scoala?! ¨ Sau:¨ uite ce urat imi vin manecile¨ Sau ¨mama, nu poarta nimeni asa ceva¨ ...
A! V-am spus ca ea a cerut sa o fac si am ales impreuna firul?
Eu inca mai sper... :018: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| E tare reusita rochita ,felicitari !! ,Si incurajeaz-o sa o poarte ,acum chiar e la moda lucrul de mana |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumoasa rochie. O sa o poarte ea atunci cand isi va da seama ca este ceva deosebit |
|
| Multumesc! Of, atat de bine ii sta imbracata in ea.... I-am facut niste scazaturi la fund, nu stiu cat se intelege din poza, insa ii vine ca turnata si culoarea o prinde foarte bine... Eu inca sper iar de nu.... Cred ca o oblig, o amenint ca o dezmostenesc, nu stiu, fac ceva |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Una wrote:Eu inca sper iar de nu.... Cred ca o oblig, o amenint ca o dezmostenesc, nu stiu, fac ceva |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| O sa o poarte, inca nu isi da seama ca e deosebita, prin simplul fapt ca e lucrata manual. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu-i bai daca n-o poarta si o dezmostenesti....ma poti infia linistita pt ca eu o sa o port imi place la nebunie!!!!!aici asa o rochie sa o cumperi din magazin(nu de la chinezi sau turci )o platesi si 200 euro |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| E superba ,daca nu o vrea cred ca sant doritoare O sa o poarte, probabil la toamna cu ,colanti. |
|
|
Diana-andrea, aici la fel! (noi locuim in Finlanda) Nu mai spun ca firul folosit a fost scump, dupa parerea mea... Ca ma gandisem si la varianta in care o rugam pe tanti aia care are magazinul de lanuri sa o puna la vanzare.... Parca mi-e mila totusi sa o desfac...
Astept insa toamna, cum zicea Sandica. Poate-poate....
A! Sa nu uit! Multumesc tuturor pentru aprecieri! Asta imi da curaj sa va mai arat din ce am tricotat :) |
|
|