Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| buna fetelor! si eu sunt noua pe aici, am facut o rochie fetitei mele dupa un model de aici si mi-a iesit, este foarte incantata. dar vreau sa ii fac sarafanul acela de pe prima pagina cu verde, sub el mai este unul bej, vad ca a mai intrebat cineva de model. aveti idee cum se lucreaza, imi place f mult, am cumparat deja ata insa nu stiu cum sa il lucrez... heelp me, please.... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| intr-adevar foarte frumoase rochite. imi doresc si eu, dar pentru asta ar trebui ca ziua sa aiba vreo doua ore in plus. nu am timp si pentru mine. ada e mare si vrea, andreea este mica si trebuie.oricum superbe.poate le adaptez pentru marimile fetelor mele.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mie rochia verde de la tanti cu poseta verde mi se pare cam ca un castravete. Ma scuzati dar chiar asa mi se pare. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Roxanel, esti totala! Dupa mama ce frumos, ce imi place, vii tu cu castravetele!
Sa ma iertati de off topic, dar postul lui Roxanel m-a amuzat si m-a fauct sa merg mai senina la nani, dupa cateva ore de PC. , Roxanel! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| am tricotat si eu cateva rokii ,sa vad de pot posta una din ele.
 si poza in picioare o vedeti aici http://radikal.ru/F/s40.radikal.ru/i087/0907/8a/36f18e7b805a.jpg.html |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ziukarika ai maini de aur! superba rochia |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si mie imi place mult rochita si cum iti sta cu ea.Felicitari! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| superb! imi place la nebunie |
|

Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| inger7,oanamaria,mariuta-multumesc! se tricoteaza usor cu andrele nr.8,fir bumbac+elastan,cosite si okiuri desirate!repede si cu efect! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Rochite carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sunt suprbe si mi-ar place si mie sa fac si sa port asa rochite! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Au si explicatii pentru doritoare |
|

Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| Am vazut in magazin metraj tricotat,modele f frumoase, culori diverse,pret mai mult decat acceptabil(7 ron/ml dublu lat),import Italia.Intrebarea mea : oare cum as putea sa-l croiesc astfel incat acesta sa nu se desire? Ma gandesc ca trebuie cusut si la o masina speciala,sa nu se intinda.Voi ati lucrat cu asemenea materiale?Sincer,erau asa de faine si ar iesi niste rochii.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| paula1975 wrote:Am vazut in magazin metraj tricotat,modele f frumoase, culori diverse,pret mai mult decat acceptabil(7 ron/ml dublu lat),import Italia.Intrebarea mea : oare cum as putea sa-l croiesc astfel incat acesta sa nu se desire? Ma gandesc ca trebuie cusut si la o masina speciala,sa nu se intinda.Voi ati lucrat cu asemenea materiale?Sincer,erau asa de faine si ar iesi niste rochii..
Se pot croi fata probleme,apoi coase si surfila.Apoi nu se desira |
|

Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| inger7 wrote:Se pot croi fata probleme,apoi coase si surfila.Apoi nu se desira mi-ai dat o veste tare buna,merci mult ,ingeras cu nr.7 |
|
|