|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/28/2012 Mesaje: 6
| carla wrote:Multumesc,Madanuta,Anabella,Mariana Iar m-am ratacit printre modele pe picasa m-am apucat si eu de modelul acesta. E foarte simplu dar e super frumos! |
|
| bire.anamaria wrote:niste rochii superbe de unde ati procurat revista Verena?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| angelica am gasit pe "liveinternet"revista dar este fara schema.sincer nu mai stiu exact pe unde dar ....pe acolo |
|
| fetelor! m-am impotmolit cu rochita mea Am facut decolteul patrat dar nu stiu cum sa-i fac bordura tot patrata, Nu imi iese la colturi . Ma ajuta cineva?' ',' |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Angelica, poate-ti sunt de folos astea? KALE attached the following image(s):
|
|
| multumesc frumos ! voi incerca separat sa vad ce-mi iese. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...ce delicata e |
|
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| Fetelor, stie cineva cum e modelul folosit la rochia din poza cu nr 18 postata de Dana78 pe pagina anterioara? Nu gasesc nimic asemanator si tare-mi face cu ochiul.... |
|
| Una...despre aceasta rochie e vorba? daca da, asta e schema....am folosit-o si eu la un paltonas kmn attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 32
| kmn wrote:Una...despre aceasta rochie e vorba? daca da, asta e schema....am folosit-o si eu la un paltonas
Kmn, asta e rochia, multumesc pentru raspuns! Insa modelul nu e cel pe care l-ai folosit tu, cred... Am facut un esantion ca sa vad ce iese si nu e...De altfel, in modelul folosit la rochie, centrul e simplu, doar pe fata, ai vazut? La esantionul pe care l-am facut eu, ¨ / O ¨ -urile din centru, (ca sa zic asa) , dau un efect de zig-zag... Ori n-am inteles eu bine si am facut ceva gresit, nu stiu... |
|
| una...ai dreptate, nu am fost fff atenta dar modelul tau e asemanator cu al meu ...cred ca se poate adapta....acum nu am timp dar pe seara o sa incerc si eu un esantion |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| eu doar atat am gasit
ailemac attached the following image(s):
|
|
| ailemac...esti fantastica....cum le gasesti asa de repede? |
|
Nivel: Grupa mica