|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| iozefina wrote:am facut 2 la fel ,unul crem si unul mov dar spre rusinea mea pe cel crem nu l-am incheiat nici acum si l-am facut primul.
Iozefina ,a iesit draguta rochita,dar a iesit ceva mai larga.Cred ca firul este ceva mai gros sau ai ridicat mai multi ochi?Culoarea este foarte frumoasa,sa-l porti cu placere!!!!!!! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| iozefina wrote:am facut 2 la fel ,unul crem si unul mov dar spre rusinea mea pe cel crem nu l-am incheiat nici acum si l-am facut primul.
Super a iesit, felicitari si eu am inceput dar nu imi iasa torsadele cum trebuie desi am folosit ace cu un nr mai mare dar nu ma dau batuta incerc pana imi iasa iar daca am nelamuriri intreb cele mai experimentate doamne in fata carora imi ridic palaria |

Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| multumesc ptr aprecieri. firul l-al luat de krista la bobina de 1 kg si era f subtire , l-am pus in 4 , am lucr cu andrele 4,in partea de jos am avut 192 ochiuri , si la fata si la spate. am zis sa ascunda colaceii |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Iosefina,e super puloverul.Sa-l porti sanatoasa! |

| multumesc diana |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Iozefina e foarte frumoasa si-ti vine foarte bine. Asa se intampla cu colaceii,am vrea sa scapam de ei... Motanel,nu folosesti ace pt torsade?E mai usor si iasa f bine torsadele. |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Iozefina sa-l porti cu drag! |

| va multumesc |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Iozefina,e foarte frumoasa rochia si cred ca ai lucrat mult la ea Eu as fi facut-o mult mai stramta,cu colacei sau fara ,dupa parerea mea ai cules tare multi ochi ca sa fie asa larga si ai avut muuult de lucru.In orice caz lucrezi tare frumos,ordonat si ai foarte multa rabdare |

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Iozefina multa treaba ai avut |

| pai daca bebeloiul meu de 1 an si 5 luni vrea sa doarma numai leganat pe picioare trebuie sa-mi omor timpul cu ceva si de cand v-am cunoscut m-am molipsit cu tricotatul. macar sa le si port. |

Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| mimiady63 wrote:Iozefina e foarte frumoasa si-ti vine foarte bine.  Asa se intampla cu colaceii,am vrea sa scapam de ei... Motanel,nu folosesti ace pt torsade?E mai usor si iasa f bine torsadele.
Nu stiu la ace faceti referire, eu am ace circulare si o croseta ajutatoare. Sunt altfel de ace pt torsade, habar nu am Am dat o cautare pe google si am vazut, din ala mi-a facut si sotul meu dintr-o croseta |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am gasit doua rochii superbe... andrushka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2010 Mesaje: 14
| Foarte frumoase rochiile Andrushka,multumim. Am inceput si eu o rochie eleganta cu niste flori pe ea sper sa o termin pina in iulie, pe parcurs o sa atasez niste poze. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Sunt foarte frumoase . |
|
|