|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
|
sunt de acord cu tine dar o rohita are volan si cred ca e mai greu de apreciat nr de ochiuri si mi-a venit ideea asta |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| cristinapatrascu66 wrote:
sunt de acord cu tine dar o rohita are volan si cred ca e mai greu de apreciat nr de ochiuri si mi-a venit ideea asta
cristina cum spuneam si mainainte pare iteresanta metooda descrisa de tine si m-ar interesa daca stii pe unde ai vazut-o sa mi-o arati si mie sau sa-mi explici mai detailat ,e drept ca e mai usor de sus |
| m-am uitat dar chiar nu stiu unde am vazut-o dar sa incerc sa-ti explic. eu cand pun chiuri normale folosesc amndoua andrelele ca sa-mi iasa ochiurile uniforme si lejere deci ai amandoua andrelele intr-o mana si cand incepi sa pui ochiurile le pui normal dar un oc il pui pe o andrea si urmatorul pe cealalta daca vrei sa pui 80 oc de exemplu vei pune 160 .80 pe o andrea 80 pe o andrea. incepi cu ce parte vrei de sus sau de jos dar inainte sa te apuci de lucru iei un ac cu un fir de ata si treci toate oc de pe o andrea(cele 80)iar pe celelalte le lucrezi.dupa ce termini de lucru partea respectiva bagi andreaua pe oc insirate pe ata si lucrezi si partea cealalta daca pui oc asa nu iese botocanos in talie da impresia de continuitate eu am incercat pentru prima data acum cand am facut un volanas la manecuta daca nu ai inteles mai intreaba-ma |
| cristinapatrascu66 wrote:m-am uitat dar chiar nu stiu unde am vazut-o dar sa incerc sa-ti explic. eu cand pun chiuri normale folosesc amndoua andrelele ca sa-mi iasa ochiurile uniforme si lejere deci ai amandoua andrelele intr-o mana si cand incepi sa pui ochiurile le pui normal dar un oc il pui pe o andrea si urmatorul pe cealalta daca vrei sa pui 80 oc de exemplu vei pune 160 .80 pe o andrea 80 pe o andrea. incepi cu ce parte vrei de sus sau de jos dar inainte sa te apuci de lucru iei un ac cu un fir de ata si treci toate oc de pe o andrea(cele 80)iar pe celelalte le lucrezi.dupa ce termini de lucru partea respectiva bagi andreaua pe oc insirate pe ata si lucrezi si partea cealalta daca pui oc asa nu iese botocanos in talie da impresia de continuitate eu am incercat pentru prima data acum cand am facut un volanas la manecuta daca nu ai inteles mai intreaba-ma
multumesc cristina ,
ai un dar de-a explica si multa bunavointa |
| imi pare bine ca ti-am fost de ajutor si ai inteles |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Rochii carla attached the following image(s):
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| m-am imbolnavit
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sunt superbe. Ultima rochie, de fapt rochita tricotata de mine saptamana trecuta, arata cam asa : |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| Irinuta wrote:Sunt superbe. Ultima rochie, de fapt rochita tricotata de mine saptamana trecuta, arata cam asa :
lucrezi frumos |
| Irinuta wrote:Sunt superbe. Ultima rochie, de fapt rochita tricotata de mine saptamana trecuta, arata cam asa :
e superba |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2008 Mesaje: 86
| am postat unde nu trebuia |
|
| irinuta foarte frumos lucrezi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2008 Mesaje: 86
| am scris unde nu trebuia! scuze, nu luati in calcul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Am gasit rochitele astea pe un alt forum de profil. M-ar cam bate un gand legat de prima, offfff de ce nu am mai mult timp liber.
|
|
|