|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/30/2010 Mesaje: 26
| Buna Am revenit si eu in sfirsit , scuze pentru o pauza asa lunga dar mi s-a sticat tastatura si am fost nevoita sa astept.Sunt aproape la final cu fata la rochia mov si bineinteles m-am inpotmolit la minecute.Daca ma ajuta cineva sa pun poze va pot arata dar trebuie sa-mi dati indicatii cu pozele de la a la z ca nu am mai facut chestia asta. Anca vreau sa-ti spun ca se lucreaza foarte frumos modelul de rochie mov dar problema e ca spatele este fara model si iese mai larg decit fata de aceea cer din nou ajutor poate cindva voi fi si eu de ajutor cuiva Astept un raspuns va rog |
Inregistrat: 1/1/2010 Mesaje: 92
| Raresuca wrote:Buna Am revenit si eu in sfirsit , scuze pentru o pauza asa lunga dar mi s-a sticat tastatura si am fost nevoita sa astept.Sunt aproape la final cu fata la rochia mov si bineinteles m-am inpotmolit la minecute.Daca ma ajuta cineva sa pun poze va pot arata dar trebuie sa-mi dati indicatii cu pozele de la a la z ca nu am mai facut chestia asta. Anca vreau sa-ti spun ca se lucreaza foarte frumos modelul de rochie mov dar problema e ca spatele este fara model si iese mai larg decit fata de aceea cer din nou ajutor poate cindva voi fi si eu de ajutor cuiva Astept un raspuns va rog Tu pt ce marime ai pus ochiurule si cate anume?.Fiica mea poarta 38-40.Nici nu stiu daca sa ma incumet sa o fac sau nu.Am terminat azi boleroul rosu crosetat si a iesit groaznic.M-am descurajat total.Mi-e teama si cu rochia ca muncesc degeaba.Poate nici nu-i va placea cum iese.Pt ca nu sunt experta.Am incercat sa fac totul bine si n-a iesit nimic |
Inregistrat: 1/1/2010 Mesaje: 92
| Imi pare rau Raresuca te-as ajuta cu draga inima da nu ma pricep Poate te vede cineva mai "urgent" si te ajuta
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Raresuca,eu as fi facut spatele la fel ca si fata,asa fara model trebuia sa pui mai putini ochi de exemplu pentru 6 ochi de torsada numai 4 sau cat iese la masurat |

Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 30
| Raresuca wrote:Buna Am revenit si eu in sfirsit , scuze pentru o pauza asa lunga dar mi s-a sticat tastatura si am fost nevoita sa astept.Sunt aproape la final cu fata la rochia mov si bineinteles m-am inpotmolit la minecute.Daca ma ajuta cineva sa pun poze va pot arata dar trebuie sa-mi dati indicatii cu pozele de la a la z ca nu am mai facut chestia asta. Anca vreau sa-ti spun ca se lucreaza foarte frumos modelul de rochie mov dar problema e ca spatele este fara model si iese mai larg decit fata de aceea cer din nou ajutor poate cindva voi fi si eu de ajutor cuiva Astept un raspuns va rog raresuca ma alutur si eu dorintei tale de a invata cum se posteaza pozele.(doar santem amandoua din suceava)Eu am gasit pe acest forum niste explicatii depre cum se descarca pozele ,dar nu am reusit.Postarile mele nu sant bune,dar asta e trebuie sa invatam ,numai se ne explice si noua cineva.Va rog mult care din voi poate sa ne explice pe intelesul nostru sa fim si noi corecte.Multumesc!Eu mai vreau sa-mi schimb numele de utilizator ca am pus numele de familie si cred ca sant singura care am procedat asa.Vreau sa-mi trec numele mic ,dar nu mai imi da voie,deci nu stiu cum.Pozele care le-am postat eu sant incorec postate ,v-ati dat seama si voi,de aceea nu am mai postat cu toate ca am mai lucrat ,dar cand vad ca postez rau am renuntat pana voi invata. |

| Salut Anca nu te lasa asa usor eu zic ca merita sa incerci mai ales ca la rochie merge foarte usor si pot spune ca nici eu nu sunt experta .Despre marimi ce sa-ti spun doar ca port 42 - 44 ,daca te ajuta inaltime 1,60 greutate mare 68kg si am pus asa cum mi-a zis Carla, care este ca si mama noastra,154 ochiuri si mi se pare ok pentru mine Te rog Carla nu ma lasa la mijlocul drumului ajuta-ma la mineca nu stiu daca se pun ochiuri sub brat si cite?Te rooooooog mult |

| Raresuca wrote:Salut Anca nu te lasa asa usor eu zic ca merita sa incerci mai ales ca la rochie merge foarte usor si pot spune ca nici eu nu sunt experta .Despre marimi ce sa-ti spun doar ca port 42 - 44 ,daca te ajuta inaltime 1,60 greutate mare 68kg si am pus asa cum mi-a zis Carla, care este ca si mama noastra,154 ochiuri si mi se pare ok pentru mine Te rog Carla nu ma lasa la mijlocul drumului ajuta-ma la mineca nu stiu daca se pun ochiuri sub brat si cite?Te rooooooog mult N-am inteles ce ai intrebat,ce ochiuri sub brat? Pentru poze e bine sa-ti faci cont pe Photobucket,sa le incarci acolo si apoi sa le copiezi pe forum sau daca-s mai mici cu "atach" care apare dupa ce postezi mesajul. Multumesc de aprecieri,dar sunt si alte doamne foarte talentate la tricotat pe forum |
|

| Multumesc Carla si scuze pentru deranj.Am terminat rochia dar nu am reusit sa o inchei, sper sa o finalizez luni si sa pun o imagine cu ea la purtator |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Si eu am terminat-o,multumesc de ajutor fetelor Dar pentru ca e pentru o fetita si pentru ca aduce mai mult a vestuta o sa o postez la topicul cu vestute |
|

| Am reusit intr-un tirziu sa pun si eu rochia? |
|

| Frumoasa,Raresuca,pune o poza si mai de departe s-o vedem intreaga.Daca faci poze de dimensiuni mici,poti sa le reglezi din aparat,poti sa le atasezi cu butonul attach |
|

| [URL=http://img693.imageshack.usCeva pentru manechinuita sa arate mai supla nu ai? Raresuca attached the following image(s):

|
|

| SA ma salveze cineva sa-mi stearga ca nustiu cum,nu am vrut sa pun poza asta si cind vroiam s-o steg am facut minunea asta |
|

| |
|

| Super arata imbracata |
|
|