Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Imi recomandati un atelier, croitorie unde as putea sa imi fac o rochie elegenat pentru un eveniment special?
As vrea sa fie cat de cat profesionisti si sa respecte cu strictete modelul impus de mine :)
Imi recomandati ceva? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cand am avut eu nevoie, am gasit un atelier de croitorie recomandat de salonul unde imi gasisem deja rochia. Oricum pentru rochiile elegante preturile sunt mari. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu mi-am facut acum o saptamana o rochie
Recunosc ca a fost mai scumpa decat o rochie de la Zara, dar si calitatea este mult mai buna, plus ca au serviciul made-to-measure si rochia se aseaza ca o manusa.
Daca o sa cauti pe google sigur gasesti, atelierul este in Bucuresti.
Sper ca ti-am fost de ajutor. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| norarambling wrote:Eu mi-am facut acum o saptamana o rochie Recunosc ca a fost mai scumpa decat o rochie de la Zara, dar si calitatea este mult mai buna, plus ca au serviciul made-to-measure si rochia se aseaza ca o manusa. Daca o sa cauti pe google sigur gasesti, atelierul este in Bucuresti. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pun pariu ca "saaa" este tot din Bucuresti, ca si tine... Sau tu esti "saaa". Multumim de ajutor~reclama mascata!!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cris-DL wrote:Pun pariu ca "saaa" este tot din Bucuresti, ca si tine...  Sau tu esti "saaa". Multumim de ajutor~reclama mascata!! Asta a fost si primul meu gand! Asa ma amuza cand cineva cere nu stiu ce sfat, parere si apare imediat o alta persoana noua, respectiv o singura postare, cu o informatie... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Anelise wrote:Asta a fost si primul meu gand!  Asa ma amuza cand cineva cere nu stiu ce sfat, parere si apare imediat o alta persoana noua, respectiv o singura postare, cu o informatie...
pfui .. eu nu mi-am dat seama. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| sousourel wrote:pfui  .. eu nu mi-am dat seama. Sousourel, informatia a aparut dupa postarea ta asa ca nu aveai cum sa-ti dai seama! Sunt sanse sa fie si "pe bune", dar de cele mai multe ori - no way! S-a intamplat de asa multe ori - o persoana intreaba, aceeasi persoana raspunde, dar cu un cont diferit... In fine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Senzatia ca e reclama mascata am avut-o si eu, mai ales ca in prima postare nu zicea nimic de oras. Cine cere info, da detalii mai multe, nu? |
|
|