Rochii de seara - Rochii de ocazie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, February 23, 2013 5:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu o am inca,Miha.....uff este la croitoreasa,caci mi-era cu un numar mai mare si trebuia sa-i faca niste pense pe spate(pt ca eu nu am pieptras )dar aceasta din poza este asemanatoare in proportie de 90% cu a mea.A mea nu are despicatura aceea in fata,este pe rotund sus la gat si aplicat(cusut de ea)un guler din dantela culoarea untului.
marivic
Scris: Thursday, March 28, 2013 2:59 PM
Nivel

Ingeras,promisesem o poza,....Iat-o....
img
bereea
Scris: Thursday, April 24, 2014 10:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am nevoie de un sfat: peste vreo luna trebuie sa merg la o nunta. N-am nevoie de rochie de seara pentru ca nunta este ziua, dar nu ma pot hotari cu ce ar trebui sa ma imbrac. Am fost si prin magazine si nu mi-a sarit nimic in ochi. Astept parerile voastreCheek Kiss
endy
Scris: Thursday, April 24, 2014 5:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Eu astept sa pozezi in ce o sa te imbraci ! asa vedem si noi ce se poarta dupa masa !Cheek Kiss
kmn
Scris: Thursday, April 24, 2014 6:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2010
eu am fot in 12 aprilie la o cununie si petrecerea de dupa, am optat pentru o rochie scurta pana la genunchi din matase alb unt cu imprimeu la poale , ceva pe visiniu, fara maneci...
depinde si ce stil ai tu si ce fel de tinuta iti este confortabila!
Cris-DL
Scris: Thursday, April 24, 2014 6:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eu pentru sambata la un botez in familie + prietenii apropiati, de zi, pana seara cand o fi, mi-am luat o rochita simpluta, dar finuta, predominant negru (sa mai subtiezAngelNot). Am ales-o ca s-o mai pot purta si dupa... oricum, nu agreez tinutele pompoase!!
Caut pe net si pun foto cu ea, ca idee, daca o gasesc...

Edit: am gasit-o; e mai frumusica in realitate - mie imi place si vine frumos!

Cris-DL attached the following image(s):
d.jpg

marivic
Scris: Thursday, April 24, 2014 6:54 PM
Nivel

Arata super CrisLove Este Desigual?Oricum arata intr-un mare fel....nu stiu....dar imi place mult......Cheek Kiss Sa o porti cu placere computerlove
shirel
Scris: Thursday, April 24, 2014 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Am nevoie de un sfat: peste vreo luna trebuie sa merg la o nunta. N-am nevoie de rochie de seara pentru ca nunta este ziua, dar nu ma pot hotari cu ce ar trebui sa ma imbrac. Am fost si prin magazine si nu mi-a sarit nimic in ochi. Astept parerile voastreCheek Kiss

Trebuie sa iei cateva elemente in considerare in primul rand ca peste o luna sigur va fi foarte cald la voi(sau poate gresesc NuStiu dar asa cred eu)deci trebuie ceva neaparat foarte usor fara maneci si fiindca nu stii daca va fi intr-un loc inchis sau afara in aer liber ti-as recomanda ochelari de soare +palarie alcool sic ras (este un accesoriu foarte shic care da o alura eleganta si pe care o poti asorta la ceva mai simplu chiar si un pantalon subtire de vara)
Eu ti-as recomanda poate si o salopeta sunt astazi tot felul de salopete superbe finutze si vaporoase dar care te fac sa arati superb intr-o dupa amiaza la o petrecere de genul la care mergi dar pe care as imbraca-o cu o sanda sau sabotzel(si saboti sunt tare trend )cu putin toc ca sa pari si mai inalta si eleganta.Cauta culori deschise de primavara -vara poate si o rochitza cu flori pe ea (partial )de culoare roz pal (ti-as spune alb cu flori dar este nunta ras si nu prea merge ).Hai ca incerc sa-ti pun ceva poze.

shirel attached the following image(s):
62aa5668b73d47303834cbcc3a38a3ab.jpgl.jpg96262276.jpg102305370.jpgl.jpgl.jpg

Cris-DL
Scris: Friday, April 25, 2014 9:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
marivic wrote:
Arata super CrisLove Este Desigual?Oricum arata intr-un mare fel....nu stiu....dar imi place mult......Cheek Kiss Sa o porti cu placere computerlove

Daaa... multumeeeesc!!!Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Friday, April 25, 2014 9:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
CrisBravoo ... stilul tau DistanceKiss ! Sa o porti sanatoasa si sa va distratidance .

Shirel, imi plac tinutele pe care le-ai pus ...

Si eu la botezuri si evenimente de zi am ales culori ca si : turcoaz, verde, corai -roz , alb ... dar cat de curand avem un botez si am decat o rochie neagra pe care o pot alege. Imi pun pantofi rosii si mai deschid tinuta.

Succes in alegerea tinutei Bere
bereea
Scris: Monday, May 12, 2014 9:12 AM
Nivel

shirel wrote:

Trebuie sa iei cateva elemente in considerare in primul rand ca peste o luna sigur va fi foarte cald la voi(sau poate gresesc NuStiu dar asa cred eu)deci trebuie ceva neaparat foarte usor fara maneci si fiindca nu stii daca va fi intr-un loc inchis sau afara in aer liber ti-as recomanda ochelari de soare +palarie alcool sic ras (este un accesoriu foarte shic care da o alura eleganta si pe care o poti asorta la ceva mai simplu chiar si un pantalon subtire de vara)
Eu ti-as recomanda poate si o salopeta sunt astazi tot felul de salopete superbe finutze si vaporoase dar care te fac sa arati superb intr-o dupa amiaza la o petrecere de genul la care mergi dar pe care as imbraca-o cu o sanda sau sabotzel(si saboti sunt tare trend )cu putin toc ca sa pari si mai inalta si eleganta.Cauta culori deschise de primavara -vara poate si o rochitza cu flori pe ea (partial )de culoare roz pal (ti-as spune alb cu flori dar este nunta ras si nu prea merge ).Hai ca incerc sa-ti pun ceva poze.

Am uitat sa precizez un lucru. Nu pot merge imbracata in pantaloni, rochia trebuie sa fie lunga cel putin pana la jumatatea genunchiului.Eii, ale religiei reguli!ras
Am vazut o multime de rochite, cele mai multe cu o palma deasupra genunchiului, deci cad din start, altele prea plinute pentru iunie cand, da, cred ca va fi destul de cald.Am mai vazut o rochita care imi place, e o culoare calda, culoarea piersicii dar...costa enorm de mult.Si am mai vazut ceva ce-mi place, lungimea e ok, pretul acceptabil...am sa merg sa o probez ( e in combinatie alb-negru, predominant negru)
In schimb ieri i-am cumparat fiica-mii o rochita alba cu buline negre, lunguta si closata...e indragostita.E fara bretele si cu spatele cam gol, dar ii voi pune ceva deasupra (cel putin in biserica).Eu n-am fost de acord de la inceput, a lnat-o de la un magazin de adulti, rochitele pentru copii ii sunt toate scurte...Doamne, cate problemeLol

Cris, rochita e superba!Bravoo Sa o porti cu placere!

Taty, multumesc!Cheek Kiss

Edit: Nu stiu cum se face dar la noi magazinile sunt pline de lucruri alb/negru.N-am gasit nimic in culori deschise
TatyKS
Scris: Monday, May 12, 2014 9:21 AM
Nivel

Abia astept sa vad pozeeetopai .
bereea
Scris: Thursday, May 15, 2014 9:13 AM
Nivel

Mi-am luat rochita! Si nu stiu ce sa spun.Parca la magazin imi placea mai mult.Acasa, desi sotului i-a placut foarte mult, parca nu mi-a mai placut la fel.Si parca nu se potriveste cu pantofii.Offf!
TatyKS
Scris: Thursday, May 15, 2014 9:16 AM
Nivel

bereea wrote:
Mi-am luat rochita! Si nu stiu ce sa spun.Parca la magazin imi placea mai mult.Acasa, desi sotului i-a placut foarte mult, parca nu mi-a mai placut la fel.Si parca nu se potriveste cu pantofii.Offf!

Esti de coma Lol ... pune poze sa ne dam cu pararea sic . Sa o porti cu placereCheek Kiss
bereea
Scris: Thursday, May 15, 2014 9:21 AM
Nivel

Multumesc, Tatycomputerlove Pun azi si poze sa vad ce ziceti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.