Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mona, , imi plac foarte multe din aceste rochii, dar problema e ca eu care aratam ca o scandura, de vreo 3 luni incoace am facut burtica. O sa dau zvon in tara sa vad daca as gasi o croitoreasa rapida si priceputa, daca nu, incep sa colind magazinele! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Liz, vezi si tu, cred ca gasesti si de gata, dar cred ca cele frumoase si costaaaa......... |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu ma tot intreb de unde le pot cumpara pe alea frumoase. Nu am vazut niciodata o rochie spectaculoasa in magazinele noastre. Si nu tot ce se gaseste, te si avantajeaza... asa ca trebuie sa cam faci compromisuri.
Eu cred ca am cam incurcat-o luna asta. Imi trebuie o rochie si nu stiu de unde sa o iau. Initial am vrut sa mi-o fac la o casa de moda care are reprezentanta si aici: iti ofera consultanta, stilist... si lucreaza numai pentru tine, cu croitorese care stiu ce fac, angajate la ei. Problema e ca trebuie sa mergi cu cel putin 1 luna jumatate inainte, iar eu m-am trezit prea tarziu.
Oricum merg, pentru ca mai am o nunta in august... inca niste cumatrii... dar nu stiu ce fac luna asta. Nu e usor lucru sa gasesc ceva in care sa incapa si burticutz...
|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Kali modelul clasic de rochie gen furou merge pt burticutze Un material usor inflorat poate sa se potrivesca de minune pentru vara :018: |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Dai si eu cred ca un material cu flori te-ar avantaja, chiar si negru, stiti ca subtiaza... Uite pe aici cateva:
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai...ce rochii frumoase! |
|

| Super, merciii! |
|

| http://www.lookxury.ro/index.php?controller=category&path=21_61
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sunt frumoase toate, dar piesa 1207, varianta cu bolero, mi-a atras in mod special atentia, dar problema mea generala e ca imi cam lisesc sanii, iar ceea ce am sunt cam pleostiti. si de aia eu recurg la topuri cu sacou si pantaloni/fuste, in varianta mini sau maxi. |
|

| 1207 e si printre preferatele mele. Bine, daca ar fi sa aleg nu m-as putea decide usor dintre cele cateva modele care mi-au placut. E important cum se aseaza si pe corpul din dotare, ca tipa aia e nepermis de frumoasa si am impresia ca si un sac ar arata regeste pe ea.
Mariuta, sani nu am nici eu, insa cica fac retusuri pe tine, daca ai nevoie- si la pretul care-mi inchipui ca-l au cred ca pot incorpora si un sutien in rochie, sa para bustul mai generos. Eu asa sper; oricum, au magazin in Iasi, deci o sa le fac o vizita cat de curand.
|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Exact la asta ma gandeam si eu... rochiile sunt superbe, multe imi plac si mie -mai ales cele cu bolero- dar tipa e beeeton Oana, e bine daca ai posibilitatea sa le vezi pe tine, sa probezi mai multe -a altceva ! Asa, pe tipa arata super toate... pe mine |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Unde pot sa imi gasesc si eu repede o tinuta de nunta, marimea 48-50, care sa nu fie prea impopotonata si pe care sa o mai pot imbraca si cu alte ocazii? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar ieri am intrat aici la mine intr-un magazin si am vazut rochii superbe .Una roz mi-a luat ochii dar fiind cu gagicele mici dupa mine nici macar nu am putut proba nimic. Plus ca si preturile erau destul de mici.am sa caut poate gasesc site-ul magazinului pe net sa vedeti si voi. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Aceasta a fost rochia mea de seara;am cumparat-o ca fiind foarte lunga si mai trebuia retusata,dar matusa sotului meu fiind croitoreasa de lux a stiut exact ce sa-i faca Eram datoare,nu stiu cine mi-a zis ca voia sa vada rochia de seara a mea,.....asa ca,am postat aici.Nu luati in seama figura mea,tocmai ma suparase cineva,...si aveam niste nervi,....

|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Imi place mult tinuta, ai fost foarte distinsa! |
|
|
|