Rochii de seara - Rochii de ocazie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Saturday, July 5, 2008 12:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mona, pupici , imi plac foarte multe din aceste rochii, dar problema e ca eu care aratam ca o scandura, de vreo 3 luni incoace am facut burtica. sic O sa dau zvon in tara sa vad daca as gasi o croitoreasa rapida si priceputa, daca nu, incep sa colind magazinele! pupici
monachris05
Scris: Saturday, July 5, 2008 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Liz, vezi si tu, cred ca gasesti si de gata, dar cred ca cele frumoase si costaaaa.........
kali
Scris: Saturday, July 5, 2008 12:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu ma tot intreb de unde le pot cumpara pe alea frumoase. Nu am vazut niciodata o rochie spectaculoasa in magazinele noastre.
Si nu tot ce se gaseste, te si avantajeaza... asa ca trebuie sa cam faci compromisuri.

Eu cred ca am cam incurcat-o luna asta. Imi trebuie o rochie si nu stiu de unde sa o iau. Initial am vrut sa mi-o fac la o casa de moda care are reprezentanta si aici: iti ofera consultanta, stilist... si lucreaza numai pentru tine, cu croitorese care stiu ce fac, angajate la ei. Problema e ca trebuie sa mergi cu cel putin 1 luna jumatate inainte, iar eu m-am trezit prea tarziu.guns

Oricum merg, pentru ca mai am o nunta in august... inca niste cumatrii... dar nu stiu ce fac luna asta. Nu e usor lucru sa gasesc ceva in care sa incapa si burticutz...
Cristy
Scris: Saturday, July 5, 2008 1:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Kali modelul clasic de rochie gen furou merge pt burticutze firstprize love
Un material usor inflorat poate sa se potrivesca de minune pentru vara :018:
monachris05
Scris: Saturday, July 5, 2008 1:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Dai si eu cred ca un material cu flori te-ar avantaja, chiar si negru, stiti ca subtiaza...
Uite pe aici cateva:
raly
Scris: Saturday, July 5, 2008 9:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai...ce rochii frumoase!thumright thumright
kali
Scris: Sunday, July 6, 2008 9:39 AM
Nivel

Super, merciii!computerlove
kali
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:54 AM
Nivel

Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 26, 2009 10:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sunt frumoase toate, dar piesa 1207, varianta cu bolero, mi-a atras in mod special atentia, dar problema mea generala e ca imi cam lisesc sanii, iar ceea ce am sunt cam pleostiti. si de aia eu recurg la topuri cu sacou si pantaloni/fuste, in varianta mini sau maxi.
kali
Scris: Thursday, March 26, 2009 10:09 AM
Nivel

1207 e si printre preferatele mele. Bine, daca ar fi sa aleg nu m-as putea decide usor dintre cele cateva modele care mi-au placut.
E important cum se aseaza si pe corpul din dotare, ca tipa aia e nepermis de frumoasa si am impresia ca si un sac ar arata regeste pe ea.

Mariuta, sani nu am nici eu, insa cica fac retusuri pe tine, daca ai nevoie- si la pretul care-mi inchipui ca-l au cred ca pot incorpora si un sutien in rochie, sa para bustul mai generos. Eu asa sper; oricum, au magazin in Iasi, deci o sa le fac o vizita cat de curand.dance

Cris-DL
Scris: Thursday, March 26, 2009 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Exact la asta ma gandeam si eu... rochiile sunt superbe, multe imi plac si mie -mai ales cele cu bolero- dar tipa e beeeton Wow
Oana, e bine daca ai posibilitatea sa le vezi pe tine, sa probezi mai multe -a altceva !
Asa, pe tipa arata super toate... pe mine maseluta
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 6, 2011 11:17 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Unde pot sa imi gasesc si eu repede o tinuta de nunta, marimea 48-50, care sa nu fie prea impopotonata si pe care sa o mai pot imbraca si cu alte ocazii? nervi nervi nervi
shirel
Scris: Thursday, July 7, 2011 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Chiar ieri am intrat aici la mine intr-un magazin si am vazut rochii superbe .Una roz mi-a luat ochii dar fiind cu gagicele mici dupa mine nici macar nu am putut proba nimic.sic nervi Plus ca si preturile erau destul de mici.am sa caut poate gasesc site-ul magazinului pe net sa vedeti si voi.
marivic
Scris: Saturday, July 30, 2011 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Aceasta a fost rochia mea de seara;am cumparat-o ca fiind foarte lunga si mai trebuia retusata,dar matusa sotului meu fiind croitoreasa de lux a stiut exact ce sa-i facayes yes yes Eram datoare,nu stiu cine mi-a zis ca voia sa vada rochia de seara a mea,.....asa ca,am postat aici.Nu luati in seama figura mea,tocmai ma suparase cineva,...si aveam niste nervi,....bataus bataus
img
aurishta
Scris: Saturday, July 30, 2011 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Imi place mult tinuta, ai fost foarte distinsa!newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.