Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,va rog ajutati-ma In viitorul f apropiat,va trebui sa merg pe la vreo 3 nunti si un banchet si am nevoie de un model deosebit de rochie de seara(vreau sa-mi fac rochia la comanda,la o croitoreasa).Daca stiti site-uri pe care as putea gasi ceva deosebit,astept idei |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Depinde foarte mult de stilul care te avantajeaza si care iti place tie . Depinde de cat de pompoasa e atmosfera ! Depinde de locatie .
Iti atasez acum cateva link-uri, tu doar cauta ce ti-ar place tie ! Deschide fiecare categorie in parte :
Rochii de seara Debenhams
Rochii de seara Kaleidoscope |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alyna nu mai stiu exact , tu de unde esti? Uite aici o sa gasesti case de moda din ce oras vrei tu. ROCHII DE SEARA |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Poate gasesti ceva care sa-ti placa http://www.kudika.ro/articol//31/slideshow/Rochii-de-seara-sexy-si-elegant http://www.biensavvy.ro/eKontentSavvyFiles/acasa/moon/moon/Rochii-de-seara-8.html si aici se pot inchiria rochi http://www.rochii-ocazie.ro/ |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alyna wrote:Fetelor,va rog ajutati-ma  In viitorul f apropiat,va trebui sa merg pe la vreo 3 nunti si un banchet si am nevoie de un model deosebit de rochie de seara(vreau sa-mi fac rochia la comanda,la o croitoreasa).Daca stiti site-uri pe care as putea gasi ceva deosebit,astept idei
mai Alynus, de ce te ieftinesti tu la tarate? sunt atatea magazine cu niste frumuseti de-ti iau ochii la preturi destul de convenabile. Stiu ... se presupune ca o croitoreasa iti face haina dupa corpul tau, dar eu sunt patita si cu rochia de mireasa, asa ca prefer sa umblu pana gasesc ce-mi place decat sa mergi la n probe si pana la urama sa constat ca e un fiasco tinuta mea. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Alyna, probabil ca pana acum ai si fost la cele 3 nunti..si poate acestea nu iti vor mai fi de folos..Daca nu, cine stie, poate gasesti ceva...

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Unele dintre ele sunt absolut superbe!!!!! |
|

| S.ELENA wrote:Unele dintre ele sunt absolut superbe!!!!!
Mie imi spui...mi-au ramas ochii la vreo 4-5. Dar trebuie sa ai si corpul si sanii sa poti purta asa ceva! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Offffff |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt superbe!!!! Eu cunun in august si nu am fost deloc prin magazine si se cam scurge timpul. Sper sa gasesc ceva frumos si convenabil. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Subscriu... ma si vad cu burtoiul meu , imbracata in una din rochiile astea |
|

| heeeei, la voi e cu scop nobil mai nasol de colacelul meu |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mariuta wrote:heeeei, la voi e cu scop nobil mai nasol de colacelul meu
Prima data cand te aud plangandu-te de greutate... in plus. |
|

| kali wrote:  Prima data cand te aud plangandu-te de greutate... in plus.
razi tu , dar urcaaaaasem pana la 55, din fericire cura mea da roade si ma indrept inapoi spre 50, inca 2 saptamani sper. |
|

| Liz, succes la "vanatoarea" de rpchii...poate gasesti vreun model pe aici care iti place, si daca ai o croitoreasa buna...poate iti face!
Mariuta, dar tu ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 50kg? |
|
|