Rochii de mireasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 8, 2006 10:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
fetelor, in aceasta vara vom face si noi cununia religioasa....dar dilema mare: nu stiu UNDE sa imi fac rokia de mireasa, o vreau pe comanda, si nu stiu nici ce materiale sunt mai finute.Nu imi place satenul acela lucios de nici o culoare....Ceva sfaturi aveti si pentru mine?

Rokia o vreau cu un corset finut, fara bilitze, slipici si alte kestii de cabaret, in fata o vreau stil "balerina", scurta, iar in parti si trena sa fie lunga, dintr-un material vaporos.: la modelul asta vreau sa imi las parul desfacut, eventual parul sa fie prins intr-o parte...si nu am gasit nicaieri un model de genul asta...la nici o casa de rokii de mireasa...

Dar ceva site-uri cu orkii de mireasa stiti?

Eu am gasit urmatoarele site-uri (dar nu ma incanta nimic in mod deosebit):

• www.donaalba.ro
• www.noelastyle.ro
• www.christian-philippe.ro
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 8, 2006 11:07 PM
Nivel

Uitati cum mi-ar placea sa fie, dar scurta in fata:

stele_pe_cer attached the following image(s):
5.jpg

kry
Scris: Thursday, March 9, 2006 9:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

la agnes toma sunt rochii frumoase, ti le si modifica daca vrei, au materiale de calitate, eu de acolo am luat-o, anul trecut. nici mie nu-mi plac materialele acelea sclipicioase, asa ca am ales o rochita simpla, ivory, din organza. vezi pe agnestoma.ro

mie mi-a placut mult cea din prima imagine, ca si poza 2 mi-am facut coafura.

kry attached the following image(s):
1.gifcoafura.gif

taki
Scris: Thursday, March 9, 2006 9:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 11:25 AM
Nivel

kry wrote:
la agnes toma sunt rochii frumoase, ti le si modifica daca vrei, au materiale de calitate, eu de acolo am luat-o, anul trecut. nici mie nu-mi plac materialele acecea sclipicioase, asa ca am ales o rochita simpla, ivory, din organza. vezi pe agnestoma.ro

mie mi-a placut mult cea din prima imagine, ca si poza 2 mi-am facut coafura.

kiki, cele 2 orkii postate de tine sunt ela agnes toma?ca pe site-ul lor nu le gasesc....este demential de finutza si frumaosa prima rokie....crezi ca daca imi aleg o rokie de la ei, mi-o "adapteaza" cerintelor mele?

Tu ai mers in Piatra Neamt la ei, sau in Buc ai gait rokia?In unirii nu au cine stie ce...iar in alta parte nu stiu unde mai pot vedea rokii agnes toma live...
Kiki
Scris: Thursday, March 9, 2006 11:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

kiki, cele 2 orkii postate de tine sunt ela agnes toma?ca pe site-ul lor nu le gasesc....este demential de finutza si frumaosa prima rokie....crezi ca daca imi aleg o rokie de la ei, mi-o "adapteaza" cerintelor mele?

Tu ai mers in Piatra Neamt la ei, sau in Buc ai gait rokia?In unirii nu au cine stie ce...iar in alta parte nu stiu unde mai pot vedea rokii agnes toma live...

Iubita, nu le-am pus io, ci taki.
Eu una mi-am luat rochia de mireasa din Cocor, de la parter si a fost unicat. ras
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 2:19 PM
Nivel

Kiki wrote:

Iubita, nu le-am pus io, ci taki.
Eu una mi-am luat rochia de mireasa din Cocor, de la parter si a fost unicat. ras

kiki...ma gandesc la tine pupici ...scuze, nu kiki am vrut sa spun mai devreme, nici taki, ci...kry....

kry, cele 2 rokii postate de tine sunt de la agnes toma?
Tu ai mers in Piatra Neamt la ei, sau in Buc ai gasit rokia?In unirii nu au cine stie ce...iar in alta parte nu stiu unde mai pot vedea rokii agnes toma live...
leut
Scris: Thursday, March 9, 2006 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Na, ca ma bag si eu in vorba. Daca ar fi sa ma casatoresc maine, mi-as alege ceva gen...rochita de printesa, ma refer la partea de jos...sa fie bogata, iar in partea un corset - pune talia in evidenta.
Rochia de mireasa nu trebuie confundata cu o rochie de seara, tebuie sa iasa cumva din tipare...
Iti doresc, mai stelute..., sa visezi rochia si sa o gasesti exact cum ai visat-o!flowers
kry
Scris: Thursday, March 9, 2006 2:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

nu, dupa astea m-am inspirat. acum sunt la serviciu, dar ma duc acasa si iti pun si poza cu rochia mea.
Rochia mi-am luat-o din Cluj, au magazin si aici. Se numeste Alb si negru. Eu sunt foarte inalta, 1.77, si am fost nevoita sa-mi iau cu un nr mai mare, ca sa-mi fie lunga, dar au fost dragute si mi-au transformat-o perfect, si totul inclus in pret.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 2:47 PM
Nivel

kry wrote:
nu, dupa astea m-am inspirat. acum sunt la serviciu, dar ma duc acasa si iti pun si poza cu rochia mea.
Rochia mi-am luat-o din Cluj, au magazin si aici. Se numeste Alb si negru. Eu sunt foarte inalta, 1.77, si am fost nevoita sa-mi iau cu un nr mai mare, ca sa-mi fie lunga, dar au fost dragute si mi-au transformat-o perfect, si totul inclus in pret.

kry, te rog...pune-mi poza ta...ca cine stie...poate ma inspir cate un pic-pic, pana o iesi ceva sic ....

leut, multumes cmult de urari!Sper din tot sufletul sa gasesc ceea ce imi doresc, sau macar sa gasesc pe cineva care sa mi-o faca precum doresc.Si eu ma gandesc ca daca aleg o rokie "pe corp", desi mi-ar veni bine ca am forme mici, parca nu seamana in conceptia mea cu rokia de mireasa.Pt.mine, rokia de mireasa trebuie sa fie diferita de tot ce voi purta de acum incolo, ceva ce n-am purtat niciodata, ceva care sa eclipseze, ceva unic, demential de frumos si in acelasi timp discret...cred ca pana la urma o voi desena pe hartie, si o voi posta asa, alb si negru (cum e si magazinul celor de la ahgnes toma sic ).

taki
Scris: Thursday, March 9, 2006 2:53 PM
Nivel

Kry, prima rochie e dementiala, pe gustul meu, dar am o problema ... sunculitele ras , daca as reusi sa slabesc kg acumulate pe perioada sarcinii, m-as decide la rochie. Imi place ca este simpla, eu asta caut.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 3:17 PM
Nivel

Am sunat la Agnes Toma in Piatra Neamt la atelierul de creatie si m-au asigurat ca imi fac rokie si dupa modelul meu, la comanda, numai ca trebuie sa merg acolo.Voi merge cat de curand In Unirii,ca cica au acolo un catalog complect cu toate colectiile aparute, este un catalog compex cu absolut toate rokiile, inclusiv cu cele mai cerute.

Apoi, dupa ce voi face si desenul meu, si cu colectiilor lor vazute, voi merge la Piatra Neamt....sa vedem cum se pupa 2 trenuri legate, ca nu as vrea sa dorm in Piatra Neamt....
taki
Scris: Thursday, March 9, 2006 3:21 PM
Nivel

Ai vazut, pana la urma s-a rezolvat, o sa-ti faci rochia mult dorita yes
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 3:25 PM
Nivel

taki wrote:
Kry, prima rochie e dementiala, pe gustul meu, dar am o problema ... sunculitele ras , daca as reusi sa slabesc kg acumulate pe perioada sarcinii, m-as decide la rochie. Imi place ca este simpla, eu asta caut.

Taki, pana cand vei avea tu nunta, sunculitele vor dipare in parte, iar restul se poate masca foarte bine sub corset...te strang fetele la atelier, de nu mai poti respira.Poti opta pt.corset scurt, sau pt.un corset lung (cu picior, care masckeaza aripicoarele, ridica fesele, micsoreaza talia).

Deci, presupunand ca ai sunculite care in casa sub un tricou ti se par dizgratioase, sub un corset nici nu se vad, nici nu se simt, iarc and te asezi, nu se vede inestetic.Daca iti mai iei si un dress cu multa licra, care strange piciorul, o sa te simti usora ca un fulg de nea...

Stai linistita, ca nu ai de unde sti daca nu vei da jos kilogramele din sarcina destul de repede.Inainte cu 2 luni de nunta poti opta pentru electrostimulare si impaketari, ca sa ti se mai dimineuze stratul de grasime si pentru a elibera apa retinuta (dar daca alaptezi nu ai voie nici una, nici alta, iar tu in tomn aprobabil ca vei alapta).
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 9, 2006 3:27 PM
Nivel

taki wrote:
Ai vazut, pana la urma s-a rezolvat, o sa-ti faci rochia mult dorita yes

Daaaaaayes yes yes ...si sunt atat de fricita ca cei de la agnes toma imi accepta modelul...ca am mare incredere in ei...au materiale foarte frumoase, de efect, deosebite yes ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.