Rochii de mireasa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mami_de_gemeni
Scris: Monday, May 21, 2012 11:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Wow ce de frumuseti pe aicicoeur coeur coeur coeur coeur
laly
Scris: Monday, May 21, 2012 12:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
superbe pana faci o rochie de mireasa te apuca anul viitorhohot trebuie sa ai zece maini
jenlawrence
Scris: Wednesday, September 19, 2012 6:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nunta este unul dintre zi speciala în via?a fiecaruia. Mireasa de astazi are posibilitatea de a selecta mai multe rochii de mireasa in functie de gustul ei si de cerinte.
ana_ruth
Scris: Wednesday, January 30, 2013 3:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/30/2013
Eu sunt noua pe acest forum, dar si intr-ale crosetatului. In urma cu un an am facut primul nod pe o croseta pentru a-mi demonstra ca pot, dar o zi mai tarziu, cand aveam in maini primul botosel facut de mine, pe langa faptul ca aveam impresia ca sunt cea mai indemanatica femeie din lume (impresie doar :) ), mi-am dat seama ca acesta e hobby-ul meu nedescoperit. Neavand pe nimeni care sa ma indrume si invete, am inceput sa caut singura tutoriale, explicatii pentru diagrame si poze pentru inspiratie. Cand am vazut ce univers e crosetatul acesta si cate lucruri nu stiu, am abandonat pentru o vreme, dar implinirea aceea ce-am simtit-o stand cu botoselul facut, desfacut si rasfacut, in maini, m-a urmarit si m-a determinat sa nu abandonez. Acum, cu incantare si multumire sufleteasca pot spune ca stiu sa crosetez cate ceva si am avut parte de multe zambete uimite din partea celor apropiati, atunci cand le faceam cadou cate-o rochita, sfetaras sau botosei pentru copilasii lor. Totusi, stiu sigur ca mai am asa de multe de invatat si plimbandu-ma pe acest forum am vazut cate maini iscusite exista si minti pline de inspiratie si creativitate. Va apreciez pe fiecare si va doresc mult spor in continuare.
Numai ca motivul pentru care am scris aici, nu e doar expunerea simplei mele experiente cu croseta, ci dorinta si rugamintea sa ma ajutati. De multa vreme doresc sa crosetez ceva si pentru mine, nu doar lucrusoare pentru copii si cu toate ca am de unde alege, caci am gasit multe modele cu diagrame (caci nu m-as descurca fara), ma tot uit la rochia de mai jos si nu reusesc sa descifrez modelul. Am cautat diagrama pe internet ore in sir (probabil nu am cautat unde si cum trebuie) dar nu am gasit-o; de aceea mi-am facut curaj sa scriu si sa intreb daca e cineva care ar putea sa ma ajute. Are cineva diagrama de la acest model, sau poate cineva sa-mi spuna cum sa crosetez pentru a obtine acest model? Nu doresc sa fac rochia de mireasa (sunt casatorita deja :) ) ci doar o fusta simpla pana la genunchi, si cine stie, poate in viitor, voi incerca si bluza. Va multumesc anticipat.

ana_ruth attached the following image(s):
image.jpg

Monix
Scris: Wednesday, January 30, 2013 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
foarte interesant insa nu te pot ajuta eu sunt pasionata de goblenras ,dar mult noroc in continuare !!!
ana_ruth
Scris: Wednesday, January 30, 2013 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/30/2013
Monix, multumesc :)
Tanya
Scris: Wednesday, March 18, 2015 2:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2015
rika wrote:
fetelor poate ii da cuiva in cap cam cum ar fi schema la floare...va rog ..am tot sucit poza asta in tot felu am si marit-o dar nu imi da in cap nimic ...cele care fac in stilul irlandez poate au vreo schema asemanatoare...m-am indragostit de rokia asta ..si in plus nu mi-ar strica sa o am

Ar putea cineva sa-mi sugereze cita ata merge la asa model, aproximativ. Nu am realizat asa piesa mare niciodata. Mersi.
delfin
Scris: Sunday, June 7, 2015 11:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2011
Guest wrote:
BUNA
Sunt noua pe acest site...am vzt rokiile crosetate. se pricepe cineva sa lucreze o altfel de rokitza ..tare mult mi-as dori una.daca da va rog sa ma contactati pe adresa de email: iuliduica@yahoo.com
multumesc

Eu nu cred ca ti-ar conveni sa-ti lucreze altcineva , intra mult fir si la asa o rochie si manopera este mare , asa incat spor la treaba.
miriam
Scris: Sunday, June 7, 2015 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
delfin wrote:

Eu nu cred ca ti-ar conveni sa-ti lucreze altcineva , intra mult fir si la asa o rochie si manopera este mare , asa incat spor la treaba.

Ca bine zici, poate a si terminat-o si s-a si rupt de atunciLol
delfin
Scris: Monday, June 8, 2015 9:44 AM
Nivel

da asa este , doar ca eu acum am citit , ce sa-i faci............ niuci nu m-am uitat la data , am citit si am raspuns...banghead banghead
miriam
Scris: Monday, June 8, 2015 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
delfin wrote:
da asa este , doar ca eu acum am citit , ce sa-i faci............ niuci nu m-am uitat la data , am citit si am raspuns...banghead banghead

Eu am glumit doarCheek Kiss
Ca sa revenim la subiect, eu cred ca sant destul de grele daca se fac dim bumbac.Bine, asta asigura drapajul, fara snur cu plumb la tiv.
delfin
Scris: Monday, June 8, 2015 8:04 PM
Nivel

si eu cred ca se fac din bbc, nici nu merita din alt fir , se poate lasa si muncesti degeaba.coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.