Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa e rochita Carla...iti sta tare bine |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ce bine ma simt,multumesc |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mai,eu la tipa aia din poza ii vad numa corpul nu si capul,voi vedeti altceva? Carla,daca o vrei,ce te retine? ca priceputa esti,har domnului... |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| eu cred ca toate am vazut-o pe Carla in poza, cu rochita aceea pe ea...si oricare se poate vedea acolo...... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| LilianaD wrote:Mai,eu la tipa aia din poza ii vad numa corpul nu si capul,voi vedeti altceva? Carla,daca o vrei,ce te retine? ca priceputa esti,har domnului... eu sunt,fetele m-au recunoscut Liliana,n-am timp ca-n rest am si ata si chef de lucru,...a si n-am decat schemele ce le-am pus la ea |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Alinutza,e foarte frumoasa rochia,e eleganta....Si iti sta foarte bine,ai un corp frumos..... Pun si eu o poza cam pe unde am ajuns cu rochita....
Carla spor la lucru,imi place modelul de rochita... Dianna attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Sa ai spor Cristiana . Imi place culoarea si mi se pare ca e culoarea ta preferata ? |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Pana aici,arata bine si ingrijit lucrat,din ce ata o faci?,poate ai spus ,dar nu mai tin minte. Spor in continuare |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Dianna,imi place inceputul si culoarea de asemenea spor la lucru, modelul este simplu, o sa termini repede!!! |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Multumesc Mariana,Liliana,Miriam! Fetelor vreau sa-i pun si bretele si un snurulet in fata,ceva,vad eu...sper sa o termin repede ca e usor modelul sa vad si eu cum imi vine,daca am intuit bine.
Liliana ,firul e bumbac foarte subtire,il lucrez cu creoseta nr.1
|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dianna,foarte bine arata rochita ta pana acum ,spor in continuare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Alinutza, multumesc pentru explicatii. Am facut si eu rochita Jenifer Ariston dar putin modoficata si cu fir mai gros.

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superba Carmen! Iti vine minunat ,iar culoarea este foarte dulce. Cum ti se pare modelul ?E greu de realizat? |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Carmenush,dar iti merg mainile nu jucarie!E super |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Va multumesc! Oanamaria, nu este greu de realizat modelul daca urmaresti schema. Eu una sunt obisnuita cu modificarile (ca sa reglez raportul dintre model si grosimea firului meu) . |
|
|
|