Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Romanita wrote: In privinta rochitei mele "Jennifer Aniston", schema cu partea de sus incepe de la mijlocul spatelui ca in imagine, urmand sa lucrez dupa sageata albastra. cand ajungi la sageata rosie, continui randul pana in fata sub sani, si tot lucrezi ca in schema - cam asta reprezinta prima schita, si asta e prima jumatete. pentru a doua jumatate incepi tot de la linia albastra numai ca in sens invers. Se unesc partile alea notate in schita cu rosu, asta vine chiar sub brat. Si gata! Apoi incepi circular de sub sani. Am ales metoda asta dupa mai multe incercari, e cea mai buna deoarece totul se lucreaza dintr-o bucata, si arata mult mai bine Sper ca te-am lamurit, Dianna. Am lucrat cu fir Flavia, croseta 1,75, 350 grame.  
plagiat?????
http://www.liveinternet.ru/users/daliute/post165315356/[/quote] Nu m-a dus nicaieri link-ul, nu am vazut nimic; oricum, asta din poza eu sunt! :D |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/6/2008 Mesaje: 95
| Sunt convinsa, esti tu in poze o sa incerc sa postez aici pozele pe care le-am intilnit pe net, priveste Romanita attached the following image(s):

|
|
|
| Cred ca nu se poate face nimic in privinta asta. Pozele pot fi scoase cu usurinta de pe blogul meu si refolosite. Poate cine le-a postat nu si-a insusit lucrarea... sau corpul |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Gata, m-am hotarat la rochie....e una maro tot de pe topicul asta...e mai usor de facut de asta am ales-o. Sa ma scuze fetele ca le-am necajit cu rochia jennifer Aniston...,Alinutza si Romanita,dar e mai greu de realizat si cum sunt incepatoare nu cred ca mi-ar fi iesit...oricum imi place tare mult si e pe listuta... Multumesc inca o data pt ajutor. Am inceput deja rochia si in curand pun niste poze..... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Asteptam,pune si modelul ca sa vedem ce ai ales. |
|

| Si modelul..doar ca ii voi atasa niste bretele si o s-o fac mai scurta si pe rosu.sa o port pe afara cand ies cu fetita... |
|

| Nu stiu ce ai pus tu acolo,dar eu nu vad nici un model.pune poza,nu link,daca dau pe link,ma trimite in alta parte. |
|

| LilianaD wrote:Nu stiu ce ai pus tu acolo,dar eu nu vad nici un model.pune poza,nu link,daca dau pe link,ma trimite in alta parte. Liliana nu stiu ce are poza ca-mi blocheaza calculatorul si nu o pot atasa. Rochia e la pag 17 ,un model maro pus de Carla.E usoara si ar trebui sa-mi iasa. |
|

| Gata,am vazut-o,ai dreptate,e un model simplu si de efect.Spor sa ai.
L.E. uite o atasez eu,ca sa nu m-ai caute nimeni in urma. LilianaD attached the following image(s):

|
|

| Mersi. |
|
| Super rochita! Spor la treaba! |
|

| mersi Lili,Alinutza... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| LilianaD wrote:Gata,am vazut-o,ai dreptate,e un model simplu si de efect.Spor sa ai. L.E. uite o atasez eu,ca sa nu m-ai caute nimeni in urma. E frumoasa rochia,am studiat-o de mult,doar ca e cam gaurita la modelul de jos |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anabella wrote:Asta imi place mie... 
Asta mi-ar place numai sa mai am silueta dupa nastere |
|

| Da Carla,stiu ca e cam gaurita dar ii pun o captuseala din saten si sper sa arate bine...Si mie imi place cea neagra ,dar trebuie facuta de o profesionista ca sa iasa bine...zic eu....mie nu mi-ar iesi.... Ingerash poti sa incerci tu... ,cu siguranta ti-ar iesi foarte frumoasa. |
|
|
|