Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deoarece eu am o viteza de la incet la foarte incet la crosetat deja imi caut model de rochie pt majoratul lui fimiu.Sper sa o termin la timp(deocamdata fimiu are doar 9 luni). |
|
| MMarinella wrote:Deoarece eu am o viteza de la incet la foarte incet la crosetat deja imi caut model de rochie pt majoratul lui fimiu.Sper sa o termin la timp(deocamdata fimiu are doar 9 luni). eu iti fac galerie! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| MMarinella wrote:Deoarece eu am o viteza de la incet la foarte incet la crosetat deja imi caut model de rochie pt majoratul lui fimiu.Sper sa o termin la timp(deocamdata fimiu are doar 9 luni). Vad ca te cam preseaza timpul,asa ca da-i bataie, n-o mai lalai. Sa-ti traiasca fecioru` . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| am trecut si peste asta!!!!! s-au distrat copii cum nu se putea mai bine!ma bucur pt ei,ficiorul meu a fost si este ff fericit si e tot ce conteaza...am stat intr-o sala alaturata la restaurant si i-am supravegheat indirect ... ceea ce priveste rochita..n-am purtat-o ptca n-am apucat sa ascund nici atele...asa ca e bine Marinela sa te apuci din timp...a mea ramane sa vedem ce o fi cu ea pt revelion...va pup |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 70
| Craciun fericit dragele mele,oare care dintr voi ar putea sa imi explice cum este facuta rochia aceasta? mariana_deva attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| La multi ani ! Craciun fericit! |
|
| Mariana, poti sa te orientezi dupa modelul din bluza de la adresa de mai jos. Incepi pe ochiuri mai multe ca sa obtii un decolteu mai larg, si o faci mai lunga... In rest cam la fel, ma rog fara gaurele, dar asta te descurci tu.
http://kupalnikitut.ru/2012/07/viazanie-kruchkom-mayka-top-diagonal.html |
|
| va place asta? bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| E minunata ! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| nu stiu unde sa scriu, sper sa fie ok aici... daca stie cineva rusa rog sa ma ajute si pe mine... as vra sa stiu ce fir s-a folosit la rochia asta...
http://sexycrochet.com/ru/2011/01/05/vanessa-mi-vestido/
multumesc mult |
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| pare a fi matase sau combinat matase cu bumbac |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 182
| 3 rochite facute de mine,sper sa nu fie pozele prea mari si sa le pot incarca
crisa35 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| crisa35, sunt superbe rochiile felicitari ! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| wow...crisa 35....ce frumoase sunt, ai fost tare harnicuta....la cea in motive florale ai dat largime lucrand floarea cu un numar mai mare de crosea ? |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| crisa35 wrote:3 rochite facute de mine,sper sa nu fie pozele prea mari si sa le pot incarca
Sunt frumoase rochitele tale , dar mai bine intoarce pozele inainte de a le posta, ca sa nu ne rupem gatul uitandu-ne la ele. |
|
|