|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ochiometric fac un lantisor cam cat vreau de larga bluzica si in functie de model mai adaug cateva ochiuri sau le scad
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| eu fac o mostra de model cu firul si croseta cu care vreau sa lucrez apoi calculez de cat e nevoie pentru masurile mele...
de ex...la 10 cm de model am avut nevoie de 50 ochiuri de lant de inceput...la 80cm de model am nevoie de X ochiuri de lant, aplici regula de tri simpla si calculezi...e mai sigur asa, acum cativa ani faceam si eu la ochi dar nu mereu imi iesea, urasc sa stric ...mult spor si sa ne arati ce faci! |

| cam atat am reusit sa fac pana acum din rochie cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| ce frumos lucrezi si ce repede |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/26/2014 Mesaje: 4
| Guest wrote: Nu m-a dus nicaieri link-ul, nu am vazut nimic; oricum, asta din poza eu sunt! :D
sunt nou pe forum si nu stiu daca ma voi descurca. Am o rugaminte, imi trebuie si mie diagrama de lucru pentru rochita Jennifer Aniston, ca sa-i fac nepoatei mele ca ii place mult. Nu sunt foarte priceputa la corsetat asa ca nu am putut sa inteleg modelul din pozele postate. am nevoie de ajutorul vostru. Multumesc
|
| carmenush wrote:Alinutza, multumesc pentru explicatii. Am facut si eu rochita Jenifer Ariston dar putin modoficata si cu fir mai gros.  
Foarte draguta rochita. As dori sa o fac si eu pentru nepoata mea dar fiind incepatoare nu pre pot din poza sa ma rpind cum arata diagrama modelului. Poti te rog sa mi-o dai si mie ca sa-i fac si eu rochita nepoatei ca in aprox o luna va fi ziua ei. Multumesc mult |

| am mai inaintat si eu un pic la rochita
cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| cristinamus wrote:
Foarte draguta rochita. As dori sa o fac si eu pentru nepoata mea dar fiind incepatoare nu pre pot din poza sa ma rpind cum arata diagrama modelului. Poti te rog sa mi-o dai si mie ca sa-i fac si eu rochita nepoatei ca in aprox o luna va fi ziua ei. Multumesc mult
Cristina poate te ajuta acest link http://www.liveinternet.ru/users/daliute/post165315356/ Spor la treaba!
|
|
| Multumesc, am sa incerc si daca reusesc sa o realizez am sa postez o poza. Ar mai fi o intrebare, ce fir ar fi ideal pentru ea ca nu vreau sa iasa foarte groasa, am vazut ca Angelica este cam grosut. Ma gandeam ori Flavia ori Puppets Eldorado. Cine a lucrat cu aceste fire imi poate face o recomandare?
|
|

| eu am lucrat cu flavia...este un fir ff rasucit si ar trebui lucrat cu croseta de 2-2,5...eu cred ca s-ar potrivi la acest model si firul angelica..lucrat cu croseta de 3mm cel putin... eldorado...este un fir ff subtire, frumos de altfel, care se preteaza pentru articole mai vaporoase sau pentru cele in stil croseta irlandeza..
mult succes!!!! |
|

| am terminat rochita , nu am poze cu posesoarea cand voi avea am sa va arat cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Fara cuvinte, sant de prisos |
|

| foarte frumoasa...sa o poarte sanatoasa!!! |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836