Rochii dama crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ciula
Scris: Monday, December 17, 2012 9:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/14/2009
asa cum e?

Ciula
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:19 AM
Nivel

acesta este finalul...

MMarinella
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
de ce nu iti faci un micut bolero ceva pe rotund frumusel daca vrei sa ai ceva si pe maini?Eventual o culoare mai deschisa si combinat cu ce culoare este rochita.Parerea mea strict personala este ca nu prea se potrivesc materialele.Catifeaua sau ce este cu rochita crosetata hmmmm.Dar repet este parerea mea si eu mi-asi fi facut un bolero tot crosetat.ras .Sper sa nu te superi.pupici
mamibogdan
Scris: Tuesday, December 18, 2012 9:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
Ciula, ce frumusete de rochita newclap newclap Sa o porti fericita. pupici
ral
Scris: Tuesday, December 18, 2012 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2009
Ciula e foarte frumoasa, sa o porti cu placere :)
Ciula
Scris: Tuesday, December 18, 2012 11:31 AM
Nivel

multumesc fetelor!
Marinella,nu ma supar, dimpotriva apreciez parerile sincere si-ti marturisesc ca si eu la bolero m-am gandit dar nu aveam firul potrivit(sa fie un bolero elegant)...coeur
kara
Scris: Tuesday, December 18, 2012 2:58 PM

Julia e foarte frumoasa rochita newclap newclap
MMarinella
Scris: Tuesday, December 18, 2012 4:10 PM

atunci ce sa zic las-o asa ras .Rochita este super frumoasa si iti sta ca turnata si culoarea foarte frumi.Dar din ata aia mai deschisa la culoare din care vroiai sa pui la maneca nu iti ajunge de bolero?ras .Eu tot insist sic.Mie imi place sa fiu sincera si ti-o spun ca unei prietene si sper sa nu te supar pana la urma dar manecile din ce material sunt si culoare au parca nu se ,,pupa,,cu rochitapupici Si totusi daca tie iti place asa si esti multumita de cum iti vine asa atunci doar asta conteaza.coeur
Ciula
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:13 PM
Nivel

da,deoamdata asa ramane...sincer imi place mai mult asa decat simpla...dar nu renunt nici la ideea cu boleroul...solutia asta era mai rapida,(ptca si cu timpul stau prost)...as vrea s-o imbrac vineri cand va fi petrecerea de majorat al BAIETELULUI nostru hearts
iti multumesc pt parerea ta sincerapupici
multumesc si celorlalte fete pt apreciere!
MMarinella
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:33 PM

La multi multi ani ,,baietelului,,tau ras .Frumoasa varsta.Petrecere frumoasa si sanatate maxima la toti.Si ca sa nu fiu of-topic rochita este perfecta pt petrecerecoeur
Ciula
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:39 PM
Nivel

esti o dulce! mersi de urare!pupici
kara
Scris: Tuesday, December 18, 2012 8:46 PM

ciula ,,,,,majorat superrrrrrrrrrrrrr pentru fiul tau ....sa vezi ce de fete or sa te admire imbracata cu rochita asta............newclap newclap newclap stiu cum e ...io am avut majorat dublu ras ras ..te pup si bafta la majorat....
Ciula
Scris: Wednesday, December 19, 2012 6:32 AM
Nivel

vaaai...de a-ti sti ce emotii am...sper sa nu se supere nimeni ca m-am abatut de la subiectsorry ...
sper sa treaca cu bine totul...pt asta ma rog la D-zeu...daca tu ai trecut cu bine peste un majorat dublu,sigur voi trece si eu peste astacoeur coeur coeur
kara
Scris: Wednesday, December 19, 2012 6:56 AM

computerlove computerlove :015
LilianaD
Scris: Wednesday, December 19, 2012 7:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Nu-ti fa griji in privinta majoratului, copiii or sa se distreze oricum, ei nu sunt asa carcotasi precum adultii. Si eu tot dublu am avut si a fost o super distractie.yes
Rochita a iesit betonthumright si e potrivita pt. ocazie, insa in privinta jupei, aceiasi parere o am si eu ca Marinela.
Eu personal,as purta-o fara jupa, cu o pereche dresuri negre mai groase, botine in picioare si un bolerou dintr-ala cu maneci lungi si pana la jumatatea spatelui, facut dintrun dreptunghi si cusut pe maneci.
Va doresc distractie placuta.hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.