|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| asa cum e?
 |

| acesta este finalul...
 |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| de ce nu iti faci un micut bolero ceva pe rotund frumusel daca vrei sa ai ceva si pe maini?Eventual o culoare mai deschisa si combinat cu ce culoare este rochita.Parerea mea strict personala este ca nu prea se potrivesc materialele.Catifeaua sau ce este cu rochita crosetata hmmmm.Dar repet este parerea mea si eu mi-asi fi facut un bolero tot crosetat. .Sper sa nu te superi. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ciula, ce frumusete de rochita Sa o porti fericita. |
|

Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Ciula e foarte frumoasa, sa o porti cu placere :)
|
|

| multumesc fetelor! Marinella,nu ma supar, dimpotriva apreciez parerile sincere si-ti marturisesc ca si eu la bolero m-am gandit dar nu aveam firul potrivit(sa fie un bolero elegant)... |
|
| Julia e foarte frumoasa rochita |
|
| atunci ce sa zic las-o asa .Rochita este super frumoasa si iti sta ca turnata si culoarea foarte frumi.Dar din ata aia mai deschisa la culoare din care vroiai sa pui la maneca nu iti ajunge de bolero? .Eu tot insist .Mie imi place sa fiu sincera si ti-o spun ca unei prietene si sper sa nu te supar pana la urma dar manecile din ce material sunt si culoare au parca nu se ,,pupa,,cu rochita Si totusi daca tie iti place asa si esti multumita de cum iti vine asa atunci doar asta conteaza. |
|

| da,deoamdata asa ramane...sincer imi place mai mult asa decat simpla...dar nu renunt nici la ideea cu boleroul...solutia asta era mai rapida,(ptca si cu timpul stau prost)...as vrea s-o imbrac vineri cand va fi petrecerea de majorat al BAIETELULUI nostru iti multumesc pt parerea ta sincera multumesc si celorlalte fete pt apreciere! |
|
| La multi multi ani ,,baietelului,,tau .Frumoasa varsta.Petrecere frumoasa si sanatate maxima la toti.Si ca sa nu fiu of-topic rochita este perfecta pt petrecere |
|

| esti o dulce! mersi de urare! |
|
| ciula ,,,,,majorat superrrrrrrrrrrrrr pentru fiul tau ....sa vezi ce de fete or sa te admire imbracata cu rochita asta............ stiu cum e ...io am avut majorat dublu ..te pup si bafta la majorat.... |
|

| vaaai...de a-ti sti ce emotii am...sper sa nu se supere nimeni ca m-am abatut de la subiect ... sper sa treaca cu bine totul...pt asta ma rog la D-zeu...daca tu ai trecut cu bine peste un majorat dublu,sigur voi trece si eu peste asta |
|
| :015 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nu-ti fa griji in privinta majoratului, copiii or sa se distreze oricum, ei nu sunt asa carcotasi precum adultii. Si eu tot dublu am avut si a fost o super distractie. Rochita a iesit beton si e potrivita pt. ocazie, insa in privinta jupei, aceiasi parere o am si eu ca Marinela. Eu personal,as purta-o fara jupa, cu o pereche dresuri negre mai groase, botine in picioare si un bolerou dintr-ala cu maneci lungi si pana la jumatatea spatelui, facut dintrun dreptunghi si cusut pe maneci. Va doresc distractie placuta. |
|
|