|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina22 superba rochia roz.so porti cu placere.stii ceas face eu?as da jos florile si as pune pe cordon nu flori ci as pune de la un cap la altul in diagonala un lant din flavia.parerea mea.nu da cu parul sa nu fie cu suparare. sa nu te superi de parere.poi faci tu cum iti place mai mult.si da un bolero din satin.si la git niste margele si gata. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Multumesc Suna tare bine. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Alina, multumesc pentru schema, am salvat-o!!
ps. e pe lista de 'the most wanted'..dupa ce scap de gravideala |
| alina22 ma bucur ca nu teai suparat.cu placere si alta data. laurairina poti incepe deja asa dupa ce ai nascut poti sa o si imbraci rochia. |

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Alina e frumoasa rochita si-ti vine foarte bine.S-o porti cu placere. |
| Prea multe "Aline" , Felicitari Alina pentru rochita , e super-super. Si eu lucrez acum la o rochita neagra crosetata, si vreau sa o port la un botez. Insa sunt tare nedumerita ce sa iau pe deasupra... Ca, de... tot ceva crosetat e totusi, prea mult. Poate voi fetele aveti ceva idei. Rochita va fi neagra, cu captuseala neagra, si am sandalute "metalice", asa... mai argintii inchis.
In privinta rochitei mele "Jennifer Aniston", schema cu partea de sus incepe de la mijlocul spatelui ca in imagine, urmand sa lucrez dupa sageata albastra. cand ajungi la sageata rosie, continui randul pana in fata sub sani, si tot lucrezi ca in schema - cam asta reprezinta prima schita, si asta e prima jumatete. pentru a doua jumatate incepi tot de la linia albastra numai ca in sens invers. Se unesc partile alea notate in schita cu rosu, asta vine chiar sub brat. Si gata! Apoi incepi circular de sub sani. Am ales metoda asta dupa mai multe incercari, e cea mai buna deoarece totul se lucreaza dintr-o bucata, si arata mult mai bine
Sper ca te-am lamurit, Dianna. Am lucrat cu fir Flavia, croseta 1,75, 350 grame.

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alinuta multumim pentru lamuriri! |
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| wowww, ce faine is rochitele, felicitari alina |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Alinutza,mersi pentru scheme si indicatii,parca e un pic mai clar acum.O sa incer sa vad ce-mi iese... |

| Offffffff,daca n-am rascolit site-ul asta de zeci de ori..sunt niste rochii superbe ....m-ati innebunit fetelor si nu ma pot hotara..... am 3 modele ....sa vedem pe care il aleg.... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| O rochita superba!!!
nu am schema..
 |
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Anabella wrote:O rochita superba!!! nu am schema..  Uite aici schema alina22 attached the following image(s):

|

| Foarte eleganta rochia.... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/6/2008 Mesaje: 95
| In privinta rochitei mele "Jennifer Aniston", schema cu partea de sus incepe de la mijlocul spatelui ca in imagine, urmand sa lucrez dupa sageata albastra. cand ajungi la sageata rosie, continui randul pana in fata sub sani, si tot lucrezi ca in schema - cam asta reprezinta prima schita, si asta e prima jumatete. pentru a doua jumatate incepi tot de la linia albastra numai ca in sens invers. Se unesc partile alea notate in schita cu rosu, asta vine chiar sub brat. Si gata! Apoi incepi circular de sub sani. Am ales metoda asta dupa mai multe incercari, e cea mai buna deoarece totul se lucreaza dintr-o bucata, si arata mult mai bine
Sper ca te-am lamurit, Dianna. Am lucrat cu fir Flavia, croseta 1,75, 350 grame.

[/quote]
plagiat?????
http://www.liveinternet.ru/users/daliute/post165315356/ |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Deosebita rochita postata de Anabella |
|
|
|