|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Pentru a va simplifica putin munca, puteti sa optati pentru un robot pentru hrana copiilor.
1. Ce modele exista pe piata? 2. Ce ati folosit si NU ati fost multumita? 3. Ce ati folosit si ati fost multumita?
Pe o scara de la 1 la 5 (unde 5 este punctajul maxim), acordati cate un calificativ pentru fiecare model in parte, in ceea ce priveste urmatoarele caracteristici:
1. Fiabilitate 2. Usurinta in intrebuintare (manevrare, curatare aparat, etc) 3. Pret
Ulterior vom face un top al celor mai bine clasate din aceasta categorie.
Incep eu, cu un model pe care l-am vazut pe piata.
ROBOT Primii Pasi

Este un Mini-robot recomandat pentru pasarea fructelor si legumelor. Functioneaza la priza, este foarte usor de asamblat si curatat, iar vasul din policarbonat este special calibrat pentru portiile mici ale bebelusului. Are o garantie de 12 luni.
Nu l-am incercat, asa ca nu as putea sa il notez. Daca are cineva acest model, sa ii acorde si notele.
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da,robotelul asta e mana mea dreapta, nu regreati daca-l cumparati.Eu il folosesc si la taiat legumele si ceapa pentru mancare.E super ,salvezi timp pretios.Eu nu am exact modelul asta, al meu e Philips parca dar ca idee e tot la fel., nota 1o. |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu am unul care se numeste "Babycook"! L-am avut la Elo si acum il voi folosi la Soléne! Exact ca asta e al meu!
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| eu am acest blender http://domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Clatronic/Blender_Clatronic_SM_3081 care face toti banii! Imi este foarte util si chiar nu mai am nevoie de altceva. mai am un blender mare pe care nu-l folosec deoarece bebe papa putin. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Am si din asta,dar il folosesc pt supe creme E drept ca robotul la-m primit cadou de la soarca-mea cand era Elo bebe! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi avem Philips dar l-am folosit de prea putine ori... e maaaare si are prea multe piese, optiuni... prea mult de spalat. ... asa ca tot blender-ul 'de mana' mi-a fost de ajutor. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| Rody wrote:Am si din asta,dar il folosesc pt supe creme  E drept ca robotul la-m primit cadou de la soarca-mea cand era Elo bebe!
Blender, sau mixer vertical, sau cum i-o fi zicand - e ideal, cel putin pana acum numai pe asta il folosim, atat ptr fructe si legume, fierte sau crude cat si ptr biscuiti, foarte util, nota 5, (al nostru e bosh, si are in plus un bol gradat) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Eu am de la Platinum si sunt foarte multumita de el. Face de toate, pina si framinta coca dar nu am incercat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu am un odacio de la moulinex. in locul unde se monteaza blenderul se monteaza si un dispozitiv special pt hrana bebelusilor. am fost super incantata de el. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Si pe mine m-a ajutat robotul de bucatarie, dar al meu e cam masiv si destul de greu de folosit . Oricum nu m-as fi descurcat fara el in primele lunu dupa diversificare. Acum ca avem dintisori, am si uitat de robot |
|
|