|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Alexandra, depinde si de cat este de constanta Sara in a respecta programul ei, adica daca papa la 3-4 ore regulat, daca somnul are o anumita perioada sau nu. La noi abia la 4 luni am facut un program mai strict in sensul in care seara dupa 6 o vroiam treaza ca sa am pe cine culca la 9, timp in care faceam baie, masaj, admiram mobila din bucatarie si altele. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| alexandra,nicoleta are dreptate.pe la 3-4 luni lukas manca pe la 17-18 si mai mult de ora 20 nu statea treaz.deci automat il imbaiam si il culcam si lasam la alegerea lui masa urmatoare.niciodata nu l-am obligat sa ii fac eu programul,singurul lucru....se trezeste la 16-17 si pe urma nu mai are voie sa doarma decat maxim jumatate de ora,si uite asa la 20 cade lat.mai las-o sa creasca putin si isi va face singura un orar |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| help.....nu stiu ce e cu fetita mea de vreo 3 zile...e f f agitata si nu doarme ziua mai deloc.adoarme in brate si dupa 30 de min se trezeste si tot asa.nu stiu dc doarme 4 ore legate pe zi.nu cred ca e normal pt un bebe de 6 saptamani.ce sa mai fac? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| poate are colici.se simte mai bine daca o tii in brate.si eu tineam bebele in brate.cateodata dormea cu burtica lui pe a mea si eu ma uitam la tv.dar se simtea el bine cand dormea pe moale |

| si sara doarme pe burta mea..... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Alexandra, baietelul meu nu a dormit aproape deloc ziua pana pe la 4 luni ( cand adormea leganat); palngea mult ma dispera. Dar si el dormea pe burta mea. |

| sper sa treaca perioada asta...dar din pacate va veni perioada dintilor si tot asa...nu mai avem liniste....azi e un picutz mai linistita. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Alexandra, trece una, vine alta...Asta e.Fii optimista! |

| ufffffffff |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Si noi avem un ritual de seara Pe la ora 19 venim de afara, ca de obicei facem o plimbarica de seara. Dupa plimbarica uneori mai bem ceiut, asta daca nu l-am baut in drum spre casa Si apoi e lege sa ne jucam mult. Pe la ora 20 sau 20 si jumatate, ne punem la baita. Dupa baita papam tzitzi si la somnik. Asta se intampla pe la 21 si jumatate sau 22. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Si noi ne-am facut un program, dar nu este stabil... Pe la ora 19 ne apucam de baita, ne balacim vreo 30 de minute, si apoi trecem la masaj (care ne place tare mult ) . Si terminam pe la 21-22, ii dau titi, si apoi somn. |
|
|