Profil: riri
Despre
Utilizator: riri
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, February 5, 2007
Ultima vizita: Thursday, February 8, 2007 12:46 PM
Numarul de postari: 29
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fazan 9
Postat: Thursday, February 8, 2007 9:49 AM
ta-tablou
Subiect: Adevarat sau fals? - partea a II-a
Postat: Thursday, February 8, 2007 9:45 AM
adevarat...adica cred ca da ,nu am mai vazut unul de multi ani dar la vremea aceea mi-au placut

iti place sa calci rufe...
Subiect: Bani de buzunar pentru copii de gradinita si scoala
Postat: Thursday, February 8, 2007 9:36 AM
Cristy wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot

Daca ai stii de cate ori eu "l-am pierdut"!!!

Ce varsta are Stefy? Eu inca nu-i dau bani de buzunar lui Eden, nu are docamdata unde sa-i chelutiasca...Nu au chiosc in scoala, ea nu se duce singura nicaieri.. atunci oare

flowers flowers flowers flowers

ras ras pai eu cred ca mai toti copii trecuti de 10 ani "pierd restul" daca nu au banii lor de buzunar.Stefi face 11 ani in mai,deci o domnisorica in toata regula.La inceput nici eu nu mi-am dat seama ca ea are nevoie de banii ei,avind impresia ca nu-i lipseste nimik...ii cumparam orice dorea ea cind imi cerea,dar... nu stiu cum sa explic...vroia banii ei si gata.Asa ca intr-o zi nu-mi aduce restul acasa.Astept eu o zi dar ea nimic,se dadea pierduta,asa ca i-am spus sotului,am facut meeting familial,i-a explicat sotul ca nu este bine sa nu aduca restulsi de ce...bla...bla...bla...si asa s-a hotarit sa-i dam banii ei de buzunar.Dar crezi ca-i cheltuie?banghead Tot din banii mei isi face poftele si pe ai ei si-i stringe pt cind o merge in Romaniabanghead
Subiect: Postura de nasi - care sunt obligatiile acestora?
Postat: Tuesday, February 6, 2007 12:02 PM
multumesc mult pt raspunsuri,cu finii sintem in relatii foarte apropiate ea fiind colega si prietena de peste 20 de ani iar acum este avocata firmei mele.Si datorita faptului ca sintem intratit de apropiate refua sa-mi raspunda,imi spune ca noi sa fim sanatosi si ca nu are nevoie de nimik numai de prezentauff La bebelin i-am luat absolut tot ce a fost necesar,carucior,scaun de masina,balansoar de camera electric,hainute vreo 9 kg ,sapun,sampon,termometru de ureche,biberoane,portbebeu si nici macar nu mai tin minte dar toate le-am trimis de aici,la spital le-am trimis un buchet de flori cu multe baloane si ursuleti,un tort si cadouri cosmetice pt mamica...Binenteles ca la botez trebuie sa ma gindesc la altceva dar cred ca vb voastra,acum avind de toate ar fi mai bine sa-i dau bani...Fiind baiat nu cred ca este o idee buna aurul,aveti alta idee cumva?Sau este bine si aur?Si citi bani oare???????????????????????????????????????????????????????????Eu ma gindeam la vreo 1000 cu totul dar apropiatii mi-au spus ca oblig musafirii.....fir-ar-sa -fiecry
Subiect: Postura de nasi - care sunt obligatiile acestora?
Postat: Tuesday, February 6, 2007 12:01 PM
multumesc mult pt raspunsuri,cu finii sintem in relatii foarte apropiate ea fiind colega si prietena de peste 20 de ani iar acum este avocata firmei mele.Si datorita faptului ca sintem intratit de apropiate refua sa-mi raspunda,imi spune ca noi sa fim sanatosi si ca nu are nevoie de nimik numai de prezentauff La bebelin i-am luat absolut tot ce a fost necesar,carucior,scaun de masina,balansoar de camera electric,hainute vreo 9 kg ,sapun,sampon,termometru de ureche,biberoane,portbebeu si nici macar nu mai tin minte dar toate le-am trimis de aici,la spital le-am trimis un buchet de flori cu multe baloane si ursuleti,un tort si cadouri cosmetice pt mamica...Binenteles ca la botez trebuie sa ma gindesc la altceva dar cred ca vb voastra,acum avind de toate ar fi mai bine sa-i dau bani...Fiind baiat nu cred ca este o idee buna aurul,aveti alta idee cumva?Sau este bine si aur?Si citi bani oare???????????????????????????????????????????????????????????Eu ma gindeam la vreo 1000 cu totul dar apropiatii mi-au spus ca oblig musafirii.....fir-ar-sa -fiecry
Subiect: Adevarat sau fals? - partea a II-a
Postat: Tuesday, February 6, 2007 8:46 AM
fals....ma ustura stomaculbanghead

vrei o geanta Fendi (eu asta vreau acumras )
Subiect: Fazan 9
Postat: Tuesday, February 6, 2007 8:33 AM
ic-icar
Subiect: De ce se tem copiii vostri?
Postat: Tuesday, February 6, 2007 7:28 AM
Lui Rion ii este frica de aspiratorbanghead Fuge de el ca de naiba...ca nu care cumva saa-l aspirenervi nu aspir cind este el acasaras Stefy este inspaimintata de intuneric,si acum doarme cu veioza aprinsauff
Subiect: Clubul aspirantelor - partea a doua
Postat: Tuesday, February 6, 2007 7:01 AM
felicitari si o sarcina cit mai usoara...dance
Subiect: Mancare japoneza
Postat: Tuesday, February 6, 2007 5:23 AM
http://importfood.com/media/udon.jpg

acesta este undonul obisnuit in Japonia...am sa caut o explicatie mai pe intelesul tuturor...
p.s.-vad ca subiectul este vechi dar ma preocupa bucataria si am de gind sa scriu si eu citeva retete,binenteles pe inteles si am sa incerc sa fac poze cu telyes