Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am crezut ca e raceala,am luat paracetamol sinus dar nu mi se desfunda nasul de vreo luna:alergie.Vreau sa merg la medicul alergolog dar nu este decat la Baia-Mare;probabil e alergie la polen,puf,praf,dar e groaznic sa nu poti respira.Azi mi-am facut rost de strog de fan din iesle si am inceput inhalatiile,sprayul nazal nu m-a ajutat deloc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Carla , sanatate iti doresc !
|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Si eu sunt cu lacrimi in ochi, imi curge nasul ca la robinet,stranut de am obosit si ma mananca nasul de nu mai pooooot,dar la mine e veche treaba...si eu credeam la inceput ca sunt racita si imi tineam colegele cu geamurile inchise ca sa nu fie curent. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetele tratati rinita alergica!!! eu nu am luat-o prea in serios si peste ani am facut astm alergic!!! asa ca ....grija mare |
|

| Eu am facut tratament 3 ani si tot am probleme.Sunt alergica la praf ,pene,polen si mucegai. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| carla wrote:Am crezut ca e raceala,am luat paracetamol sinus dar nu mi se desfunda nasul de vreo luna:alergie.Vreau sa merg la medicul alergolog dar nu este decat la Baia-Mare;probabil e alergie la polen,puf,praf,dar e groaznic sa nu poti respira.Azi mi-am facut rost de strog de fan din iesle si am inceput inhalatiile,sprayul nazal nu m-a ajutat deloc
Cum mai esti? Ai fost la medic? |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ce faci cu strogul? Eu am alergie la nu stiu ce, si se manifesta in primavara - inceput de vara. M-a lasat de vreo doua saptamani. Eu stranut foarte mult, imi curge nasul si ma mananca foarte tare si nasul si buzele si in cerul gurii. Am luat aerius anul trecut, anul asta am schmbat cu claritine. Cate o pastiluta pe zi. Claritin mi s-a parut mai bun... |
|

| Eu am luat tratament 3 ani Aerius,Singulaire si o data la jumatate de an niste vaccinuri pentru imunitate,nu mai stiu sigur cum se numeau,IBC parca....,dar tot mai am probleme si asa va fi tot timpul... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alergia asta nu te omoara, dar nici nu te lasa sa traiesti
In ceea ce ma priveste, am 17 ani la activ de asa ceva. Pana acum cel mai bine functioneaza tratamentele homeopate + extract glicerinic de coacaz negru 10 zile/ luna in lunile mai dificile. Poate va ajuta informatia asta. |
|
|