Rimini
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, February 6, 2010 3:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Repet, nu are nici o sansa sa se decurce cu un salariu modest - 800 euro - si doi copii.

Si cine ti-a zis ca scutecele si laptele praf in Italia sunt ieftine.Un pachet de pampers costa 10 euro, 800 g lapte praf cam la 15 euro.eu nu le consider ieftine.
vanina
Scris: Saturday, February 6, 2010 3:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
pai e chiar mult mai ieftin decat aici: un pachet de pampers aici e 15 euro iar lapte praf de 800 g probabil mai mult de 15 euro. Dar stiu ca in italia sunt scutece mai ieftine la aceeasi calitate cu pampersul de aici.
Repet si eu: aici nu se descurca nici atat, pt ca nu au niciun salariu...
misha
Scris: Saturday, February 6, 2010 3:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Ramona, nimeni nu spune ca nu ai dreptul sa incerci doar ca trebuie sa fii pregatita pentru ce-i mai greu la inceput. Nu-ti spunem asta din rautate sau invidie ci pentru ca poate multe dintre noi am trecut prin asta. Poate ca ar fi o idee buna ca sa mergi tu acolo singura, sa asezi cat de cat lucrurile (sa incepi sa castigi niste banuti, sa gasesti o locuinta potrivita pentru voi) si intr-o luna doua sa vina si logodnicul tau cu copiii.Orice ai hotara, mult succes!computerlove
mama Alessiei
Scris: Saturday, February 6, 2010 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Cind ai copii mici e aproape imposibil sa muncesti in 2 (800€ in 4 persoane nu e de trait iar Alex vrea sa munceasca si el), ar trebui sa-ti pui o BONA...sa zicem ca gasesti locuri la gradinitele de stat (trebuie sa ai contract de munca si o casa decenta in care sa traiesti, sa te inscrii din timp).
Orarele de dus-adus de la gradinita sunt mereu in conflict cu orarele de munca, plus de asta copiii se imbolnavesc...la cel mai mic semn de febra educatoarele chiama parintii sa vina sa-si ia copii acasa IMEDIAT, iar a doua zi nu-i poti aduce la gradinita fara certificat medical, ca acel copil a fost vazut de medicul pediatru ras
Dar daca e vorba de cite 4-5 zile, o saptamina de stat acasa, si copii sunt 2. Dar vacantele? Pentru a nu risca in mod serios pierderea locului de munca si pentru a munci 2 persoane trebuie BONA.
Patronii sunt indulgenti o data, de doua ori la problemele tale...dar interesul personal e mai presus de interesele altora si deci...te trezesti fara munca, cu un elegant sut in fund, a doua zi au luat pe alcineva in loc (ca doar nici neamuri nu sunteti).
Ma scuzati daca am fost cam dura, dar asta e realitatea.computerlove
vanina
Scris: Saturday, February 6, 2010 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Dar credeti ca aici in Romania 4 persoane (2 adulti si 2 copii) pot trai din aproape 0 lei mai bine decat in Italia cu un venit de 800 de euro sa zicem? ce-a avut si ce-a pierdut?!
bereea
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:05 PM
Nivel

Ce-ar avea de pierdut? sa zicem ca daca in tara ramane fara casa poate merge la mama ei, aici ajunge pe drumuri sau la" paraseala ", adica dormi in baraca in cel mai bun caz.
800 de euro inseamna salariul minim din Romania.Dupa parerea mea este imposibil sa supravetuiasaca impreuna cu copiii doar cu acesti bani.Bineinteles, ca ii doresc sa reuseasca in tot ceea ce isi propune.
mariutza_mea
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2008
vaaaaaaaai fetelor...stiu ca e extrem de greu...mai mult decat greu..daca vom pleca incolo nu inseamna ca ne asteptam sa gasim lux sau altceva de genu...pur si simplu ma gandesc ca mai greu ca aici nu are cum sa ne fie...daca plec,plec cu contract de munca,cu acte in regula, cel putin pt mine si fete...de salariu inca nu am discutat,insa eu am incercat prin voi,sa gasesc limita inferioara a salariului cu care am reusi sa traim decent..(cu mancarea nu ne omoram, nu le avem cu carnea,cand luam carne luam pt fete in principal, eu si alex mancam odata pe zi,de cele mai multe ori doar ciugulim cate ceva), lapte praf...nu i bai..eu ii dau de vaca..pampers? folosesc momentan wickies de la kauffland,altceva mai ieftin nu am gasit..nu va suparati pe mine, eu stiu ca fiecarueia dintre voi i a fost greu, insa..banuiesc ca voi ati calculat la nivelkul cheltuielilor voastre*(si va multumesc ca v ati rupt din timp) eu sunt omul economiei..acum din pacate nu mai lucram nici unul si chiar nu avem ce sa impartim pe zile, etc..aici abia reusim sa platim chiria..
mariutza_mea
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:14 PM
Nivel

bereea salariile din romania sunt de mizerie...chiar m-am interesat la o fata acre lucreaza aici in Iasi la un showroom din acelasi domeniu si ia 800 RON salariu..deci nici 200euro...

aici daca ma da afara nu am unde sa ma duc..cu ai mei nu sunt in relatii bune(nu sunt eu cea care pastreaza zidul dintre noi, te rog sa ma crezi), ai lui alex nici vorba sa ne sprijine nici macar cu o vorba buna..deci..suntem cam..de capul nostru ..si de aceea zis..ori aici, ori acolo..macar acolo ma gandesc ca avem o sansa...sorry1
bereea
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:21 PM
Nivel

Mariutza, nu ma intelege gresit...iti doresc sa reusesti, chiar m-ar bucura lucrul acesta...dar din tara lucrurile se vad altfel decat sunt in realitate.Dar oricat te-ai strange mie tot mi s epare imposibil sa traiesti cu banii acestia.Sunt insuficienti.Gandeste-te ca o gazda e peste 500 de euro.Apoi ca sa iei o casa in affito trebuie sa platesti pe 3 luni inainte , daca nu platesti la timp boletele te trezesti cu probleme.
Singura solutie pe care eu o vad este sa vii la inceput fara fetite.Dar hotararea iti/va apartine.Succes!pupici
mariutza_mea
Scris: Saturday, February 6, 2010 7:23 PM
Nivel

am inteles foarte bine draga mea, computerlove multumesc mult de urare!
raly
Scris: Saturday, February 6, 2010 10:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Incercarea moarte n-are!Eu zic ca daca tot nu aveti servici nici unul ati putea incerca!computerlove computerlove
mariutza_mea
Scris: Saturday, February 6, 2010 11:05 PM
Nivel

raly wrote:
Incercarea moarte n-are!Eu zic ca daca tot nu aveti servici nici unul ati putea incerca!computerlove computerlove

computerlove multumim Ralu
mariutza_mea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 12:06 PM
Nivel

am vorbit astazi cu el si mi-a zis asa..in primul rand sa ma duc la dorohoi zilele astea sa vorbim fata in fata ca lui prin telefon nu ii place(stiam asta deja). a inchiriat chiar pe plaja in rimini 130mp pe care ii amenajeaza si cel tarziu pe 1 martie sa fiu acolo.acum detaliile le vom discuta de indata ce ajung la dorohoi..acuma ma invart sa imprumtu niste bani sa am de drum iasi-dorohoi-dorohoi-iasi si sper sa revin cu vesti bune computerlove computerlove oricum mi-a zis ca stie cum e situatia la mine si in nici un caz nu o sa mi dea un salariu de mizerie ras
sweet angel
Scris: Wednesday, February 10, 2010 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mariuta ma bucur pt tine sper sa fie totul bine oricum mai rau decat e la voi nu cred ca va fi aici.nu am inteles daca aia 130 mp i-a inchiriat pt tine sau nu.dar sa sti ca poti gasi chirie de ex in apartament cu 3 camera si sa stati cu alte pers in casa si platesti asa la vreo 300e pe luna,(la multi nu le convine dar daca alta alternativa nu este pana va veti descurca mai bine cu banii), apoi mancarea noi cheltuim 2 pers cam 300, gaz, curent cam 200 la 2 luni. succes
mariutza_mea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 2:01 PM
Nivel

multumim computerlove a inchiriat nu pt noi,ci spatiul unde a facut showroom ul.mai are putin de amenajat si pe 1martie face inaugurarea ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.