|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ramona , mult succes!
Oricum, patronii romani cu afaceri in Italia nu prea indeplinesc conditiile puse de statul italian , asa ca te-as sfatui sa il intrebi de la inceput daca iti plateste concediul, daca iti da al 13-lea salariu, daca iti plateste concediul medical si zilele festive...pune la punct orice detaliu si ai grija de contract de munca semnezi. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| multumesc mult Bereea, chiar la anumite detalii nu ma gandisem multumesc inca odata! |

| cu placere, oricand |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bereea, esti tare, la asta nici nu ma gandisem , ce semnezi si sa intrebi dinainte. tie trebuie sa iti ceara omul sfaturi. |

| lia.lavinia wrote:bereea, esti tare, la asta nici nu ma gandisem , ce semnezi si sa intrebi dinainte. tie trebuie sa iti ceara omul sfaturi.
nu-s tare, sunt patita .Cand fostul meu sef mi-a facut contract de munca si permisso di soggiorno nu am discutat cu el nimic .Eram prea entuziasta .Si m-am trezit ca trebuie sa-mi platesc singura contributele.De atunci nu semnez nimic fara sa citesc bine inainte.Eu cred ca trebuie sa stea cu ochii bine deschisi, mai ales ca il datore di lavoro va fi un roman.
|

| am revenit cu noutati...din pacate cartea de munca va fi de romania, si voi fi acolo "in delegatie" iar salariul de 1000euro... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ma bucur Mariutza |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| tot e ceva ,decat nimic,puteti merge toti 4 ,eu zic ca va descurcati cu 1000 de euro, prietenul tau va sta cu fetele in timp ce tu lucrezi ,si asa vor sta fetele la mare vara asta. oricum tu decizi. |

| lia.lavinia wrote:tot e ceva ,decat nimic,puteti merge toti 4 ,eu zic ca va descurcati cu 1000 de euro, prietenul tau va sta cu fetele in timp ce tu lucrezi ,si asa vor sta fetele la mare vara asta. oricum tu decizi.
Lia exact asa gandeam si eu..oricum nu e de ratat zic eu...mai ales ca daca va prospera afacerea, salariul va creste cu siguranta..in romania..mai slabe sanse..oricum, mai rau ca aici cu siguranta nu va fi!
Anabella |
|

| casa o platesti tu sau ti-o asigura patronul? |
|
|