Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mi-am amintit zilele astea de niste seruri pe care le foloseam pe timpul facultatii si care ma incantau teribil de mult! Nu stiu cum de am uitat de ele, ca le-am folosit cativa ani! Si, cautand pe net, am descoperit ca se gasesc la magazinele naturiste. Am luat, am folosit si, da, sunt ok. Vedem ce parere imi fac pe termen lung.
Asadar, fetele, va recomand fiolele din gama Floritene. Caviar, elastina, colagen, q10, acid hialuronic, celule proaspete, extract de plante... sunt muuuulte si pentru toate nevoile, deci voi nu trebuie decat sa le gasiti pe cele potrivite dorintelor voastre.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Uite ca ma apropii de 40 si ma simt bine. Nu am riduri atat de adanci, exceptie cele de expresie (incruntat datorita miopiei accentuate). |
|

| Dap, deci vin cu spovedania.
Am trecut la next level, respectiv mezoterapia.
Usoara anestezie, injectii multe si marunte, rezultat... imbulinat. Folosit vit. C, acid hialuronic, aminoacizi si nu-mai-stiu-ce-ca-am-uitat.
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa vad rezultatele !!!!! |
|

| Pai... nu ai ce rezultate sa vezi. Practic, ceea ce-si ia pielea din creme ( insa intr-un mod superficial ) se injecteaza ceva mai in profunzime astfel incat efectul e de lunga durata si benefic in special pentru tenul uscat datorita hidratarii intensive.
Cum in perioada rece am senzatie de " masca " din cauza pielii prea uscate, ar trebui sa scap de chestia asta. Suplimentar, stimuleaza productia de colagen si elasina deci efectele se vad in timp ajutand pielea sa-si pastreze fermitatea mai mult timp.
Nu e ca si cum mi-am facut chestia asta si arat cu 35 de ani mai tanara.
http://www.csid.ro/beauty/ingrijire-frumusete/mezoterapia-cu-ac-cea-mai-rapida-cale-de-reintinerire-faciala-11509742/ |
|

| Merci Kali ! eu sunt fricoasa .... fata .... ace ... de 6 luni tot incerc sa imi fac curaj pentru un eye liner permanent si fricoasa de mine tot pe Nu il tine in brate , desi gagicile mele si-au facut deja ( ca le-am bagat la inaintare , cobai ) cred ca tre sa ma stafidesc bine sa imi dau consimtamantul pentru ace pe fata .... |
|

| Eu nu am nicio problema cu nimic atata vreme cat e ca urmare a alegerii mele. Adica ma pot smiorcai la o injectie dureroasa - asa, de alintatura - insa daca aleg eu sa ma supun vreunei proceduri, o fac cu inima deschisa.
Am avut o mica retinere asa cum am de obicei cand nu stiu la ce sa ma astept, insa acul e extrem de fin si inteapa... ca la pensat, sa spunem. Nimic deosebit.
Raman niste mici umflaturi ca niste intepaturi de tantar care dispar dupa 1-2 zile - de aceea mi-am si facut vineri dupa-amiaza, sa nu umblu imbulinata pe la birou... insa sentimentul de multumire fata de propria persoana - ca, deh... am facut ceva pentru mine - e inegalabil. Femeile astea...
Ceea ce mi se potriveste perfect mie este faptul ca, dupa ce trec de cele 3-4 sedinte de inceput care se fac la un interval de 2-3 saptamani, intretinerea se face 1 data la 3 luni. Eu niciodata nu m-am tinut de vreo chestie care presupune prea mare efort sau nu stiu ce ajustari de program deci stiu ca, odata inceputa chestia asta, va functiona in cazul meu.
Senzatia de dupa e de super comfort - pentru mine - si, da, nu ma mai " tine " pielea - de fapt asta a fost principala problema care m-a motivat. Nicio crema sau masca nu avea efect mai mult de 2-3 ore in sezonul rece. Chestia cu preventia ridurilor e bonus.
|
|

| Pup Curajoasa ! Uite cum ma incurajezi tu sa .... prind aripi .... fara sa ai intentia asta ! MMmm, mai am o saptamana sa imi reconsider decizia cu machiajul definitiv .... comparatia cu durerea de la pensat e identica cu cea a esteticienei mele Oare chiar asa o fi ? Ca de nu bolesc si bocesc dupa ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kali,stii in plus ca eu te apreciez pentru persoana pe care esti te apreciez si pentru faptul ca stii exact cand este momentul potrivit ptr ati incepe ceva.Intradevar cine are pielea sensibila la frig si cunoscand cateva si pe aici cu toate ca nu este frigul din Romania inteleg perfect de ce ai luat si aceasta hotarare de a face mezoterapia.Sunt sigura ca nici nu este dureroasa exact ca acupuctura am vazut si eu acele taaare subtiri. Bravoo mami si succes sa ai rezultatele dorite!!
Oana,si eu m-am gandit sa-mi fac machiaj permanent tot o prietena si-a facut si este foarte frumos dar eu asa am o placere sa ma mazgalesc singura este o adevarata terapie ptr mine machiatul si cumparatul de produse de machiaj ca nu cred ca as renuntza asa usor la asta.
Altceva ce sa va spun varsta isi pune pecetea si pe fatza mea dar ridurile deocamdata sunt bine venite si deocamdata nu ma deranjeaza imi fac saptamanal masaj impotriva aparitiilor lor si mi-am schimbat cremele ,folosesc si creme de noapte totusi avand un ten semi gras mixt este in favorea mea .Sunt hotarata insa cand voi avea nevoie voi imprumuta si eu orice metoda imi va fi recomandata. |
|

| Oana, nu stiu ce sa spun cu machiajul permanent dar de vreme ce atatea fete si-au facut si a fost ok iar tu iti doresti atat de mult... go for it! Zoe?! Fii barbata! Ia in calcul si varianta cu bocitul de dupa, care poate fi usor combatut cu o sesiune de shopping... insa cine va fi zana? Astept foto!
Shirel, multumesc pentru aprecieri. Masajul e super pentru ten iar asta e unul dintre lucrurile pe care nu le-am mai facut in ultima vreme din lipsa de timp si chiar mi-e dor.
Pup fetele-cochetele!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Apropo de cremele de fata: am vazut o emisiune in care au prezentat un studiu despre cremele d efata ce costau intre 1 euro si 100 euro cutia. Studiul s-a facut pe cateva sute de persoane timp de cateva luni.Orice crema s-a folosit, oricat de scumpa, laudata si recomandata a fost nu a dat nici un rezultat. Cu exceptia uneia si nu cred ca va ghici vreodata cineva de care crema este vorba. |
|

| Pai... si producatorii de cosmetice vand vise. Nu e nicio surpriza rezultatul testului; il intuiam.
Despre ce crema e vorba? Gerovital, cumva? |
|

| Nuu, nu Gerovital, desi in farmaciile italiene costa undeva la 50 de euro.E vorba de crema de fata Cien de la Lidl. Studiul a fost facut de o emisiune foarte serioasa de accea ii si cred. _Eu am sa incerc crema asta sa vad cum ma simt. |
|

| Astept impresii cu maxima curiozitate! |
|

| kali wrote:Astept impresii cu maxima curiozitate!
la fel de curioasa sunt si eu |
|
|