Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Nici eu nu stiam , multumesc ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Medicul dermatolog mi-a recomandat pentru conturul ochilor crema de la Uriage PEPTYLIS a zis ca e cea mai buna de pe piata la ora actuala in prevenirea si tratarearidurilor ,pungilor ,cearcanelor .Am gasit-o cu mari interventii ca produselel Uriage au cam disparut de pe piata ,dar o am si sunt foarte incantata de ea .M-a costat 80de lei. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2013 Mesaje: 4
| pentru problema ridurilor si a unor urme lasate de o acnee din adolescenta am facut un peeling chimic. M-am sfatuit cu dr. Silvia Stanculescu-Vasalos si am ales unul mediu, dar depinde de caracetristicile fiecareia. efectul este foarte fain, se regenereaza pielea si scapi de expresia obosita. Sa-l luati in calcul ca optiune, daca vreti solutii eficiente :) |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pielea se regenereaza ea, insa cum ii facem un lifting fara cutit? Ca de multe ori lasarea fetei e o problema mai acuta decat ridurile... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2013 Mesaje: 4
| exista variante si pentru un efect de lifting. acidul hialuronic sau botoxul, de exemplu..depinde care e zona cu probleme |
|
| Botoxul, care o toxina, ar fi ultima dintre optiuni. In rest ma refeream la o metoda non-invaziva, ca nu mi se pare o idee buna sa incepi de la 30 de ani cu injectiile. Ce mai faci la 40?
Apoi, stiam ca botox-ul e pentru lifting ( insa numai in zona ochilor si a fruntii )... hialuronic-ul pentru umplere. Parerea mea e ca nu e cazul de niciunele pentru inceput.
Cautam altceva... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| kali wrote:... Cautam altceva...
nu zambi, nu respira care ras, o mima cat mai grava ...
una peste alta cica statul la soare face cel mai rau tenului , impreuna cu dezhidratarea |
|
| Lilly of the valley wrote:nu zambi, nu respira care ras, o mima cat mai grava ... una peste alta cica statul la soare face cel mai rau tenului , impreuna cu dezhidratarea
Ah, deci atitudinea aia interesanta si grava de super profi/politician, daaaaa!!! De soare stiam; nu stau, sunt cuminte. Oricum sunt alergica si m-am impacat cu culoarea mea de branza cu smantana. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu am ales sa traiesc cu demnitate si varsta ridurilor.Orice am face nu scapam de ele.Este important sa ne ingrijim, sa mancam sanatos pentru a avea o piele sanatoasa,sa nu exageram cu soarele dar nu trebuie sa cadem in cealalta extrema, care, la un moment dat, ne poate face ridicole. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| bereea wrote:sa nu exageram cu soarele dar nu trebuie sa cadem in cealalta extrema, care, la un moment dat, ne poate face ridicole.
La ce te referi? E ridicol sa nu-ti arzi pielea? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| vanina wrote:La ce te referi? E ridicol sa nu-ti arzi pielea?
bereea wrote:Eu am ales sa traiesc cu demnitate si varsta ridurilor.Orice am face nu scapam de ele.Este important sa ne ingrijim, sa mancam sanatos pentru a avea o piele sanatoasa,sa nu exageram cu soarele dar nu trebuie sa cadem in cealalta extrema, care, la un moment dat, ne poate face ridicole.
un stil de viata sanatos, nu se referea strict la soare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Lilly of the valley wrote:
un stil de viata sanatos, nu se referea strict la soare.
Ups, am inteles acum... Nu mai suport soarele asta , eu am cazut in extrema cealalta cu soarele, ma ascund pe unde pot, ies doar cand ploua afara si ma intrebam daca nu cumva fac parte din categoria mentionata de bereea |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am o prietena care isi face injectii cu botox la fiecare 2-3 luni.Nu pot zice ca se vede cine stie ce mare diferenta. Si daca la 50 de ani vrei sa pari de 20 , dupa parerea mea cazi in ridicol.Intotdeauna am crezut ca trebuie sa avem limite.O piele frumoasa se pastreaza fara un machiaj exagerat , fara un bronz exagerat , cu o alimentatie sanatoasa , fata tigara , fara alcool sau cafea in exces. |
|
| bereea wrote:O piele frumoasa se pastreaza fara un machiaj exagerat , fara un bronz exagerat , cu o alimentatie sanatoasa , fata tigara , fara alcool sau cafea in exces.
... si pastrandu-ti o stare de bine si de optimism. Grijile imbatranesc.
Vanina, cam asa sunt si eu, doar ca nu ies pe ploaie... in rest caut umbra si evit soarele cat pot; port bretele foarte rar si nu ma vezi la plimbari in miezul zilei. Vacantele sunt exceptia, desigur. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Tubul meu de peeling s-a consumat asa misterios,am uitat de el si cand il vad e jumate apoi vad cum scade pe zi ce trece .Stiu cineva obsedat de cosmetice , imi cunosc bine hotzul are 14 ani Eu tot cu lene mea , nu inveti iapa l batrana a ham ...am renuntat la cremuit ca ma stresa prea mult procedeul |
|
|