Ridurile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Saturday, February 16, 2013 11:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hmmm, la noi nu este DM.

Vanina, foarte bine ca te preocupa sanatatea tenului tau. Eu am invatat de la mama sa ma ingrijesc inca de cand eram adolescenta ( cls a 9-a ) si tot de atunci merg la cosmetica si folosesc creme potrivite pentru fiecare etapa.
Ai dreptate cu fumatul + bronzatul. Noroc ca nu practic de niciunele.angel
shirel
Scris: Saturday, February 16, 2013 1:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu nu prea cred in minuni de la creme ,cu toate ca ma cremuiesc si eu zilnic.Odata aparute ridurile nu mai pot fi inlaturate ,poate doar putin ascunse de aceea eu incep sa traiesc in relatii bune cu ele binenteles ca beau multa apa si am o alimentatie cat de cat sanatoasa(asta nu acuma cand insarcinata imi fac de cap alcool ).Trebuie sa stim sa imbatranim frumos si sanatos ,nu ramanem tinere la infinit dar putem fi frumoase si ingrijite si la o varsta mai inaintata sic si asta conteaza mult la mine sa ajung sa fiu o batranica aranjata ,moderna si sportiva cu tot cu riduri nu voi fugi de ele .
marivic
Scris: Saturday, February 16, 2013 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Cris, ce inseamna DM?scratch ras
kali
Scris: Saturday, February 16, 2013 4:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Shirelutz, ridurile nu le stergi dar poti ajuta la elasticitatea pielii... sunt tot felul de peeling-uri cu acizi din fructe care chiar ajuta... poti merge pe preventie si eu chiar vad diferenta intre un ten ingrijit si unul neglijat. De masaj nu mai spun...
t-mihaela
Scris: Saturday, February 16, 2013 5:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
M-am cremuit.Foloseam cremuri la 18-20 de ani ca sa ma simt interesanta dar acum sa le folosesc de nevoie e alta istorie...E ca si cum esti bolnav si tre sa inghiti medicamente ,nu ai de ales.M-am cremuit in doua dimineti ca sa observ apoi ca de fapt crema mea e de seara :018: Nu am luat nimic antirid ,asta e prea deprimant pentru psihicul meu, incerc sa-mi fac obiceiuri mai adecvate varstei...nu mai pot lasa nimic la intamplare ca vad ,organismul din proprie initiativa nu mai face cam nimic alcool .Femeile arata bine ca se ingrijesc si punct lenea nu se admite dupa 30 de ani bataus

Vanina, tu cum indraznesti sa ai 26 de ani ,ia fa hocus pocus si mai pune vreo 10 asa sa ne simtim si noi bine sic
Shirel,asa am crezut si eu cremele nu fac minuni ,nu iti da anii tineretii inapoi dar ajuta mult sa intarzii inevitabilul.

Deci am luat o cremuta de noapte si un scrub si daca ma obisnuiesc cu ele si imi fac disciplina o sa trec la pasul doi : masti de fata si alte mai complicat de aplicat.
endy
Scris: Saturday, February 16, 2013 7:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
newclap newclap asa trebuie !
raly
Scris: Saturday, February 16, 2013 9:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor eu va recomand daca gasiti sa va luati sa incercati produsele din gama Ziaja,sunt suuuper,suuuper,eu am incercat cea cu alge marine si de zi si de noapte,e minunata,la farma avem din toata gama si am parerile de la zeci de oameni,femeile mai in varsta prefera cele din unt de capra,sunt inebunite dupa astea,sau pe cele din iasomie!Bine ei au o gama variata,+35,|+45 stati sa vad daca gasesc ceva!hearts

Am gasit:

gama cu masline

cu portocala

unt de cacao

unt de trandafiri

unt de capra

iasomie

alge marine

shirel
Scris: Sunday, February 17, 2013 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Raly,pe aia din ciocolata imi vine sa o mananc!ras sic Algele marine si uleiul de masline fac minuni la piele.
oanamaria
Scris: Sunday, February 17, 2013 8:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
N-am auzit pana acum de gama asta Raly!
Eu folosesc de la Vichy acum crema hidratanta si gel contur ochi .Nu stiu de ce imi plac tare mult cremele de la Vichy si le folosesc de ani de zile cu mici intreruperi.
Mai folosesc seara din cand in cand Apidermin -este foarte grasa si dimi am fata luminoasa si proaspata .
endy
Scris: Sunday, February 17, 2013 1:35 PM
Nivel

Raly ne dai si niste preturi orientative ?
raly
Scris: Sunday, February 17, 2013 3:47 PM
Nivel

Oana produsele sunt poloneze si se gasesc in farmacii si Endy sa stii ca nu sunt foarte scumpe de ex o crema de masline este 15-18 lei,unt de capra 20-22,alge 22,deci undeva intre 15-32,am avut de craciun ceva oferta 2 produse la 28 de lei,deci nu sunt scumpe.
endy
Scris: Sunday, February 17, 2013 5:05 PM
Nivel

O sa ma uit si eu in farmacii !
Ceva pentru ten acneic stii ?computerlove
raly
Scris: Sunday, February 17, 2013 5:13 PM
Nivel

Pt ten acneic era foarte bun Isotrexin gel dar care din pacate a fost scos de pe piata,asta era si compensat!Mai este compensat si Zineryt-ul pt copii,insa asta am inteles ca nu este chiar asa de eficient,insa trebuie incercat,fiecare are o piele unica !Retin-A,eu zic ca e ok iar din gama cosmeticelor sunt o gramada de produse antiacnee:eritroacneol,aknesol,soutii pt acnee cu propolis detaliez daca vrei daca gasim un topic potrivit ca aici suntem cam offtopic!hearts hearts
endy
Scris: Sunday, February 17, 2013 6:02 PM
Nivel

Multumesc mult !computerlove
Cris-DL
Scris: Monday, February 18, 2013 7:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
marivic wrote:
Cris, ce inseamna DM?scratch ras

Dm drogerie... search pe googlecomputerlove

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.