Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mersi frumos Imi iau ceva unsori sa nu ma simt vinovata ca n-am incercat dar nu ma vad asa disciplinata sa le si aplic in fiecare dimineata ...poate gasesc ceva sa ma ung o data pe an |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| HA HA ma vad si eu pe aici in vreo 10 ani, nu ca as fi tanara acum da' nu-mi arat varsta deloc, astia cred ca am juma' din cat am de fapt. Ma bucur, insa exista si dezavantaje sa fii considerat mai tinerel. Asa ca fiti multumite cu ce aveti ca tot acolo ajungem cu totii |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am auzit, dar n-am incercat, ca uleiul de masline ar face minuni.Aplicat seara, dormit cu fata pe prosop. Eu am rezolvat problema cu ridurile: ma uit in oglinda numai seara la lumina artificiala, si nu in cea cruda a diminetii care subliniza orice liniuta aparuta... |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Da uleuiul de masline e foarte bun dar se poate pune si in timp ce faceti treburi in casa si nu sa curga asa dat doar cit sa hidrateze pielea ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, eu nu am incotro, ca ma machiez in fiecare dimineata! Vara e super deprimant!
E posibil sa fie adevarat cu uleiul de masline, desi la noi in tara exista mult contrafacut de nici nu mai stii ce cumperi, din pacate! Probabil ca cel presat la rece, nu?
Eu am mai folosit si vit. A combinata cu E ( ambele sunt uleioase ), capsulate, luate de la farmacie. Tot uleioase sunt si ele, deci pielea mea uscata a fost super happy. Oricum, puneam seara pe fata, stateam ceva vreme asa lucioasa, apoi imi tamponam fata cu servetele.
Apoi mai e vit. C care e prietenoasa cu tenul nostru. Asta chiar ca e la indemana... doar ca " tine " pielea asa ca trebuie folosita crema dupa...
Aaa, Mihaela, daca-ti impui o vreme, cremuitul devine obisnuinta dupa ceva timp. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, si cumparat direct de la producator.Se foloseste si la bronzat, doar ca e cam greu sa mergi pe o plaja publica unsa toata de ulei.Dar bronzul extraorinar de frumos si uniform. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Fatza mea (e fitzoasa ) nu accepta uleiul de masline -nici romanesc, nici grecesc ; cel presat la rece, da! Ramane uleioasa, lucioasa, nu-l absoarbe de nicio culoare... cah! De 2-3 ori pe saptamana ma dau cu ulei de argan, seara la culcare -intra bine in piele si imediat dupa ramane placuta la atingere, nu "matretzoasa" si scortzoasa.
...la plaja, aluneci mai bine pe tobogan
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ridurile mele sunt accentuate de cearcane. totusi nu sunt chiar asa de pronuntate (ridurile). folosesc alternativ diferite tipuri de creme (bioten contur pt ochi si sebamed q10 contur pt ochi). pt fata nu folosesc nimic special pt ca am un ten ciudat, gras (nu doar in zona T) si in acelasi timpt dezhidratat, de multe ori fata mea arata ca un buretel. Pt fata folosesc spuma dermatologica de la sebamed si apa termala. Recent am primit cateva monstre de Vichy Neovadiol Lumiere (e o crema BB). Mi-au placut ca nu m-ai aveam aspectul acela lucios. Din pacate (sau din fericire) tenul isi pastreaza aspectul tinar si luminos prin hidratare, cantitatea de apa bauta e importanta. Eu, recunosc, nu ma omor cu bautul apei. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... Si mostenirea genetica e extrem de importanta. Unele persoane, oricate eforturi fac - si nu ma refer la bisturiu - tot par trecute de varsta pe care o au. Dar, da... apa, miscarea, lipsa de stress , alimentatia corecta, ajuta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Intru si eu aici Chiar daca am 26, nu cred ca e prea devreme sa incep sa folosesc creme anti-rid. Am incercat o crema Revitalift BB care e ca un fond de ten, dar mi-a placut rezultatul, deci am nevoie Eu cred ca cel mai mare impact il au fumatul si bronzatul, se vede diferenta de la distanta. Si legat de genetica, ce norocosi sunt asiaticii care par cu vreo 10 ani mai tineri decat noi! |
|

| vanina wrote:Intru si eu aici Chiar daca am 26, Fugi de aici ca ne deprimi... 26 ani Multi inainte, sanatosi si fara riduri
|
|

| Da uleiul de argan e foarte bun sa-l folosesti ! Se gaseste in sticlute la plafar ! |
|

| Cele de la plafar mie nu mi-au mers- sticlutele acelea micute. Cred ca-s contrafacute... Eu il folesesc pe acesta:
Cris-DL attached the following image(s):

|
|

| Unde se gaseste ?si la ce pret ? |
|

| Din DM il iau eu -in jur de 80 lei.
|
|