Ridurile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu multumesc codului meu genetic pupici ca desi am 33 de ani nu am inca riduri. Sau poate am si nu le vad eu sic
kali
Scris: Sunday, October 19, 2008 9:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu stiu ce sa spun... observ mici riduri de expresie desi lumea mereu ma contrazice. Oricum, ma simt datoare sa folosesc creme fel de fel; ma fac sa ma simt bine... la fel si mersul la cosmetica si masajul.
bereea
Scris: Saturday, February 11, 2012 5:42 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La aproape 41 de ani incep sa ma preocup.Ceva riduri fine am, dar nu exagerat.Provin si dintr-o familie care se lauda cu un ten frumos si care imbatraneste greu.Folosesc creme anti-rid de la L'oreal , creme pentru piele matura, nu pun neam de machiaj care in timp ajuta la o imbatranire prenmatura a pielii...oare ce ar trebui sa mai fac ca sa-mi pastrez cat mai mult un ten frumos?
marivic
Scris: Sunday, February 12, 2012 1:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Brandusa si eu folosesc creme anti-rid de la L'Oreal.Cica tot secretul este sa bei multa apa pe zi,iar pielea intinerestesic
Eu folosesc de la L'Oreal,Revitalift cu proretinol A pt zi si pt noapte,Triple Active,....eu zic ca are efect ras
M-ar interesa ceva de foarte buna calitate pt.cearcane,dar nu stiu ce sa iau,....voi ati folosit ceva pt cearcane?
Maria & Mario
Scris: Monday, February 11, 2013 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cum se face ca tot eu am postari extra aici , hm ? Cred ca am o problema .... la mansarda !
Dar chiar ma preocupa, na , acum ca m-am mutat la +35 !
Deci ce folosesc doamnele pentru riduri acum ?

topai

Eu am activat pasul urmator, pentru peste 30 , cu semne timpurii de maturitate :
Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Cream-Gel
Eye Contour Balm
si Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Comfort Cream

Sa vad minunile acum alcool

am schimbat si gama de machiaj .....
kali
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:29 AM
Nivel

Maria & Mario wrote:
Cum se face ca tot eu am postari extra aici , hm ? Cred ca am o problema .... la mansarda !

Se cheama ca te preocupa si ca te ingrijesti de aspectul tau fizic.pupici

Eu nu am facut mari schimbari. Pana la urma m-am oprit la niste creme cu acid hialuronic ( +30 ) cu care vad ca ma impac foarte bine... si cam atat. Am renuntat la cremele profesionale pentru ca, in ciuda pretului si a promisiunilor, nu am ramas extaziata de niciuna si m-am reorientat spre dermatocosmetice ( oricum, am observat ca sunt singurele fara parabeni si alti cancerigeni:210: ).

Gama de machiaj nu mi-am schimbat-o, la cosmetica merg cam in acelasi ritm... inca nu ma panichez. Ridurile de expresie oricum nu le pot sterge si fac parte din farmecul personal.flowers

Deci: Produse de baza: Liftactiv Retinol HA - crema de zi, crema de noapte si crema contur ochi.
Mai alternez cu Liftactiv ( mai des ) sau cu Idealia ( mai rarut ), in functie de cum se comporta tenul.
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Ridurile... eu ma fac ca nu le vad, pe bune! Nu folosesc nimic anti. Inca.uff

In momentul asta, folosesc doar crema de zi + noapte Naturelle d'Argan, zilnic. Uneori si uleiul de argan, de la ei. Insa am schimbat si incercat atatea, de nici eu nu mai stiu... nu stiu ce se intampla, unele nu-mi merg din start, altele o perioada imi merg, apoi iarasi tre` sa schimb... am un ten super enervant, dificil - extra uscat si sensibil.

Am avut o perioada niste ciudatenii iesite pe fata, rosetzuri, de-am ajuns si la dermato -cautand crema perfecta mocutei mele ...o alta perioada m-am dat si cu Mustela de bebe ras
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
am cautat si eu ceva pt primele riduri (+30) dar din gama pe care o folosesc eu, BIOTEN, nu am gasit decat +35.
kali
Scris: Wednesday, February 13, 2013 8:30 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
... am un ten super enervant, dificil - extra uscat si sensibil.

Si tu? Me 2!hainoroc
... Si inca nu mi-am gasit crema perfecta, desi cred ca nici eu nu mai stiu ce caut. Acum ma multumesc cu ea daca nu am senzatia ca ma " tine " fata, daca nu raman cu pelicula grasa, daca nu se aduna in gogoloatze, daca nu ma irita sau imi ies chestii sub piele... si cam atat. Aaaah, si sa nu fie prea parfumata.

Cu cele pe care le folosesc acum vad ca-mi simt fata ok de ceva vreme, e comfortabil pentru mine... asadar m-am oprit din cautari. Deocamdata.

Bine, mai exista si varianta ingrasarii; pielea de pe fata se intinde si dispar ridurile, nu?sic newclap
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 13, 2013 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

Bine, mai exista si varianta ingrasarii; pielea de pe fata se intinde si dispar ridurile, nu?sic newclap

Exclus!!!!! what ...sunt cu capul, sunt obsedata... cu varianta asta, ador ridurile baeh
kali
Scris: Thursday, February 14, 2013 8:45 AM
Nivel

Cris-DL wrote:

Exclus!!!!! what ...sunt cu capul, sunt obsedata... cu varianta asta, ador ridurile baeh

hohot hohot Pup!
Maria & Mario
Scris: Thursday, February 14, 2013 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
A , deci de asta la mine nu se vad decat la ochi ..... ca am falci alcool
hohot ce bine ca am falci ! dance
Da' am mai colectionat astazi ceva si urmeaza sa intre in teste din seara asta :
Clarins double serum Complete age control concentrate ! Sa vezi ce bagheta magica am descoperit eu alcool dispar peste noapte ! coeur
kali
Scris: Thursday, February 14, 2013 6:57 PM
Nivel

Sa te lauzi si aici, da? Daca e cazul...
t-mihaela
Scris: Thursday, February 14, 2013 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Intru si eu in club ,e deprimant pentru mine ca ma credeam vesnic tanara hohot .Deci m-am plecat docila si m-am declarat invinsa,timpul a trecut si peste fetzisoara mea si nu doar cu doua riduri ce-mi rad in nas dar in general ,aspectul parca nu mai e ca acum 3 ani ,nu stiu sa arat cu degetul aici sau aici ,pur si simplu peste toata fata se vede ca mi-a venit randul la mos
Vin zilele astea cu vagonul de creme si uleiuri , poate pacalesc natura nitelclown
kali
Scris: Thursday, February 14, 2013 8:16 PM
Nivel

Mihaela, vesnic tanara ramai; doar stii ca varsta e cea pe care simti ca o ai iar tu esti destul de efervescenta incat sa nu cred faza cu moshnegeala.
Dar... bine ai venit in club! Sa ne spui si noua ce si cum.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.