Ridurile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 2, 2006 10:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nu caut articol sa deschid tema. Sunt trista . Am descoperit ca am riduri , firicele firicele, sub ochi. Nu riduri de expresie, sau de oboseala,..... riduri de ..... varsta. Deja ma simt ..... imbatranita. Am un sentiment tareeeeee nasol. cry

Nu folosesc constant crema pentru fata, imi curat tenul aproape zilnic, ( nu ma mai machiez de ceva timp ) dar se pare ca nu mai e deajuns. pale Incepem .... razboiul ridurilor, ca nu se mai poate. Natura asta..... plans

Voi va confruntati cu asa ceva ? La ce vartsa ati constatat aparitia lor ? Folositi zilnic creme ? de care ?

cry
sousourel
Scris: Thursday, November 2, 2006 10:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Da, asa e, vremea trece si de la un timp se vedeuff asta e, de acum suntem mamici cu responsabilitati sic si mai ales mandre de "responsabilitatile" noastre.ras Se compenseaza ridurile si starea nasoala cu altele, nu-i asa?

Eu folosesc crema cu q10 pe baza de plante, de si sipt ochi, dar nu chiar zilnic.
Roxanel
Scris: Friday, November 3, 2006 7:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Ridurile sunt si chestie genetica, oricate creme ati da. Asa ca daca vreti sa stiti ce si cum veti fii, uitati-va la mame sau la bunici. Trist dar adevarat. uff
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 8:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cam de cand se incepe folosirea unei creme antirid?
Ma gandesc sa incep de la 30...sau sa incep de la primele semne de riduri....voi ce ziceti? folositi deja? daca da, de cand?
kali
Scris: Friday, November 3, 2006 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & mami wrote:
Nu caut articol sa deschid tema. Sunt trista . Am descoperit ca am riduri , firicele firicele, sub ochi. Nu riduri de expresie, sau de oboseala,..... riduri de ..... varsta. Deja ma simt ..... imbatranita. Am un sentiment tareeeeee nasol. cry

Nu folosesc constant crema pentru fata, imi curat tenul aproape zilnic, ( nu ma mai machiez de ceva timp ) dar se pare ca nu mai e deajuns. pale Incepem .... razboiul ridurilor, ca nu se mai poate. Natura asta..... plans

Voi va confruntati cu asa ceva ? La ce vartsa ati constatat aparitia lor ? Folositi zilnic creme ? de care ?

cry

Cu siguranta le-ai cautat cu lupa... nu stiu cate riduri de " batranete" poti avea la 2o si ceva- 30 de ani...ras Si chiar daca, esti suficient de tanara pentru a putea lua masuri cu maxim efect.
La mine incep sa fie din ce in ce mai accentuate ridurile de expresie... mai ales cand rad; si rad mult.
Nici eu nu folosesc in mod constant crema de fata, poate si pentru ca nu am gasit inca una perfecta pentru mine: inainte de sarcina aveam ten mixt (zona T grasa), cat am fost insarcinata -ten uscat-, iar acum vad ca mi s-a normalizat (nu mai am zone grase). Astept si eu cu interes recomandari de la cele care au gasit crema ideala... eu inca sunt in cautari.
Curat tenul in fiecare zi, ma machiez, mai folosesc cate o masca/ gomaj din an in Paste... si merg la salon cosmetic o data/luna.
kali
Scris: Friday, November 3, 2006 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Kiki wrote:
Ma gandesc sa incep de la 30...sau sa incep de la primele semne de riduri....voi ce ziceti? folositi deja? daca da, de cand?

Cred ca dupa 30 de ani ar fi bine... cica nu e bine sa incepi prea devreme. Intrebarea mea e: de care?!
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 8:21 AM
Nivel

kali wrote:

... Intrebarea mea e: de care?!

uff uff uff
mihaela75
Scris: Friday, November 3, 2006 9:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Oare numai pe mine nu ma deranjeaza ridurile?scratch Vin , las' sa vina ca de-asta s-au inventatras Am si eu o crema antirid luata intr-un exces de zel dar sta cuminte in asteptare.chitara
stele_pe_cer
Scris: Friday, November 3, 2006 11:09 PM
Nivel

Kiki wrote:

Eu cred ca o crema antirid trebuie utilizata inainte de aparitia ridurilor, ca daca o folosesti dupa ce ti-au aparut ridurile, degeaba o mai folosesti.Ridurile se pot rareori estompa de la unele creme, dar niciodata nu dispar, exceptie facand liftingul.

Ca si segment de varsta, este impropriu spus "dupa 30 de nai".Cum spune si Roxanel, depinde de zestrea genetica.Unele femei isi dau dupa 24-26 de ani, altele dupa 30.

Du-te in oglinda care mareste de cateva ori si stramba-te in toate fleurile.Daca in zona okilor , cand razi tare vezi riduri fine-fine, e cazul sa folosesti o crema antirid.Crema antirid se poate folosi cam de la orice varsta, ma refer aici numai la crema contur oki.Cea de fata este de preferat intr-adevar a se folosi dupa ce tenul da semne de "oboseala".Atentie la tipul de ten, in cazul legerii cremei antirid de fata.Tenul mixt/gras trebuie sa suporte o crema speciala antirid (cremele antirid in general sunt concepte pt.tenurile deshidratate, uscate, lipsite de stralucire,terne).

O crema buna pt.zona okilor am inteles ca este cea de la Vichy, dar nu am incercat-o.Costa cam 700.000 lei veki si tine cam 3 luni.Eu zic ca merita.Doua prietene ale mele spun ca ridurile par usor estompate.Odata ce intrerupi administrarea cremei, ridurile apar in toata vekea lor sp0elndoare.
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 11:20 PM
Nivel

Maine dimineata asta o sa fac. O sa ma stramb nitzel in oglinda! ras
Maria & Mario
Scris: Saturday, November 4, 2006 12:14 AM
Nivel

Eu le vad si fara sa ma scalambai in oglinda. Daca mai si rad , atunci apar BigCanyon! pale Sunt fine si lungi ! Offf. Oricum, am program de cumparat duminica o crema buna plus un fond de ten hidratant, sa protejeze tenul de ger !
cyclops
stele_pe_cer
Scris: Monday, November 6, 2006 1:40 PM
Nivel

Mesaj dublufool ...am postat de 2 ori!
stele_pe_cer
Scris: Monday, November 6, 2006 1:41 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Eu le vad si fara sa ma scalambai in oglinda. Daca mai si rad , atunci apar BigCanyon! pale Sunt fine si lungi ! Offf. Oricum, am program de cumparat duminica o crema buna plus un fond de ten hidratant, sa protejeze tenul de ger !
cyclops

Tine-ne si pe noi la curent cu cremutele bune pt estompare de riduri!Si...spor la shopping hohot!
bereea
Scris: Sunday, October 19, 2008 7:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
incep sa-mi vad si eu ridurile...dar la varsta mea oare ce mai vreau?banghead
lifeinhim
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Lasa fetelor, riduri toate o sa avem. Dar sa stiti ca am imbratanit atunci cand incepem sa nu le mai vedem! sic

Si la mine incep sa se vada liniile fine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.