Profil: rezolvit
Despre
Utilizator: rezolvit
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, August 27, 2013
Ultima vizita: Monday, April 20, 2015 10:41 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Wednesday, November 19, 2014 12:57 PM
Recomand d-na doctora Cristina Atimariti. Am facut un implant dentar la dumneaei. Totul a decurs perfect.
Subiect: Tipuri de parchet - Avantaje si dezavantaje
Postat: Monday, January 6, 2014 9:00 PM
Si-a montat cineva parche din bambus? Am auzit multe lucruri bune despre el. Parchetul din bambus vine gata finisat, are mai multe straturi de lac pentru protectie impotriva zgarieturilor. In plus, acest parchet este foarte rezistent la trafic si are o duritate foarte mare. Pe scala Janka de masurare a duritatii, bambusul densificat din care este confectionat se afla la acelasi nivel cu Ipe, cel mai dur lemn din lume.
As dori sa stiu parerea cuiva care si-a montant acest parchet. Se poate monta pentru instalatia de incalzire din pardoseala?
Subiect: Cursuri de limbi straine pentru copii si adulti
Postat: Tuesday, August 27, 2013 3:39 PM
Cursuri engleza pentru toate varstele special concepute pentru dezvoltarea rapida a abilitatile de comunicare.
Avantajele cursurilor de limba engleza Big Ben School:

- organizare pe grupe de varsta/nivel de pregatire
- profesor vorbitor nativ de limba engleza (in functie de tipul cursului)
- cadru adecvat
- cursurile abordeaza diverse subiecte interesante care sporesc atentia cursantului
- punem accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si nu pe invatarea autoamata a cuvintelor, cantecelor, poeziilor..
- la cursurilor noastre, cursantul invata de placere!

Tel. 0751.385.518
Web: cursuri engleza, germana, franceza pentru copii, adulti, incepatori si avansati