Rezervari online.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, July 30, 2012 3:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetele, cu ce site-uri de incredere ati lucrat pt rezervari online? Eu pana acum doar booking.com, dar vreau sa mai vad si alte oferte si mi-e teama sa nu fie probleme cu rezervarile.. deci vreau chestii probate, sa pot avea incredere. Pt vacante, calatorii, bilete avion, etc.
Mami_de_gemeni
Scris: Monday, July 30, 2012 9:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Rezervari pentru cei, bilete de avion sau pentru vacante all inclusiv.

Pentru bilete de avion, am lucrat mereu cu o singura companie Germanwings, insa datorita faptului ca nu mai opereaza pe Bucuresti datorita mutarii rutelor pe Otopeni, am trecut la compania lowcost Blueair.

katy_lumika
Scris: Monday, July 30, 2012 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Pentru bilete avion ne rezervam numai de la airfrance, dar asta deoarece calatoresc des in Franta si de cateva ori pe an in Martinica. Am acumulat ceva mile si am trecut de la Ivory la Silver asa ca ofera facilitati la bagaje si preturi bune la business class.
Pentru cazare si eu pana acum am rezervat prin booking, sunt seriosi si au si oferte bne cateodata.
Cand am fost anul trecut in Paris am cautat un apartament pe unul din site-urile parisiene de profil si am fost foarte multumita.
De companii low cost m-am lecuit, se pleaca mereu cu intarziere. Intoarcerea din Cipru a fost cu peripetii asa ca never ever low cost. Sa zicem ca Wizz-ul are avioane mai ok, ca sunt reconditionate, dar tot vechi mi se par.
Bine, daca ar fi dupa mine nu as mai pune piciorul in nici un avion. ras
bulibuli
Scris: Monday, July 30, 2012 10:26 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Cu wizz am calatorit si noi si am fost f multumiti thumleft Biletele rezervate la ei pe site, nu am avut nicio problema.
delfinasa
Scris: Monday, July 30, 2012 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi cumparam anual bilete cand vin ai nostri, cand plecam noi, dar de pe siteuri americane si am incredere in ele. De cele mai multe ori am luat de pe expedia, dar si cheaptickets, cheapoair, vayama. Travelocity, orbitz, priceline, kayak sunt si astea de incredere...nu toate ofera bilete cu plecarea din Ro si nu stiu daca au parteneriate cu liniile low cost.
kali
Scris: Tuesday, July 31, 2012 9:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Direct de pe site-ul hotelului - asta daca nu obtin pret mai bun de la agentia de turism ( intotdeauna compar ofertele ). Booking-ul are oferte bune, insa doar uneori - trebuie urmarite - si nu neaparat la locatiile pe care mi le doresc.
Cat despre biletele de avion, chiar e indiferent de unde iei. Agentiile de turism obtin preturi nesemnificativ mai mici ( daca nu similare ) deci direct de pe site e o solutie buna - asta pentru cursele de linie. Pentru pachetele cu curse charter, numai de la agentie.
marivic
Scris: Tuesday, July 31, 2012 9:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu am facut de pe saituri rezervari de hoteluri,pana acum,dar am facut rezervari de bilete de avion on-line,de la Lufthansa,Alitalia,Tarom si au fost ok.Cred ca pe tine te intereseaza de rezervari hotel on-line,nu?
vlad
Scris: Thursday, October 4, 2012 11:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/4/2012
Buna ziua,
Ma numesc Vlad si incerc sa iau legatura cu utilizatorul delfinasa. Am o intrebare legata de un topic mai vechi:"Limba geografica". Va rog sa-mi raspundeti.
bereea
Scris: Thursday, October 4, 2012 2:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Delfineasa nu intra de o buna bucata de vreme, daca ne spui care-i problema, poate se gaseste altcineva care sa te ajute
vlad
Scris: Friday, October 5, 2012 11:28 AM
Nivel

Am descoperit la fetita mea aceeasi problema, recent. Vroiam sa intreb ce evolutie a avut in cazul fetitei ei.
bereea
Scris: Friday, October 5, 2012 2:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pai pui intrebarea la subiectul gresit.Pune-o acolo unde ai gasit scris despre acest lucru
vlad
Scris: Friday, October 5, 2012 2:29 PM
Nivel

Am vazut ca topicul respectiv e inchis si aici era ultima postare a delfinasei, asa ca m-am gandit sa intreb aici
danab
Scris: Saturday, October 27, 2012 7:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am folosit mereu booking.com si nu am avut probleme niciodata. Hotelierii sunt controlati de cei de la booking, pe situl fiecaruia este si optiunea comentarii unde iti poti spune oful dupa ce ai trecut pe la hotel/pensiune. Pentru avion nu am multe informatii, am cumparat doar pt cumnata mea bilete la carpatair si cel mai ieftin a fost direct de pe situl lor, cu plata de pe card (-32 de euro fata de una din agentiile la care am sunat).
nicoymika
Scris: Saturday, October 27, 2012 9:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Am facut rezervazi cu wizz si cu blueair.Pana acum nu am avut probleme.
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, October 28, 2012 8:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Noi am facut Bulgaria de fiecare data cu Travel Planner. Am fost super multumiti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.