|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetele, cu ce site-uri de incredere ati lucrat pt rezervari online? Eu pana acum doar booking.com, dar vreau sa mai vad si alte oferte si mi-e teama sa nu fie probleme cu rezervarile.. deci vreau chestii probate, sa pot avea incredere. Pt vacante, calatorii, bilete avion, etc. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rezervari pentru cei, bilete de avion sau pentru vacante all inclusiv.
Pentru bilete de avion, am lucrat mereu cu o singura companie Germanwings, insa datorita faptului ca nu mai opereaza pe Bucuresti datorita mutarii rutelor pe Otopeni, am trecut la compania lowcost Blueair.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Pentru bilete avion ne rezervam numai de la airfrance, dar asta deoarece calatoresc des in Franta si de cateva ori pe an in Martinica. Am acumulat ceva mile si am trecut de la Ivory la Silver asa ca ofera facilitati la bagaje si preturi bune la business class. Pentru cazare si eu pana acum am rezervat prin booking, sunt seriosi si au si oferte bne cateodata. Cand am fost anul trecut in Paris am cautat un apartament pe unul din site-urile parisiene de profil si am fost foarte multumita. De companii low cost m-am lecuit, se pleaca mereu cu intarziere. Intoarcerea din Cipru a fost cu peripetii asa ca never ever low cost. Sa zicem ca Wizz-ul are avioane mai ok, ca sunt reconditionate, dar tot vechi mi se par. Bine, daca ar fi dupa mine nu as mai pune piciorul in nici un avion. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cu wizz am calatorit si noi si am fost f multumiti Biletele rezervate la ei pe site, nu am avut nicio problema. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi cumparam anual bilete cand vin ai nostri, cand plecam noi, dar de pe siteuri americane si am incredere in ele. De cele mai multe ori am luat de pe expedia, dar si cheaptickets, cheapoair, vayama. Travelocity, orbitz, priceline, kayak sunt si astea de incredere...nu toate ofera bilete cu plecarea din Ro si nu stiu daca au parteneriate cu liniile low cost. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Direct de pe site-ul hotelului - asta daca nu obtin pret mai bun de la agentia de turism ( intotdeauna compar ofertele ). Booking-ul are oferte bune, insa doar uneori - trebuie urmarite - si nu neaparat la locatiile pe care mi le doresc. Cat despre biletele de avion, chiar e indiferent de unde iei. Agentiile de turism obtin preturi nesemnificativ mai mici ( daca nu similare ) deci direct de pe site e o solutie buna - asta pentru cursele de linie. Pentru pachetele cu curse charter, numai de la agentie. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu am facut de pe saituri rezervari de hoteluri,pana acum,dar am facut rezervari de bilete de avion on-line,de la Lufthansa,Alitalia,Tarom si au fost ok.Cred ca pe tine te intereseaza de rezervari hotel on-line,nu? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/4/2012 Mesaje: 3
| Buna ziua, Ma numesc Vlad si incerc sa iau legatura cu utilizatorul delfinasa. Am o intrebare legata de un topic mai vechi:"Limba geografica". Va rog sa-mi raspundeti. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Delfineasa nu intra de o buna bucata de vreme, daca ne spui care-i problema, poate se gaseste altcineva care sa te ajute |
|
| Am descoperit la fetita mea aceeasi problema, recent. Vroiam sa intreb ce evolutie a avut in cazul fetitei ei. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Pai pui intrebarea la subiectul gresit.Pune-o acolo unde ai gasit scris despre acest lucru |
|
| Am vazut ca topicul respectiv e inchis si aici era ultima postare a delfinasei, asa ca m-am gandit sa intreb aici |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am folosit mereu booking.com si nu am avut probleme niciodata. Hotelierii sunt controlati de cei de la booking, pe situl fiecaruia este si optiunea comentarii unde iti poti spune oful dupa ce ai trecut pe la hotel/pensiune. Pentru avion nu am multe informatii, am cumparat doar pt cumnata mea bilete la carpatair si cel mai ieftin a fost direct de pe situl lor, cu plata de pe card (-32 de euro fata de una din agentiile la care am sunat).
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Am facut rezervazi cu wizz si cu blueair.Pana acum nu am avut probleme. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi am facut Bulgaria de fiecare data cu Travel Planner. Am fost super multumiti! |
|
|