Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Superb Mandarina.....
|
|

Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| KALE wrote:Pai...atunci sa-l pun si pe al meu aici, nu? Kale...jos palaria... este superb |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| carmenush wrote:Carla, Alize la noi la Targoviste e 11 lei/100 de g. La un sal intra mai putin de 200 de g de alize. Eu cred ca nu e asa mult 22 de lei pe materialul pentru un sal. Dar ai vazut preturile la firul din care e facut modelul original? Mult spor. Nu e mult sigur,dar la noi nu am vazut.Am sa mai caut in cele doua mercerii existente |
|

Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| fire alize si aici |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Da,acolo am gasit si eu,dar mai sper sa gasesc la noi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| carla wrote:Serarg,din al doilea cred ca merge de minune!Cand il incepi?eu il fac deocamdata pe Aeolian cand voi pricepe schema! nu pricep si pace,sunt batuta-n cap,iar de lucrat dupa schema am facut destule modele complicate ,cu ani in urma o sa incep sa le rog pe fetele care l-au facut si au un pic de timp sa ma ghideze! asa,ca pentru gaste,de unde incep,cum ,in ce fel!?
|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Carmen, pui 5 ochiuri. Lucrezi 2 randuri punct lenes. Prima schema, reprezinta salul pe jumatate. Deci primele 2 ochiuri si ultimele 2 ochiuri le lucrezi in punct lenes. y din schema = M1 (a right-leaning increase) uite aici un filmulet care sa te ajute http://www.youtube.com/watch?v=OMMAJZoN_JQ V din schema = M1 (a left- leaning increase) si aici altul http://www.youtube.com/watch?v=OKMI7YD6avQ R2.(din schema) 2 dos,Y, 1 dos, Y, 2 dos R3 (si toate fara sot, pe dos) R4, 2 dos, V, 1 fata, y, 1 dos, Y, 1 fata, V, 2 dod R5 toate pe dos Dupa ce urmaresti bine filmuletele si te lamuresti cum se iau ochiurile, restul e usor. Trebuie doar sa tii cont ca prima schema este salul pe jumatate; trecand la schema2, pui marcar despartitor dupa fiecare secventa (schema), iar ele sunt despartite de 1 ochi pe dos.Randul 26 il incepi cu 1 ochi dos, ochiurile cuprinse in schema, apoi pui marcar, si repeti acest lucru de 8 ori, si termini cu 2 dos (ochiurile de margine) Sper ca m-am facut inteleasa. Daca nu, mai intrebi. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Carmen, ca intotdeauna de ajutor. Multumim. Pacat ca nu va pot face si eu o surpriza. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| carmen! sarumana!imediat ce scap de muncitori ,peste cateva zile,il incep am priceput ,nu intelegeam de unde incep,asta era problema! multumesc mult,punct lenes,etc stiu,problema era de unde incep...sunt |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| Mandarina, Carmenush, Kale sunt minunate Am inceput si eu aseara salul. Dupa ce am stricat de cateva ori abia acum de dimineata am reusi sa dau de cap diagramelor, bineinteles cu ajutorul indicatiilor postate de Kale Dupa amiaza voi pune si poze. Intradevar iese foarte frumos. Elamihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mandarina,kale,carmenush,doamne ce frumoase saluri ati facut eu nu am vazut sa se poarte pe aici asa ceva ca mi-asi face si eu unul,sau poate aduc eu moda
carla,serarg,spor la saluri
irinuta ,chiar daca o sa lucrezi mai putin eu zic ca merita sa-l incepi si incet o sa ti-l faci ,e pacat daca-ti place de ca nu????,l-am vazut si cel gri cat a-ti vine de bine si e practic ,uite asa mergand la munca ati va fi de folos |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Va multumesc, dragele mele. Flory, nici pe aici nu am vazut pe nimeni sa poarte saluri dar eu le port cu drag si sunt admirata cu ele. Doctora noastra imi bate apropouri ca i-ar place si ei un sal |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Incet dar sigur, imi voi face si eu unul. Nu pot sa port doar un sal, nu? Trebuie sa am mai multe. Mai multe culori, mai multe modele ... O sa strig si eu dupa ajutor, in curand. |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Sincer, ,m-am imbolnavit de "ciuda". Vreau si eu sal. Imediat ce "ministrul de finante" imi deblocheaza conturile am sa-mi procur si eu fir si ma apuc de treaba.
VREAU SAL! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Am terminat salul norei... KALE attached the following image(s):

|
|
|