Nivel: Membru
Inregistrat: 6/1/2013 Mesaje: 6
| Acesta este salul meu, imaginea nu este prea clara, dar mi-a iesit. Multumesc, Kale !
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Amelia foarte frumos. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=Amelia2013]Acesta este salul meu, imaginea nu este prea clara, dar mi-a iesit. Multumesc, Kale !
super super super si l-ati terminat fffffffffff repede, mie mi-ar fii luat cel putin jumate de an |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| RUXI, felicitari! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Amelia2013 wrote:Delfin, poti apela si la mine, te pot ajuta cu mare placere! Nu am mai intrat de mult pe aici , Amelia te felicit sincer pentru sal , este minunat si chiar l-ai terminat repede,sa-l porti cu mult drag si da ,o sa te solicit cand ma voi hotara sa-l fac,acum vine toamna si chiar o sa fie util si cred ca foarte util sa-l pui peste umar la munca .Felicitari in ca o data. |
|
| Va multumesc, voi mai face inca 2 saptamana viitoare pe care le voi oferi unor persoane foarte dragi mie, de peste hotare. Nu va fier teama sa-l incepeti, este fffff usor de lucrat. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| super....felicitari Amelia |
|
| adica doua imtr-o saptamana? ma sperii, eu cred ca nu l-as lucra intr-o luna.ce fir folosesti? |
|
| L-am lucrat cu fir Alize. Da, cu putin efort le voi termina pe ambele intr-o saptamana, depinde de timpul pe care o sa-l am. Pe acesta l-am lucrat in 2 zile si jumatate....si am si servici. |
|
| hai ma ma lasi cu doua zile si jumatate , eu nu cred ca as face ceva in doua zile si jumatate , doar sa ma hotarasc ce anume sa lucrez cam atat mi-ar trebui : doua zile si jumatate . Esti o harnicuta si da cred ca astfel de saluri sunt minunate pentru cadouri . |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| hai delfin curaj!!! apuca-te de el sa ne arati si noua minunatia ce-ti va iesi...sper sa-l fac si eu vreodata... |
|
| nu ma apuc acum ,am ceva inceput si timp putin la dispozitie si nu mai incep pentru ca imi ramane asa si este pacat ca nu ma pot bucura de lucru daca nu termin. |
|
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| |
|
| mai lucreaza cineva sal? cat fir intra , ma refer la alize , am vazut in oras in degrade si mi-ar placea |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| delfin wrote:mai lucreaza cineva sal? cat fir intra , ma refer la alize , am vazut in oras in degrade si mi-ar placea Mie mi-a intrat mai mult decat un scul si jumatate,depinde cat de mare il vrei |
|
|