|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Foarte frumoase salurile facute de voi. Imi plac tare mult. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Buna dimineata, multumesc Carla , nu as vrea un sal mare pentru mine dar as vrea sa-i fac nepoatei mele sunt aproape gata cu pulovarul si ma gandeam la un sal .Am gasit un model de sal , nu stiu unde sa-l pun ,poate ca l-ati mai vazut,il pun aici ,daca gresesc ma scuzati: http://www.liveinternet.ru/users/4759563/post294023215/ sa deschid un topic nou? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| delfin wrote:Buna dimineata, multumesc Carla , nu as vrea un sal mare pentru mine dar as vrea sa-i fac nepoatei mele sunt aproape gata cu pulovarul si ma gandeam la un sal .Am gasit un model de sal , nu stiu unde sa-l pun ,poate ca l-ati mai vazut,il pun aici ,daca gresesc ma scuzati: http://www.liveinternet.ru/users/4759563/post294023215/sa deschid un topic nou? mi se pare complicat |
| complicat salul sau deschiderea topicului? oricum , atunci cand vreau sa incep salul strig dupa ajutor. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| ce frumos e salul.....mi se pare complicat....sint incepatoare...am tot intilnit expresia,,necesar sa o blocati...la ce va referiti? eu nu inteleg...va rog sa-mi explicati si mie...multumesc anticipat. |
| salul se blocheaza ( se intinde si se prinde la capete pe o suprafata plata )la final pentru a se aseza mai bine , dar cand vei ajunge acolo iti vor explica fetele care stiu deja cum se face. eu nu am facut, doar am citit pe aici. |
| multumesc delfin,am inteles idea, |
| eu deocamdata lucrez la o vesta barbateasca, si am mai facut niste caciuli,sper sa reusesc sa le postez. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| delfin wrote:complicat salul sau deschiderea topicului? oricum , atunci cand vreau sa incep salul strig dupa ajutor. Poti deschide alt topic,salul e commplicat |
| antonelabrandusa sa ai spor la vesta si la caciuli , de abia astept sa le vad,Carla deocamdata nu deschid alt topic dar daca ma voi hotara sa-l fac vreodata ,mai vedem... |
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| mandarina wrote:OK, atunci il pun aici si pe cel facut de mine. E o splendoare. Are 190/85 de cm. |
| carmen2000 wrote:cu ajutorul d-nei kale,am facut si eu un sal,dar am inceput cu schema 2 sa fie ca un poncho.multumesc,d-na kale!inca nu l-am blocat dar cand am timp mai mult am s-o fac. superb e pre putin spus |
| mor dupa salul asta! am reusit sa descarc schema pdf de la pg.1 am urmarit si filmuletele...tot nu pricep cum se incepe cine ma poate indruma si pe mine de-a;; fir in par ;; cum se zice,sint rau batua in cap |
|
| offfffff,incerc sa incep ,ajutor kale,poate esti pe aici,sau altcineva care stie deci asa babeste am facut 5 ochiuri pe fata si ma intorc iar si le fac tot pe fata ? si apoi incep cu prima schema adica cu randul 2? |
|
| imi vine sa plang ,nici in filmulete nu inteleg pt ca eu nu tricotez asa eu tin ata pe deget si la mine arata altfel ochiurile imi doresc asa mult sa fac si eu |
|
|