|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| pcinfo wrote:Haideti sa va arat si minunatia mea de Revontuli cu ata de la Diana. A trebuit sa ma opresc cu un rand de gaurele mai repede, dar sunt f multumita pentru ca nu mi-ar fi placut oricum mai mare, e numai cum imi place mie... BETON !!!! Superbe nuantele!!!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi wrote:carmen,ce frumusetze! de aia nu erai pe aici,ai iesit sa faci pozeeeee,sa-l porti sanatoasa si multa sanatate si dianei,ptr fir o intrebare:firul e 1 ply sau 2?
No asta e o intrebare la care nu stiu sa raspun :)) mie mi se pare ca dupa ce l-am blocat e mai subtire decat firul de la gail. Este la fel cu asta de aici, 400m/100gr, doar ca al meu era de 150gr
http://www.ravelry.com/people/crazyjerseygirl/stash/wool-8-2-effektgarn
Aaaa si pozele le-am facut la mine pe balcon, dar am fost intr-adevar plecata pana la Lidl, sa cumpar compot ca mi-era pofta |

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Carmen e super ,iar culorile sant
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| pcinfo wrote:Haideti sa va arat si minunatia mea de Revontuli cu ata de la Diana. A trebuit sa ma opresc cu un rand de gaurele mai repede, dar sunt f multumita pentru ca nu mi-ar fi placut oricum mai mare, e numai cum imi place mie...
Carmen, chiar e minunat! Felicitari!!!
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| Ce frumoase nuante Carmen, parca e o frunza de toamna |

Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| carmen,ce frumos sal! as incerca si eu unul.. |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Carmen e foarte frumos salul tau , felicitari ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Carmen,e super salul. |

Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| cine ma ajuta si pe mine sa fac unul? ca nu prea inteleg schemele... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Te ajut cu mult drag, e chiar simplu de facut, dar trebuie sa gasesti un fir in degrade fain. |
Inregistrat: 6/1/2013 Mesaje: 6
| Buna fetelor,
Eu sunt Rucsy, o mai veche forumista, dar am fost nevoita sa-mi fac un cont nou pentru ca mi-am pierdut vechea adresa de e-mail cu care ma logam si nu mai stiam parola. Va rog din suflet sa-mi explicati si mie cum se face acest sal, mi-am luat fir Alize si vreau sa fac unul. Imi explicase Kale intr-un mesaj privat, dar cum nu-mi mai pot accesa vechiul cont.... Indurati-va de o biata nestiutoare ( nu pot sa-mi dau seama din diagrama, nu cunosc enleza ), as avea nevoie de o explicatie cat mai clara, daca nu cer prea mult. Va rog din suflet, vreau sa-l fac cadou unei persoane tare dragi mie. Va multumesc si sper ca ma veti ajuta ! |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Amelia2013 wrote:Buna fetelor, Eu sunt Rucsy, o mai veche forumista, dar am fost nevoita sa-mi fac un cont nou pentru ca mi-am pierdut vechea adresa de e-mail cu care ma logam si nu mai stiam parola. Va rog din suflet sa-mi explicati si mie cum se face acest sal, mi-am luat fir Alize si vreau sa fac unul. Imi explicase Kale intr-un mesaj privat, dar cum nu-mi mai pot accesa vechiul cont.... Indurati-va de o biata nestiutoare ( nu pot sa-mi dau seama din diagrama, nu cunosc enleza ), as avea nevoie de o explicatie cat mai clara, daca nu cer prea mult. Va rog din suflet, vreau sa-l fac cadou unei persoane tare dragi mie. Va multumesc si sper ca ma veti ajuta ! de mult doresc si eu un sal din acesta dar nu am avut curaj, te vor ajuta fetele cu siguranta dar cred ca acum fiind vara vor intra mai rar pe aici , oricum iti doresc sa-l reusesti si sa ajuti si tu la randul tau |
|
| Am luat legatura cu Kale si cu ajutorul ei am reusit sa inteleg schema. L-am inceput deja, este atat de usor. Multumesc Kale inca o data. |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| ma bucur pentru tine si de abia astept sa-l faci si sa ni-l arati.Pe Kale o sa o deranjez si eu atunci cand ma voi hotarasa-l fa.Spor sa ai. |
|
| Delfin, poti apela si la mine, te pot ajuta cu mare placere! |
|
|