Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| frumos Vesna
dya, 2 !? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| 29 |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| dya wrote:29
m-am prins, dar nu se vede |
|

| cris22tyna wrote: m-am prins, dar nu se vede
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Vesna, e superba culoarea.Eu tot incerc sa ajung si eu cu henna la nuanta din poza nr.2 , dar ...este prea inkis al meu la culoare.Dupa aplicari succesive, poate voi capata si eu nunate mai vii de roscatel naturel, macar pana la nunta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo voua revolutionarelor! Va sta foarte bine...sunteti niste mamici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| stele_pe_cer wrote:Vesna, e superba culoarea.Eu tot incerc sa ajung si eu cu henna la nuanta din poza nr.2 , dar ...este prea inkis al meu la culoare.Dupa aplicari succesive, poate voi capata si eu nunate mai vii de roscatel naturel, macar pana la nunta! Stele, tu stii ce nuanta aveam la par...Ma crezi ca suvitele le-am facut cu vopsea blonda? Asa au iesit dupa 45 de minute-aramii! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, Vesna, sa va fie de bine schimbarea, ca tare bine va mai sta! Alinaaaaaaa! |
|

| Alinaaaaaaaaaaaa where are youuuuuu ?????????? Vrem pozici |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Misha,Vesna sa va fie de bine ,va sta tare bine |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| DYA era sa nu te recunosc !!! Oau...asta da schimbare !!! Cel mai important e sa-ti placa tie... Vesna, si eu am incercat cu blond peste al meu si am avut un esec groaznic. Adica nu s-au decolorat decat radacinile...asa ca am revenit la brunetul meu clasic. Culoarea ta e super !!!! Alina, vrem poze !!! |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Wow, e prima oara cand intru in topicul asta... Fetelor, aveti tupeu! Bravo voua... Eu am avut doar doua revolutii, prima cand din saten inchis m-am facut blonda, dar un blond aproape platinat ziceai ca fac parte din Generatia PRO, si a doua, din brunet m-am facut rosu titian... Asta a fost cea mai tareee! Nu cred ca mai am poze din perioada respectiva... Dya, superb... N-am cuvinte! Misha, chiar imi place... Si cu bebe n brate... Vesna, chiar iti sta bine cu suvite. Pacat ca nu au iesit si cateva blonde, dar efectul e garantat in cazul tau... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna, |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ia uite ce de mamici cucuiete... Dya, o schimbare, asa cum ziceai si tu, iti schimba un pic starea de spirit! Bravo pentru curaj! Misha, mama, trebuie sa ne mai intalnim si noi la un suc, ceva...Imi place tare mult tunsoarea...
Vesna...esti mai romantica asa...culoarea te prinde de minune! Stelute, ce Henna folosesti? Ca daca e ceva natural, parca-parca as vrea si eu...au inceput sa incolteasca fire albe si ma enerveaza la culme...
|
|

| Iata ca am ajuns si eu in cele din urma pe acasa.... Pozici nu prea am asa clare pt ca deocamdata nu am aparat foto digital dar am facut ceva pozici cu camera .

|
|
|